Paște și primăvară

Decor pentru Paști – aranjamente florale originale pentru masa de Paști

decor pentru ouă romantice-subtile-culori-trandafir-ouă de Paște

Masa de Paști este centrul atenției la Paște, deoarece este locul în care se adună întreaga familie și de ce nu și prietenii și cunoștințele. Iată câteva idei grozave pentru Decor pentru Paști – Vazele originale pentru buchete mici aduc prospețime și bucurie la masă. Pentru un alt accent, închideți ouă colorate.

Decor pentru Paști – aranjamente florale – lalele și ouă

decor pentru pasca romantica-roz-lalea-sabie crin-violet-mason borcan

la fel de Decor pentru Paști aceste vaze originale sunt perfecte – doar umpleți un vas de sticlă mai adânc până la jumătate cu apă și lăsați câteva ouă albe să înoate în el. Pot fi fierte, suflate sau din plastic. Pentru mai multă prospețime, puneți flori albe de primăvară cu frunzele lor în vasul din mijlocul ouălor. Lalelele albe, de exemplu, merg foarte bine cu asta.

Decor pentru Paști – vaze originale realizate din coajă proaspătă de lămâie

decor pentru lalele de Paște-galbene-felinare-farfurii-masă-perdea-albastru deschis

Folosiți coaja de lămâie în loc de vaze. Tăiați vârful unei lămâi coapte (aproximativ 1-1,5 cm de sus) și scoateți-o cu o lingură. Așezați un recipient mic de apă, cum ar fi un agitator de sare, un pahar mic sau un capac, în coaja de lămâie și umpleți-l cu un buchet mic de flori de primăvară.

Vaze originale ca decor de loc pentru oaspeți

decor pentru pasăre crin-vază-masă decorare-oaspeți

Dacă intenționați o cină sau un prânz de Paște, puteți adăuga un decor original de primăvară în fiecare loc. Pentru a face acest lucru, luați un șervețel de pânză și pliați-l în mijloc de două ori. Trageți un capăt astfel încât să aibă forma unei flori. Așezați șervețelul într-un pahar și în el din nou un piston sau un alt recipient mic. Umpleți-o cu puțină apă și așezați în ea orice floare de primăvară. Formați capetele șervețelului în frunze.

Aranjament floral romantic

decorare-pentru-trandafiri-de-Paște-galben-romantică-idee-de-masă-aranjament-ochelari-elegante

Puteți crea aranjamente florale frumoase cu trandafiri. Puteți vedea un exemplu minunat aici cu trandafiri galbeni și flori violete. Folosiți orice tip și culoare de flori, în funcție de stilul pe care l-ați ales pentru masa de banchet sau care este tema culorii. Florile ascund vaza într-un mod interesant, astfel încât o vază simplă să fie de asemenea potrivită.

Sfeșnice și pahare decorate cu flori 

Lalele romantice masă decorare idei design drăguț

Aceste Decor pentru Paști cu flori de primăvară este și mai ușor. Atașați o floare de primăvară la alegere la un pahar cu o bandă elastică. Puteți pune lumânări decorative în pahare. Pentru a menține florile proaspete mai mult timp, puneți borcanul întreg într-un castron cu apă de mică adâncime. Dacă faci mai multe astfel de vaze, poți decora masa cu ele așezându-le pe rând.

Agățați ouăle cu panglici deasupra sau în jurul lor

Arborele colorat idei originale design decorare

Pentru acest frumos Decor pentru Paști au nevoie de ouă suflate. Pentru a face acest lucru, introduceți o gaură în ambele capete ale oului și măriți unul dintre ele. Folosiți un ac pentru a străpunge gălbenușul pentru a facilita curgerea acestuia prin gaură. Suflați ușor oul. Clătiți cojile de ouă cu apă și lăsați-le să se usuce bine. Dacă doriți, puteți vopsi ouăle înainte de a le închide. Folosiți un ac lung pentru a infila panglici frumoase prin găurile din ouă. Legați capătul inferior într-un nod și agățați-l într-o locație sau un articol la alegere.

Veselă masă de grădină ușă hambar idei de masă de Paște

flori proaspete masă de grădină de primăvară Paște 2014

Lalele galben alb aranjamente flori masa aranja

Decorarea mesei culori originale moi, fructe frumoase

flori proaspete violete înflorește idei de decorare de Paști