Rețete

Aceste delicioase prăjituri cu briose! – Rețete și sfaturi

reteta de tort cu briose de ciocolata-capsuni

Briosele sunt prăjituri mici, au un gust moale, gustos și unic. Pot gusta atât dulce, cât și sărat. Surprindeți-vă familia și prietenii cu torturi delicioase – iată câteva sfaturi despre cum să le faceți perfecte Tort cu briose se poate pregăti fără prea mult efort.

Există numeroase rețete pentru tort cu briose

briose-alba-ciocolata-zmeura

Dar, înainte de a intra în pregătirea efectivă a brioșelor, să trecem la istoria brioșelor. După cum se știe, se face distincția între brioșele englezești și cele americane. Brioșele engleze arătau ca niște produse de patiserie plate, care se mănâncă ca pâine prăjită. În SUA, pe de altă parte, brioșele americane sunt deosebit de populare. Acestea sunt prăjituri mici, rotunde, care se fac folosind praf de copt. Se coc într-o tigaie specială.

Tort de briose cu legume

Rețetă de tort cu brioșe-brânză-dovlecei

Dovezile istorice arată că emigranții britanici au adus brioșele în America de Nord la începutul secolului al XIX-lea. Versiunea americană a brioșelor este realizată cu bicarbonat de sodiu, așa cum am menționat mai devreme. Deoarece praful de copt a fost inventat la mijlocul secolului al XIX-lea, brioșele americane pot fi considerate forma mai „modernă” a acestor prăjituri.

Cu morcovi și ananas

reteta de tort cu briose-glazura de morcov-ananas

Există numeroase rețete de brioșe. Pentru atenția dvs. de astăzi, am selectat o rețetă populară și ușoară. Cum functioneazã?

Ingrediente necesare: 125 g unt înmuiat, 125 g zahăr, 1 plic zahăr vanilat, 2 ouă, 200 g făină, ½ plic praf de copt, o ceașcă mică de lapte.

pregătire: Mai întâi untul și zahărul sunt batute până sunt cremoase și apoi se adaugă zahărul vanilat și se agită. Apoi ouăle se amestecă cu amestecul de unt-zahăr.

Apoi amestecați făina cu praful de copt și adăugați o parte din ea în amestecul de unt și zahăr. Apoi adăugați o parte din lapte. Trebuie să amestecați alternativ restul de lapte și făină.

brioșe sărate cu slănină și brânză

rețete de prăjituri cu briose șuncă-roșii-brânză

Aluatul astfel preparat poate fi rafinat cu nuci, cacao, Nutella, fructe sau chipsuri de ciocolată după gust. Dar are și un gust foarte bun și aerisit! Ar trebui să o coaceți la 180 de grade timp de aproximativ 30 de minute!

După coacere, puteți lăsa brioșele să se răcească și să le rafinați cu glazură, glazură de ciocolată sau zahăr pudră după cum doriți! poftă bună!

brioșe dulci cu ciocolată albă și zmeură

Coaceți brioșa-alb-ciocolată-zmeură      brioșe-tort-rețete-sfaturi-coacere  briose-coace-afine-zahar pudra retete de prajituri cu briose-flori de morcov-dovlecei rețete de tort cu briose-afine-roșu-albastru-muffinfoermchen brioșe-tort-rețete-banane-chipsuri de ciocolată rețete-tort-de-briose-mere-avocado-dovleac-nuci reteta de tort cu briose-afine-zahar brun brioșă-tort-rețetă-banană-zahăr brun muffin-cake-baking-blue-capsuni-dimineata-cafea brioșe fără gluten-scorțișoară-zahăr brun-prune