Paște și primăvară

Decoratiuni pentru ferestre DIY primavara: Idei minunate pentru o stare mai primavara acasa

Odată cu sosirea primăverii, am dori, de asemenea, să ne decorăm apartamentul în consecință. Puteți decora ușa, pereții și masa și puteți invita starea de primăvară în propriii dvs. pereți. Nici decorul ferestrelor nu trebuie neglijat. Cea mai ușoară cale ar fi, desigur, să aranjați câteva vaze frumoase cu flori timpurii pe geam și gata. Dar dacă doriți să realizați un decor original de fereastră de primăvară, veți găsi exact ideea potrivită la noi.

Decorațiunile de ferestre DIY primăvară să atârne

agățând vaze de flori din borcane de zidărie ca fereastră de decor de primăvară

Avem o idee minunată pentru dvs., care este similară cu clasicul „flori tăiate în vază”. Vazele de flori nu sunt așezate direct pe pervaz, ci atârnate deasupra acestuia. Pot fi luate în considerare diverse metode de agățare. De exemplu, vazele pot fi agățate de cârlige simple folosind cabluri fixe. Sau poți face un fel de ghirlandă din vaze.

Închideți vazele de flori

Decorațiuni pentru ferestre DIY sticle de sticlă de primăvară ghirlande

Cu vazele de flori agățate, puteți pune câteva flori tăiate frumoase în lumina reflectoarelor de la fereastră. Pentru a face acest lucru, veți avea nevoie de niște sticle de sticlă transparentă fără capace, niște sârmă și două cârlige. Dacă sticlele au etichete, pot fi îndepărtate rapid și ușor cu puțină apă caldă cu săpun.

Înfășurați bine sticla de sticlă cu sârmă

Mai întâi, faceți o buclă la capătul firului care va fi folosită ulterior pentru a-l atașa la cârlig. Apoi lăsați 10-15 cm liberi și înfășurați firul în jurul gâtului fiecărei sticle de 3-4 ori, lăsând câțiva centimetri de spațiu între sticle. În mod ideal, distanța dintre vazele individuale ar trebui să fie aceeași.

* Numărul exact de sticle de sticlă depinde de mărimea ferestrei și de spațiul pe care îl lăsați între sticle.

Faceți o ghirlandă de sticle ca decor de agățare pentru fereastră

Întreaga ghirlandă ar trebui să fie puțin mai lungă decât lungimea ferestrei, astfel încât sticlele să poată atârna puțin. În ultima etapă, lipiți cârligele de pe ambele părți ale cadrului ferestrei și atârnați ghirlanda. Pentru a completa decorul ferestrei de primăvară, umpleți sticlele cu puțină apă și aranjați câteva flori frumoase de primăvară.

Mini coroane suspendate

Decorațiuni de ferestre de primăvară DIY pentru agățat mini coroane de flori

Coroanele de flori sunt un decor minunat pentru ușa din față. Arată frumos și invită oaspeții în casă. Coroanele de ușă au, de asemenea, o figură fină în interior. Pot fi decorate cu flori și alte motive de primăvară primăvara și conferă camerei o notă atmosferică. De asemenea, puteți face una sau mai multe coroane de flori pentru fereastră și aranjați-le ca decorațiuni suspendate. Iată materialele necesare pentru aceste mini coroane suspendate cu ramuri verzi.

 • mici inele metalice subțiri
 • ramuri verzi artificiale și mușchi
 • pene albe
 • Sarma florala
 • fir

Decorați inelele metalice cu ramuri artificiale și mușchi

Mai întâi tăiați firul în bucăți mai mici. Apoi utilizați firul pentru a atașa crenguțe artificiale pe fundul fiecărui inel. Pentru a ascunde firul, pur și simplu înfășurați niște mușchi în jurul său și introduceți un arc între ele. În cele din urmă, legați un fir de inelul metalic pentru a închide decorul suspendat. Te decizi singur dacă pe un cârlig sau direct pe tija de cortină.

Decorațiuni pentru ferestre DIY pentru Paște și primăvară – vase cu ouă agățate

Realizați ghivece suspendate pentru flori de primăvară din ouă de plastic

Cu aceste mini vaze suspendate, buna dispoziție în casă este garantată. Sunt minunat de potrivite pentru Paști și primăvară și nu sunt greu de realizat după aceea. Puteți folosi fie ouă de plastic, ca în imaginea de mai sus, fie coji de ou suflate. Dacă doriți să faceți decorul mai durabil, ar trebui să utilizați flori și frunze artificiale în locul celor reale. Un ghid pas cu pas cu privire la modul de realizare a acestor vaze de ouă din coji de ou adevărate poate fi găsit în acest articol. Vazele finisate pot fi agățate la diferite înălțimi și pot arăta frumoase atât în ​​interior, cât și în exterior.

