pepinieră

Construiește-ți singur un magazin pentru copii – 10 idei pentru jucăria populară

Magazin pentru copii carton-roz-construiește-te-singur-camera-copiilor-coș-de-cumpărături-păpușă

Un magazin alimentar ca cadou de Crăciun sau o petrecere de ziua de naștere a copiilor va încânta cu siguranță copiii și promite o mulțime de jocuri distractive cu frații sau prietenii. În articolul de astăzi vă prezentăm câteva idei și sfaturi excelente despre cum și ce materiale puteți folosi Magazin pentru copii pentru grădiniță sau grădină te poți construi singur.

Magazin pentru copii pentru creșă

Magazin pentru copii bucătărie pentru copii-zonă de joacă-cameră pentru copii-covor-coș de cumpărături

Majoritatea magazinelor alimentare sunt destinate camerei copiilor, deoarece oferă numeroase opțiuni de joacă pentru cei mici, indiferent de vreme. Împreună cu o bucătărie de joacă, în camera copiilor poate fi creată o întreagă zonă de joacă. Dacă doriți să construiți singur magazinul pentru copii, puteți începe cu ceva mic, cum ar fi o masă și un scaun vechi și puteți adăuga mai multe rafturi sau tejghele în timp.

Variante pentru magazinul pentru copii

Magazin pentru copii lemn-cameră pentru copii-fanioane-rafturi-cărți pentru copii-bomboane

Există numeroase opțiuni pentru un magazin alimentar – supermarketuri mici, tarabe de fructe și legume, magazine de flori, brutării și multe altele, deși magazinele generale sunt, de asemenea, o alegere bună. Cu toate acestea, dacă v-ați decis un magazin specializat, după un timp acesta poate fi transformat în altul prin schimbarea decorațiunilor, accesoriilor și jucăriilor.

Magazin alimentar de pe un raft uzat

Magazin pentru copii, magazin organic-set-up-rafturi-shopping-basket-checkout-sign-name

Prima noastră idee pentru un magazin de jucării necesită doar un raft vechi cu compartimente și niște țevi din PVC. Dacă nu vă place culoarea raftului folosit, îl puteți vopsi și împrospăta. Compartimentele sunt perfecte pentru instalarea și afișarea mărfurilor de vânzare. O copertină comercială poate fi construită cu țevile din PVC, care completează aspectul standului de vânzări și servește drept protecție solară în magazinele în aer liber..

Accesorii DIY pentru magazin alimentar din pâslă

Accesorii pentru magazine pentru copii-fetru-faceți-vă-singur-fructe-legume-coș-de-cumpărături-bunuri

Dacă ați construit deja magazinul pentru copii, pregătiți bunuri potrivite pentru vânzare. Vă puteți crea propriile jucării de fructe și legume rapid și ușor din fetru. Cu material din pâslă colorată, umplutură de pernă, ac și fir (sau lipici pentru ambarcațiuni puternic), toate tipurile de alimente pot fi cusute și utilizate pentru jocuri în magazinul alimentar.

Casă de marcat pentru copii Magazin Tinker

magazin-pentru-copii-accesorii-caseta-de-bani-joaca-bani-faci-tu-singuri-jocuri

Fiecare afacere are încă nevoie de o casă de marcat cu bancnote și monede. Pentru că cum altfel își vor servi copiii clienții? Dacă nu aveți o astfel de jucărie acasă, o puteți face singură din carton și hârtie de construcție. Puteți face chiar totul cu copilul ca un proiect DIY.

Construiți-vă propriul magazin pentru copii cu copertină

magazin-pentru-copii-raft-pvc-țevi-fitinguri-copertină-construiți-vă-singur-colțul-de-joc

Un magazin alimentar pentru creșă este cel mai bine amenajat într-un colț. Cu toate acestea, dacă doriți să faceți copertina puțin mai înclinată, puteți modela țevile din PVC cu armăturile corespunzătoare în forma dorită. Pânza de ulei, de exemplu, poate fi folosită pentru copertină. De asemenea, ia în considerare un posibil semn cu numele magazinului.

Dotați magazinul alimentar

magazin-pentru-copii-acasă-grădiniță-colț-magazin-copertină-țevi-pvc

După terminarea construcției magazinului, ar trebui să furnizați echipamentul. Un scaun în spatele tejghelei, casa de marcat pentru copii, coșuri cu articole de vânzare și scânduri de cretă sunt întotdeauna necesare pentru un magazin pentru copii.

Magazin alimentar din lemn

magazin-pentru-copii-contra-rafturi-din-lemn-cosuri-din-plastic-copertine-joc-alimente

Puteți construi singur un magazin de lemn pentru copii în loc să îl cumpărați. O idee pentru aceasta ar fi construirea blatului și a rafturilor din placaj și a stâlpilor laterali și a picioarelor din resturi de lemn. În acest caz, copertina este atașată la stâlpi folosind dibluri metalice.

