Pardoseli și gresie

Gresie în bucătărie pentru fiecare tip și stil de viață – 20 de sfaturi

Gresie pentru podea în bucătărie-module-de-perete-oglindă-moderne-albe-moderne

Plăcile de diferite tipuri erau, astăzi, sunt încă un pardoseală populară din mai multe motive. Gresie în bucătărie sau în alte încăperi foarte utilizate, cum ar fi coridoarele și casele scărilor, sunt întotdeauna o soluție bună, deoarece sunt extrem de rezistente și deosebit de ușor de întreținut. În plus, aranjamentul frumos, îmbinările, conferă podelei o structură. Selecția largă de materiale, forme și culori permite adaptarea plăcilor la orice mediu de viață. Care se potrivesc cel mai bine stilului tău de viață?

Gresie în bucătărie – modernă, vintage sau o combinație de stiluri

Gresie din bucătărie minimalist-modern-negru-alb-oțel inoxidabil

Tendința este pentru bucătăriile minimaliste care sunt proiectate într-o culoare neutră, negru sau mai ales alb. Fiecare detaliu lipsește, iar suprafețele, fațadele bucătăriei și blatul de lucru sunt caracterizate de linii strict drepte. Mânerele ușilor sunt adesea încorporate în față sau ascunse în spatele acestuia. Ca gresie potrivită pentru bucătărie într-un stil minimalist, vă sfătuim să alegeți un model la fel de simplu ca acesta, care este determinat într-una dintre cele două culori de bază.

Gresie în bucătărie – elegantă și cu un design contemporan

Gresie în bucătărie-blat-maro-închis-gri-modern-bucătărie

Gresia gri poate fi cea mai bună alegere pentru orice zonă. Desigur, se face diferența între numeroase nuanțe de gri, care produc și alte structuri și haptice. Dacă podeaua gri ți se pare prea plictisitoare, adaugă-i varietate cu îmbinări într-o culoare contrastantă – de ex. Alb, alb crem, alb ivoire.

Gresie în bucătărie și încă un aspect simplu

Gresie în bucătărie modern-negru-gri-piatră naturală-imitație

O altă opțiune bună pentru faianța din bucătăria minimalistă modernă ar fi plăcile cu aspect de piatră naturală sau pur și simplu din piatră naturală. Pentru a crea un aspect complet și coerent, este recomandabil să găsiți aceeași suprafață în alte detalii ale instalației. Peretele de bucătărie sau blatul de lucru cu același aspect ca podeaua creează o ambianță elegantă de locuit.

Gresie neagră în bucătărie – simplă și ușor de întreținut

gresie-podea-bucatarie-moderna-neagra-scari-otel inoxidabil-iluminat

Iubitorii de tonuri întunecate ar opta cu siguranță pentru o bucătărie într-o nuanță elegantă de negru și maro. Mânerele, ustensilele de bucătărie și toate detaliile într-un aspect din oțel inoxidabil periat sunt completări bune. Blatul de lucru din metal robust este o achiziție excelentă, de lungă durată, care vă va servi cu siguranță mult timp.

Gresie din bucătărie cu culoare – galben lămâie

Gresie-bucătărie-galben-alb-lucios-alb-modern-crem-alb

Bucătăriile colorate sunt lucrul potrivit pentru personalitățile fericite. Culorile vor fi deosebit de bune în bucătărie, deoarece întotdeauna puneți ceva colorat – fructe și legume, condimente proaspete, fețe de masă și alergători. Acest lucru creează o armonie minunată pe care nimeni nu ar lăsa indiferentă. Combinați cu dale în culori deschise, neutre – gri deschis, alb, alb crem și co.

Gresie din bucătărie cu pereți roșii – luciu ridicat în alb

gresie-podea-bucatarie-negru-alb-rosu-blat-bucatarie moderna

„Poate fi culoare, dar nu și în bucătărie” – așa puteți defini fuziunea stilului de viață minimalist și a personalității colorate. Design foarte reușit, unde culoarea afectează doar pereții bucătăriei. Roșu de roșii comunică destul de bine cu alb. Fronturile de bucătărie clare și lucioase nu fac camera să se simtă înghesuit.

Gresie din bucătărie cu fronturi lucioase în roșu căpșuni 

Gresie-bucatarie-mica-rosie-cu-luciu-mare-maro-alb

Un amestec real este acesta, unde fiecare eclectic este binevenit. Ei bine, este pur și simplu o chestiune de gust dacă atmosfera camerei este corectă, principalul lucru este că tot ceea ce este util se potrivește cu ea. Puteți simți caracterul individual al camerei, dar pentru a fi sincer, nu este elegant.

Gresie în bucătărie – stil minimalist 

gresie-podea-bucatarie-minimalista-placare-lemn-blat bucatarie

Cu toate acestea, minimalistul și confortabilul nu se întâlnesc în unele idei. Un truc pe care vi-l vom dezvălui este utilizarea lemnului. Lemnul, asemănător cu faianța, are mai multe laturi și poate fi văzut în numeroase finisaje. Placarea de perete din lemn poate conține toate lucrurile din bucătărie și, în același timp, emană confort. Plăcile potrivite pot fi cele cu aspect de beton deschis sau întunecat.