Realizați singuri decorațiuni de primăvară pentru ferestre

ca și cum ai face singur o decorare colorată a ferestrei de primăvară

Îți place colorat primăvara? Această idee de decor colorat va condimenta orice fereastră simplă și va ridica imediat starea de spirit din interior. Mai întâi realizați un mobil care servește drept perdea translucidă în fața ferestrei. Asociați decorul suspendat cu niște ghivece de flori colorate cu suculente care împodobesc pervazul de dedesubt. Este important să se potrivească culorile ghivecelor de flori cu culorile utilizate pentru mobil. Mai jos veți găsi instrucțiuni simple cu privire la modul în care puteți realiza singur acest frumos decor de primăvară pe fereastră.

Sfat: puteți vopsi vase simple de lut în orice culoare cu vopsea acrilică și le puteți folosi pentru această idee de decor.

Instrucțiuni ghirlandă de bile din pâslă pentru agățarea decorațiunilor ferestrelor

Aceste materiale sunt necesare pentru mobilul colorat de primăvară:

 • Fire în alb, albastru și galben
 • Bandă deco
 • Mingi de pâslă
 • Fir ornamental sau linie de pescuit
 • ac
 • Tirant care se potrivește ferestrei

Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să decideți câte lanțuri de bile de pâslă sunt necesare pentru lățimea ferestrei. Calculați o distanță de aproximativ 20 cm între lanțuri dacă doriți să realizați un mobil similar cu cel din exemplu. Apoi măsurați înălțimea ferestrei și tăiați suficiente fire decorative.

Legați un nod sau două pe un capăt al șirului și filetați celălalt capăt prin ac. Apoi filetați bilele de pâslă pe cablu, lăsând câțiva centimetri între bile (puteți face acest lucru și după închidere). Legați o buclă la celălalt capăt al șnurului și glisați tija de tensiune prin ea. Repetați cu restul lanțurilor cu bile din pâslă.

Decorațiunile de ferestre DIY primăvară ghivece colorate și vesele din pâslă

Reglați tija de tensionare și introduceți-o în fereastră. Răspândiți lanțurile pe lățimea ferestrei. Acum glisați bilele în poziția dorită (dacă nu ați făcut-o deja). Pentru firele suspendate, tăiați mai întâi trei bucăți de fire de două ori mai mult decât fereastra. Îndoiți-le în jumătate și legați-le de tirant așa cum se arată în imaginea de mai sus. Apoi împletiți corzile și legați un nod la capăt. Puteți lega împletiturile de fire între lanțurile cu bile. Pentru atingere finală, puteți lega câteva panglici decorative de tija de tensiune ici și colo.

Deși mobilul colorat taie o figură bună de la sine la fereastră, arată și mai frumos în combinație cu ghivecele de flori. Pur și simplu aranjați-le pe pervaz, cu puțin spațiu între ele, iar decorul colorat al ferestrelor de primăvară este gata.

Realizați decorațiuni agățate pentru ferestre din flori și fluturi

Decoratiuni de ferestre de primavara pentru a atarna de flori si fluturi

Următoarea idee este potrivită atât pentru fereastră, cât și ca decor de deasupra mesei. Pentru aceasta aveți nevoie de o ramură pe care să puteți agăța diverse motive de primăvară. Creativitatea ta nu cunoaște limite. Puteți folosi flori reale sau artificiale, fluturi sau chiar ouă de Paște. Te decizi singur despre dimensiunea și lungimea decorului suspendat. Pentru un telefon mobil ca în exemplul de mai sus, aveți nevoie de următoarele:

 • Fir de lână, fir și șnur în diferite culori
 • foarfece
 • o ramura
 • Decorare, de ex. B. flori, fluturi etc..
 • Sârmă manuală

Fereastra de decorare a primăverii faceți-vă instrucțiuni de ramificație

Tăiați cât de multe bucăți de fir doriți, fixați-le pe ramură cu noduri și legați toate decorațiunile de fir cu niște sârmă. Legați o altă bucată de sfoară la ambele capete ale ramurii și agățați mobilul de fereastră, de exemplu de un cârlig.