Cos de cumparaturi pentru magazinul pentru copii

magazin-pentru-copii-din-lemn-pentru-bebelusi-fructe-de-vara-cos-de-cumparaturi-jucarii

Pentru ca coșurile cu fructe și legume să nu cadă de pe rafturi, ar trebui instalată o bandă de lemn în partea de jos a fiecărui raft. Un coș de cumpărături pentru copii este potrivit ca echipament suplimentar pentru magazinul de lemn, deoarece bunurile nu sunt vândute doar de copii, ci și cumpărate.

Construiți-vă propriul magazin alimentar în aer liber din paleți din lemn

magazin-pentru-copii-lemn-construiți-vă-singur-paleti-din-lemn-grădină-din-lemn

Paletele vechi din lemn sunt potrivite pentru magazinul de lemn pentru copii din grădină. Mai întâi ar trebui să îndepărtați benzile de lemn și să scoateți unghiile. Apoi găsiți un loc potrivit în grădină unde va fi construit magazinul alimentar și gândiți-vă la design.

Exemplu de construcție

magazin pentru copii-exterior-lemn-contra-raft-acoperiș-grădină-de-construcție

Puteți construi magazinul pe gardul grădinii – acesta va servi ca un perete din spate și vă va economisi ceva de lucru. Construiți mai întâi cadrul, apoi construiți restul construcției. Luați în considerare un ghișeu de magazine și cel puțin un raft.

Vopsiți și deschideți un magazin de lemn pentru copii

magazin-pentru-copii-lemn-roșu-pictat-contra-joc-alimente-vegetale

Deoarece paleții din lemn nu sunt de obicei atât de frumoși la culoare, vă recomandăm să vopsiți magazinul pentru copii într-o culoare distractivă ca pas următor. Doar după ce vopseaua se usucă bine, rafturile pot fi mobilate cu bunuri de vânzare.

Copiilor le place să se joace cu prietenii în magazinul alimentar

magazin-copii-grădină-accesorii-jocuri-clienți-vânzătoare-coșuri de cumpărături

Când magazinul pentru copii în aer liber este gata, puteți invita prietenii copilului dvs. când vremea este frumoasă, organizând o întâlnire de joacă. Copiii pot juca rolul de vânzător și client și se pot distra în aer liber.

Magazin specializat – o brutărie-patiserie

magazin-copii-vânzări-stand-raft-bomboane-carton-hârtie-jucării-din-fetru

Copilul nu mai este interesat să vândă fructe și legume și nu se joacă cu magazinul alimentar? Puteți rezolva această problemă schimbând interiorul magazinului. Schimbați copertina, decorați cu un lanț de fanion și reproiectați jucăria într-un alt magazin. Fetele ar dori să vândă bomboane de la o patiserie sau brutărie, în timp ce băieții pot pune mașini de jucărie pe rafturi.

Vând dulciuri în magazinul pentru copii

magazin-pentru-copii-magazin-de-specialitate-brutărie-patiserie-bomboane-tinchere

Dacă sunt „vândute” doar jucăriile terminate, câteva pot fi scoase pur și simplu din cutia de jucării. Puteți face dulciuri de vânzare în magazinul pentru copii din fetru, spumă poliuretanică, hârtie de artizanat, margele din lemn și multe alte materiale de artizanat împreună cu cel mic.

Magazin de alimente sănătoase în creșă

magazin pentru copii-cameră-copii-sănătate-alimente-jucării-mobilier-din-carton-din-lemn

Dacă aveți suficient spațiu liber în creșă, puteți înființa un magazin pentru copii mai mare. Puteți folosi rafturi vechi din lemn pentru a afișa diverse produse și alimente. Puteți construi un stand de vânzare din carton și îl puteți echipa cu cântare de bucătărie unde trebuie cântărite fructele și legumele.

Oportunități de învățare și joacă în magazinul pentru copii

magazin pentru copii-magazin general-coș de cumpărături-cântare de bucătărie-fructe-legume-jucării

Jocurile din magazinele alimentare pot ajuta copiii să învețe ceva nou. Cu ajutorul cântarelor de bucătărie, copilul poate afla despre valorile măsurate. Dintr-o jucărie din magazinul de alimente sănătoase, află mai multe despre produsele organice, iar banii pentru jocuri ajută la învățarea aritmeticii mai repede.

Magazin pentru copii realizat din cutii vechi de carton

magazin pentru copii-carton-masă-blat-mașină de cafea-scaun din lemn

Puteți face rapid un magazin simplu pentru copii din cutii de carton. Dacă nu aveți cutii vechi de carton acasă, puteți întreba supermarketul dacă mai rămâne acolo.

Instrucțiuni de construcție pentru magazin alimentar din cutii de carton

magazin-copii-cofetărie-cutie-de-carton-cravată-cu-bandă

Pentru a construi magazinul alimentar, stivați cutiile de carton la înălțimea dorită și lipiți-le împreună cu bandă adezivă sau bandă de pictor. Pe lângă magazinul pentru copii, puteți construi și dvs. o bucătărie de joacă, unde mâncarea este pregătită pentru vânzare.