Paște și primăvară

Idei de decor pentru casă și balcon – așa creați o stare de primăvară!

Idei de decorare-casa-living-verde-canapea

Zilele întunecate sunt numărate, iar primăvara este chiar după colț. Motiv suficient pentru a vă pregăti propria casă pentru sezonul mai colorat. Următoarele sfaturi și idei arată cum funcționează cel mai bine, cu care vă puteți face proprii patru pereți potriviti pentru primăvară.

Idei de decorare – pregătește casa pentru primăvara care vine

Idei de decor-casa-fotoliu-living-flori

Înainte de a începe proiectarea, mobilierul și alte idei de decorare, curățarea și scoaterea din apartament ar trebui să înceapă punctual după ce bradul a fost aruncat. Este timpul să ne luăm rămas bun de la colțurile dezordonate, camerele de gunoi și cutii vechi, cu ustensile sau materiale decorative neutilizate. Și oricine care deja se smulge poate face acest lucru în dulap: tot ceea ce a fost în dulap neatins de un an poate fi sortat cu încredere și dus la colecția de îmbrăcăminte uzată. Îndepărtarea creează spațiu pentru lucruri noi, iar ordonarea sa dovedit, de asemenea, că are o influență pozitivă asupra psihicului.

Idei de decor – accente de culoare și tatuaje de perete

Idei de decorare-living-condimentat-vopsea-perete-verde

Culorile mutate, întunecate, au dominat anotimpurile de iarnă și de Crăciun – acum este timpul pentru accente de culoare și pentru atragerea ochilor. Acest lucru nu necesită nici măcar un buget mare. O găleată mică de vopsea face la fel. Deci, camera de zi poate folosi cu siguranță puțină vopsea. Nu trebuie să fie întotdeauna întregul perete, tatuajele de perete sau marginile sunt adesea suficiente pentru a crea un accent creativ de culoare. Ideile pot fi obținute de minune online pe portalurile relevante de bricolaj. În plus, există sfaturi practice și sugestii de la artiști de acasă cu experiență pentru pictarea pereților. De asemenea, sunt ideale portalurile de internet care oferă reduceri și vouchere pentru magazinele online. Erou de economisire de exemplu, vă poate ajuta să economisiți bani cu o mulțime de achiziții online. Reducerile sunt gratuite și nu necesită înregistrare. Deci, ce aștepți când ești în procesul de a-ți propune propriul apartament și a-l reproiecta??

Pregătește balconul pentru începutul sezonului

Idei de decor balcon decor perna canapea

Florile tăiate proaspete, cum ar fi lalele sau ghivecele mici pentru narcise, aduc viață și culoare în propriii tăi pereți. Următorul pas este de a face balconul potrivit pentru primăvară. Cel mai bun lucru de făcut este să îndepărtați solul și plantele vechi din cutiile de flori și inițial să plantați numai plante care pot rezista înghețului. O adăpătoare de culoare neon, de exemplu, este tovarășul perfect pentru a bici balconul. De asemenea, oferă mai multe sfaturi pentru înfrumusețarea balconului Acest articol. Udarea plantelor este apoi de două ori mai distractivă!

 Stare de primăvară cu fețe de pernă imprimate în dormitor

Idei de decorare buchet de perna dormitor

Decorați o tavă

idei de decor tavă-coș-design-cuib de pasăre-narcise-vintage-masă de cafea

Zambile în fața oglinzii

idei de decor oglindă-design-ghirlandă-lumânări-cuib-ouă-de-Paște-flori-de-primăvară

flori de primăvară

idei-decor-buchet-galben-lalele-sticla-vaza-masuta laterala

Decorați vazele

idei-deco-vaze-sticlă-model-fereastră-culoare-trandafir-flori-primăvară

Perne decorative

idei deco-textile-culori-colorate-perne-portocaliu-galben-verde-albastru-primavara