pantofi

Tendințe de pantofi de designer 2018/2019 – modele importante pentru iarna care vine

Tendințe de pantofi de designer pantaloni de toamnă iarnă negri cu imprimeu leopard

Odată cu sezonul de iarnă 2018/2019, va exista, de asemenea, un nou impuls în dulapul pentru pantofi. Acest sezon are momente importante pentru fiecare tip de femeie. Indiferent dacă îți place strălucitor și colorat, stâncos cu nituri și catarame sau mai degrabă elegant în negru și pastel: iarna aceasta o vei găsi cu siguranță pe cea potrivită pentru tine! Am creat cele mai importante tendințe pentru pantofi de designer.

Tendințe de pantofi de designer 2018/2019 – curaj de a folosi culoarea!

Tendințe pantofi de designer Pantofi Oxford femei platformă accente de aur

În lunile mai întunecate ale anului, în special, puteți suporta puțină culoare. Sezonul de iarnă 2018/2019 se caracterizează prin stropi izbitoare de culoare. Culorile strălucitoare precum roșu, albastru și verde smarald sunt populare. Dacă îți place puțin mai demn, paleta de culori oferă, de asemenea, totul, de la maro și galben la ocru. Nu trebuie să te descurci fără clasicul negru, desigur. Dar îndrăznește, de asemenea, să faci ceva nou! Ce zici de cizme în tonuri pastelate? Un roz roz moale alungă în fiecare blues de iarnă! Noua colecție Gianvito Rossi să vă arăt cum. Mai presus de toate, impresionează prin trandafirul său plăcut, negru elegant și atrăgători individuali în roșu. Deci, de ce să nu vă condimentați doar cizmele de iarnă dure cu blană și perle în acest sezon? Ești garantat că ești la curent.

Pantofi pantofi de designer în culori de toamnă roșu bej

Tendințe de pantofi de designer 2018/2019 – se ridică

Tendințe de pantofi de designer pantofi cu platformă cu talpă groasă negru

Straturile de gheață și străzile noroioase nu vă pot face rău? Atunci câștigă altitudine în această iarnă! Când vine vorba de tocuri, este important să atragi atenția cu orice preț în acest sezon. Tocurile artistice sunt noua tendință. În formă de pâlnie, rotunjite sau ca forme geometrice: cu cât este mai neobișnuit cu atât mai bine! Gucci setează tocurile, de exemplu, cu perle pentru a asigura aspectul perfect.

Dar nu numai tocurile înalte te vor înșela mai mari. Lucrurile caută și adidași. Cu tălpi groase de platformă, loviturile sportive, care, apropo, pot fi purtate într-un stil de trekking dur iarna, te înșeală cu câțiva centimetri în plus.

Botine cu platformă în negru cu șireturi de toamnă iarnă ploioase

Programul de divertisment este întotdeauna alături de tine

Designer pantofi tendințe adidași nituri negre patch-uri Dolce Gabanna

Indiferent dacă este vorba de calm în birou, timp de așteptare la coafor sau pur și simplu plictiseală: Cu această tendință, aveți întotdeauna divertisment cu dvs. Benzi desenate pe picioare dau acestui sezon de iarnă culoarea de care are nevoie. Patch-urile și aplicațiile vor fi păstrate și pentru acest an. Imaginile funky pot fi, de asemenea, îmbunătățite cu perle. Indiferent dacă este vorba de un portbagaj sau de o pereche întreagă de adidași: imaginile luminoase vă vor alunga plictiseala.

Tendințe de pantofi de designer Benzi desenate de adidași roz Dolce Gabanna

Înapoi la epoca barocă

Pantofi de trend pentru pantofi de designer, deget de la picior țesut verde smarald Dolce & Gabbana

Pentru marele spectacol, lucrurile pot fi puțin mai opulente. În acest sezon trebuie aplicat și gros în ceea ce privește țesătura și materialul. Stofe precum catifea, mătase, brocart și jacquard formează baza perfectă pentru un aspect elegant. Modelele neobișnuite și culorile puternice ale tendinței roșu, albastru și verde smarald perfecționează saltul în timp în epocile trecute.

Tendințe pantofi de designer din catifea roz Gucci toc gros

Regina de gheață în birou

pompele albe transmit un fler retro al look-ului anilor 80

Înapoi la anii ’80! Ai tăiat o siluetă grozavă în birou în pompe albe. Cu tocuri mediu-înalte, mai groase, surprindeți spiritul anilor 80 și vă mișcați în armonie cu sezonul.

Dacă vrei să-ți arăți pielea și iarna, îndrăznește să încerci tendința transparentă! Pompele transparente cu accente de culoare și nituri individuale pot fi văzute pe podiumurile lumii și sunt sigur că vor arăta bine în dulapul pentru pantofi. De asemenea, puteți stiliza această tendință îndrăzneață pentru utilizarea de zi cu zi.

Tendințe pantofi de designer 2018 cizme transparente de pantofi