Decor de flori pentru pervazul ferestrei

Decorarea ferestrei de primăvară cu zambile în apă

Florii timpurii sunt adevărați vestitori ai primăverii și sunt minunați pentru decorarea casei primăvara. De asemenea, puteți aranja câteva flori de primăvară lângă fereastră și puteți crea o atmosferă mai primăvară acasă. Ce zici de câteva zambile în pahare pe pervaz, de exemplu? Aceste flori nu numai că arată frumos, ci și miros uimitor. Le găsești în aproape orice culoare și astfel proiectezi decorațiunile ferestrelor primăvara în funcție de starea ta de spirit. Alte flori cu bulbi, cum ar fi crocuri, lalele și narcise, sunt, de asemenea, potrivite pentru această idee de decor.

Aranjați florile de primăvară și ramurile înflorite în udă

Idee pentru frumoase decorațiuni de primăvară într-un vas de udat

Pe lângă flori, crenguțele înflorite sunt și decorațiuni excelente de primăvară interioare. Puteți să le aranjați într-un recipient adecvat și astfel să înfrumusețați pervazul. Ferestrele cu golf sunt cele mai potrivite pentru acest lucru. Cu toate acestea, dacă pervazul este prea mic pentru decor, montați o masă laterală lângă fereastră și proiectați decorul pe acesta. De exemplu, cum găsești această adăpătoare galvanizată decorată cu flori albe și roz? Este perfect ca decor pentru camere mobilate luminos, cu nuanțe pastelate ca accent.

Realizați decorațiuni de primăvară pentru cadrul ferestrei din interior

Decorațiunile de ferestre de primăvară fac ghirlanda de flori artificiale în interior

Dacă doriți să decorați ferestrele, ar trebui să vă gândiți mai întâi dacă decorația trebuie să fie vizibilă doar din interior sau, de asemenea, din exterior. Dacă decorul ferestrei de primăvară este conceput doar pentru a fi admirat în interior, puteți înfrumuseța rama ferestrei cu o ghirlandă de bricolaj drăguță, de exemplu. O ghirlandă de flori este incredibil de ușor de realizat și vă va umple casa cu o dispoziție de primăvară. Tot ce ai nevoie este:

 • Flori artificiale cu tulpini
 • Pistol de lipit fierbinte
 • cârlige autoadezive (pentru fixarea pe rama ferestrei)
 • Cleste de sarma

Creați-vă propria ghirlandă de primăvară pentru decorarea ferestrelor din flori artificiale

Procesul este foarte simplu. Lipiți tulpinile împreună cu lipiciul fierbinte, încercând să lăsați aproximativ un spațiu uniform între fiecare floare. Folosiți câteva dintre frunze pentru a acoperi petele inestetice. Dar nu vă faceți griji, nimeni nu va observa odată ce ghirlanda este atârnată. Pentru a-l închide, lipiți câteva cârlige în jurul ferestrei și agățați-vă ghirlanda de flori pe ea.

Tinker simple captoare de soare ca un decor de fereastră primăvară

Decorațiuni de ferestre de primăvară motive de primăvară pentru captură de soare

Acum, vă vom arăta cum puteți face singuri captori de soare frumoși din rame mici de broderie și bandă washi. Sun catcher (cunoscut și sub numele de suncatcher) este un fel de imagine a ferestrei care lasă să treacă lumina colorată atunci când soarele strălucește. Acest lucru creează frumoase jocuri de lumină pe fereastră. Deși sunetele sunt de obicei lipite direct de fereastră, ele sunt agățate de acest proiect de ambarcațiuni. Iată materialele necesare:

 • mici rame de broderie
 • Panglică decorativă pentru a închide
 • Bandă Washi cu motive de primăvară
 • Hârtie pergament
 • foarfece

Sunet de bricolaj de la cercuri de broderie și instrucțiuni de bandă washi

Mai întâi decupați un cerc din hârtie de copt, al cărui diametru este cu aproximativ 2-3 cm mai mare decât cel al cercului de broderie. Apoi lipiți bandă washi pe întregul cerc de hârtie de copt creând un model la alegere.

Separați cele două inele ale cercului unul de celălalt. Așezați hârtia de copt decorată pe inelul interior, astfel încât motivul să fie în mijloc. Apoi puneți inelul exterior deasupra și apăsați-l încet în jos. Rotiți șurubul pentru a bloca cadrul. Apoi întoarceți cercul și tăiați excesul de hârtie în jurul cercului cu foarfece.

În cele din urmă, legați o panglică potrivită în partea superioară a cadrului de broderie și agățați sunetul de fereastră.