pantofi

Tendințe de adidași: o prezentare generală a celor mai buni 4 adidași de top din acest an!

Zilele în care adidații și treningurile erau potrivite doar pentru sport au dispărut de mult. Între timp, acestea au devenit absolut potrivite pentru utilizarea de zi cu zi și este imposibil să ne imaginăm lumea modei fără ele. Fie că sunt adidași de top cu decorațiuni sau adidași de alergare sportivi – atunci când vine vorba de combinații și variante, acestea sunt un adevărat versatil și oferă fiecărei ținute o notă casual. Dacă îți place să fii elegant și confortabil în mișcare, atunci ai ajuns la locul potrivit! Citiți mai departe pentru a afla care sunt cele mai tari tendințe de adidași din acest an!

Tendințele pantofilor adidași pentru femei de vară combină vara

Elegant și confortabil în același timp – o pereche de adidași cool este tovarășul perfect pentru viața de zi cu zi. Purtat cu un blazer pentru o ținută casual de birou sau ca o pauză de stil cu o rochie de vară aerisită – adidașii trendy pot fi combinați cu orice și purtați pentru orice ocazie. Conform ultimelor sondaje, majoritatea germanilor sunt dispuși să cheltuiască ceva mai mulți bani pe adidași și sunt mult mai predispuși să opteze pentru modele de designer de modă. Desigur, marile case de modă precum, de exemplu, au și asta Balenciaga, Gucci și Louis Vuitton au recunoscut imediat și au creat adidași frumoși și eleganți care provoacă mereu agitație.

Adidașii urâți sunt încă una dintre cele mai mari tendințe de adidași din 2020

Adidasi urati tendinte adidasi combina tendinte pantofi vara femei

Adidași urâți, adidași pentru tati sau adidași groși – pantofii groși sunt cunoscuți cu multe nume. Adidașii nu sunt cu siguranță frumoși în sens clasic și fie îi iubești, fie îi urăști. Dar indiferent ce credeți – adidașii Ugly sunt pantofii indispensabili ai anului! Unul dintre cei mai populari reprezentanți ai trendului este eticheta de lux Balenciaga, al cărei model „Tripple S” s-a epuizat rapid și a devenit pantoful preferat al vedetelor și influențatorilor. Între timp, însă, alte mărci precum Adidas, Nike, Puma, precum și Mango și Zara și-au adăugat propriile versiuni ale „Adidaților Urâți” în gama lor. Talpa atrăgătoare și aspectul gros se fac mai ales într-o pauză de stil cu o rochie maxi sau o fustă mini. Dacă preferați ceva mai casual, atunci sunteți întotdeauna pe mâini bune cu blugi mama la modă și un tricou.

Adidașii cu platformă fac o mare revenire

Adidații cu platformă combină tendințele pantofilor 2020 femei

Adidașii cu platformă sunt mai mult sau mai puțin o rudă a adidașilor urâți și sunt, de asemenea, una dintre marile tendințe de adidași pentru 2020. Pantofii la modă au fost un succes total anul trecut, dar vor rămâne și pentru acest sezon. Cel mai bun lucru la adidașii cu platformă este că talpa groasă evocă picioarele subțiri și ne face să parem cu câțiva centimetri mai înalți. Prin urmare, sunt tovarășul perfect pentru toate femeile mici și mici de acolo. Adidașii cu platformă sunt un adevărat punct de atracție și se combină cel mai bine cu ținutele casual de zi cu zi cu blugi și tricouri.

Albul este noul negru – adidașii albi sunt clasicul prin excelență

Tendințele adidașilor adidașii de vară combină ideile de ținute

Și după adidașii urâți și cu platformă care atrag atenția, care, fără îndoială, atrag întotdeauna atenția, avem acum vești bune pentru cei care iubesc pantofii simpli și confortabili. Desigur, simplu nu trebuie să însemne plictisitor! Fie cu ținute de afaceri chic pentru vară, fie casual cu blugi și pantaloni scurți – adidașii albi, atemporali, funcționează întotdeauna! Îmbunătățesc fiecare aspect și oferă o notă răcoritoare. Dacă doriți lucruri puțin mai jucăușe și mai distractive, atunci ar trebui să folosiți modele cu pietre, broderii sau alte decorațiuni.

Adidații retro primesc o mică actualizare în acest an

Tendințele adidașilor retro Converse combină tendințele pantofilor de vară pentru femei

Pentru acest an, designerii și casele de modă sunt fericite să privească înapoi, iar tendințele adidașilor nu fac absolut excepție. „Superstar” de la Adidas, „990 Series” de la New Balance sau „Daybreak” de la Nike – adevăratele vedete din anii 90 sunt dovada clară că unii pantofi nu se demodează niciodată. Adidații retro au primit o mică actualizare în acest an și ne impresionează cu un design simplu, dar atemporal. Și cel mai bun lucru despre asta: este foarte probabil să aveți deja unul sau alt model în dulap!

Tendințele adidașilor adidași 2020 combină tendințele modei de vară