Gresie cu modele în bucătărie și aspect minimalist

Pardoseli-bucătărie-model-modern-perete-alb-verde-clinker

Plăcile cu motive motivează să revină și amintesc de ceramica artizanală care împodobea podelele și pereții din Spania, Italia și Maroc. Designurile contemporane realizate din materiale noi și durabile extind motivele cunoscute și le interpretează într-un mod modern. Modelele colorate sau mai degrabă simple pot fi implementate cu succes în stilul de viață minimalist modern.

Gresie în bucătărie – unde se întâlnesc vechiul și noul

gresie-podea-bucatarie-moderna-vintage-rustica-minimalista-neagra

Plăcile care formează modele adaugă doar un vârf de atmosferă autentică unei ambianțe de viață minimaliste sau scandinave. Lăsați-vă un nou, modern, mijlocul secolului și fabricat manual să se unească unul în celălalt și să creeze o atmosferă inconfundabilă.

Plăci de podea în bucătărie – plăci de ciment într-un interior modern

gresie-podea-bucatarie-moderna-negru-alb-diamant-module

Plăcile de ciment provin din regiunea mediteraneană și au fost realizate manual. Din acest motiv, plăcile de atunci nu sunt toate de aceeași dimensiune și grosime. Astăzi câștigă din nou popularitate și motivul pentru aceasta este că fac pardoseala să arate foarte plină de viață și îi conferă o atmosferă specială.

 Gresie din lemn și motive pentru o atmosferă modernă și confortabilă

Gresie-model-bucatarie-model-negru-alb-lemn-modern

Plăcile de ciment pot fi implementate foarte bine cu arhitectura modernă și în interiorul contemporan și poartă cu ele acea notă de clasă și calitate din trecut. Ele pot fi așezate minunat în casa modernă, dar pot fi, de asemenea, combinate foarte bine cu bucătăriile tradiționale din lemn.

Nou Gresie din bucătăria din lemn

gresie-podea-bucătărie-lemn-bucătărie-insulă-extravagant-vintage-de înaltă calitate

Un design foarte frumos este posibil, de asemenea, dacă ați moștenit sau disponibil mobilier valoros din lemn masiv pentru bucătărie. Aparatele de bucătărie moderne încorporate în dulapurile solide, poate mânere noi, precum și o suprafață restaurată vor aduce antichitățile la o nouă viață. Pentru ca camera să nu pară „de modă veche”, vă recomandăm să optați pentru plăci moderne, de format mare. Potrivite în culori.

Șah mat Gresie în bucătărie

Gresie-bucătărie-negru-alb-șah-model-mat

Combinația de alb și negru cu un model mat în carouri este cu adevărat elegantă și mereu actualizată. Contrastul atrage atenția și taie o siluetă fină în bucătăria simplă. Modelul popular poate fi implementat și într-un mediu de viață mai tradițional.

Tradițional sau modern – pur și simplu atemporal

Gresie-bucătărie-mică-gri-tradițional-alb-marmură

O bucătărie cu un design tradițional care a fost reîmprospătat și reproiectat arată elegant, tradițional și în același timp foarte contemporan. Culoare nouă pentru fronturile dulapului, materiale de înaltă calitate, plăci de marmură pentru pardoseală – pur și simplu grozave!

Alb-negru Gresie din bucătărie cu farmec extravagant

gresie-pardoseală-bucătărie-tradițional-albastru-extravagant-clasic

Această bucătărie tradițională în albastru mediteranean arată similară, dar mai îndrăzneață. Gresia albă și neagră este un bun plus pentru atmosfera de primă clasă.

Gresie în bucătărie cu caracter casă la țară

gresie-podea-bucatarie-vintage-model-stil-rustic-negru-alb

Plăcile cu motive și bucătăria de la țară merg mână în mână și nu este o surpriză mare faptul că se completează atât de bine.

Plăci cu motive în bucătăria boho pentru individualiști

Gresie-bucatarie-vintage-model-spaniol-model-negru-alb

Bucătăria boho este o adevărată experiență o dată în viață pentru cei cărora le place stilul. acestea sunt plăci de ciment colorate alegerea potrivită pentru pardoseli. Un pic haotic, un pic exotic, totul poate fi la Bochemen dacă vă simțiți bine.

teracotă Gresie în bucătărie – mobilier de înaltă calitate în stil tradițional

gresie-podea-bucătărie-tradițional-granit-teracotă-de-înaltă calitate

Generoasa bucătărie tradițională cu echipamente de înaltă calitate revendică, de asemenea, gresie nobilă. Teracota în format mic sau mare ar merge minunat cu ea.

Tradițional, elegant și de înaltă calitate – marmură Gresie în bucătărie

gresie-podea-bucătărie-elegantă-de-calitate-marmură-alb-negru

Plăcile de marmură albă cu boabe gri sunt numite etern clasic. Sunt un plus elegant pentru orice cameră și reprezintă lux și calitate. Combinat cu mobilier elegant de bucătărie în stil tradițional, nu vă mai puteți dori nimic.

Forme și combinații de culori extraordinare pentru Gresie în bucătărie

Gresie-bucatarie-blat-galben-bucatarie-usa-glisanta

Ultimele două exemple aparțin ultimilor ani, în care bucătăria a fost întotdeauna preferată în două culori și proiectată cu forme curbate. Sunt o idee despre modul în care pardoselile pot fi așezate jucăuș, astfel încât să se potrivească cu limbajul de design și culoarea mobilierului de bucătărie.

Tipuri diferite Gresie în bucătărie ca accent

gresie-pardoseală-bucătărie-modern-alb-albastru-val-arcuit