nuntă

Tort de nunta fara fondant – 32 de idei cu decor pentru noua tendinta

tort de nunta fara idei fondant-trend-desert-decor

Dacă aveți chef de ceva neobișnuit și atipic pentru nunta dvs., care este încă romantic și se potrivește nunții, atunci această tendință de tort este exact alegerea potrivită. Este tortul de nuntă fără fondant, care poate fi decorat în alte moduri. Variantele sunt diverse și sunt deosebit de potrivite pentru nunți romantice vintage, shabby chic sau rustice. Dacă nu sunteți încă sigur de această decizie, atunci următoarea galerie de idei pentru tortul de nuntă fără copertă este garantată pentru a vă convinge!

Tort de nunta rotund fara fondant

tort de nunta fara fondant colorat-tier-nuc-tort-felie de lemn

Doar pentru că tortul este făcut fără fondant nu înseamnă că arată neterminat sau mai puțin drăguț. Dimpotrivă. Faptul că bazele individuale de tort sunt vizibile conferă tortului un farmec special pentru ziua ta cea mare. Și nu există limite la gust.

tort de nunta fara desert fondant stand-tort stand-ghivece-toamna-nunta

De obicei, acest tort de nuntă se face și cu o umplutură. Acum, această umplutură este presată de greutate, ca și aici, și poate rămâne așa, ca și în cazul acestui model. Această umplutură poate fi, de asemenea, netezită. Deoarece nu este suficient să acoperiți complet marginile podelelor, rezultatul este un aspect care amintește de stilul simpatic, uzat, shabby chic.

tort de nunta fara decor fondant-fructe-capsuni-zmeura

Tortul de nunta poate fi proiectat si cu zahar pudra fara fondant. Tortul cu niveluri de mai sus este un exemplu excelent în acest sens. Umplutura nu constă doar dintr-o cremă, ci și o umplutură de fructe care conferă tortului un gust unic. Una peste alta, modelul are un aspect romantic perfect pentru nuntă.

tort de nunta fara fondant de trei culori-afine-mov-galben-frunze

De asemenea, puteți pune tortul de nuntă fără fondant în centrul atenției prin combinarea diferitelor culori pentru umplutură. Acest lucru poate fi realizat cu diferite arome sau cu coloranți alimentari. Dacă doriți un tort de nuntă cu decor în ciuda aspectului „gol”, puteți folosi nu numai flori, ci și o mare varietate de fructe.

tort de nunta fara crema fondant-decorare-romantica-dantela-design-ciocolata

În timp ce acest tort de nuntă este simplu, este extrem de atractiv. Decorațiunile din flori sau fructe au fost renunțate la această prăjitură de nivel, dar a fost încă frumos decorată. În acest scop, umplutura a fost aranjată frumos și elemente decorative suplimentare, care au fost adăugate cu o seringă de tort, împodobesc podelele. Modelul amintește de dantelă.

prăjitură de nuntă fără fondant cu cremă înaltă-glazură-zahăr-tort-bază-stive

În cazul unei prăjituri cu niveluri, straturile individuale nu trebuie neapărat să fie stivuite perfect una peste alta. Chiar și o formă neregulată arată foarte frumos, așa cum demonstrează tortul de mai sus. Această variantă funcționează cu atât mai bine cu cât tortul este mai mare, pentru că atunci aspectul strâmb poate deveni propriu. A fost decorat cu, printre altele, fructe de pădure decorative și zahăr pudră.

tort-de-nunta-fondant-casatorie-decor-rustic-lavanda-vintage

Aspectul strâmb poate fi proiectat în două moduri. Fie umplutura este aplicată în diferite grosimi, fie bazele nu sunt tăiate exact în mijloc, ci într-un unghi și apoi suprapuse alternativ cu umplutura. Tăierea oblică a acestui tort poate fi văzută deosebit de bine în nivelul mediu.

tort de nunta fara fondant rose-arrangement-pink-pink-cupcake

Un tort de nuntă nu trebuie să fie înalt pentru a face o impresie grozavă, așa cum dovedește acest tort pe două niveluri. Mai ales dacă ați planificat o nuntă mică cu câțiva invitați, un model mai mic este complet suficient. La urma urmei, nu vrei să pierzi nimic. Vorbește cu bucătarul tău de patiserie. Datorită experienței sale, el poate estima cel mai bine care este dimensiunea cea mai potrivită pentru numărul dvs. de invitați.

tort de nunta fara tort fondant cu ciocolata-fructe de padure-afine-capsuni-zmeura-afine

Am menționat deja că nu există limite la gust în această tendință de tort. Nu vi se pare incredibil de tentant și acest tort cu ciocolată, cu trei niveluri? Modul în care a fost proiectat este, de asemenea, interesant. Fiecare nivel are mai multe fructe de padure diferite. În plus, există discul de lemn în locul unei farfurii de tort pe care tortul de nuntă este fără fondant.

tort de nunta fara fondant alb-crem-crema-trandafiri-roz-decorati

Aici puteți vedea un exemplu de prăjituri pe care le-am menționat mai devreme în care crema a fost netezită. Etajele sunt vizibile doar discret. Indiferent dacă se folosește o cremă albă sau colorată nu contează și depinde în totalitate de tema nunții tale și de culorile utilizate în general. Acest tort cu flori adevărate este foarte romantic și perfect perfect pentru nunți de epocă!

tort de nunta-fondant-flori-alb-verde-design-bronz-stand

De asemenea, sunteți binevenit să optați pentru un tort simplu, pe care apoi îl decorați pur și simplu cu o mulțime de flori luxuriante. Bazele de tort maro erau decorate cu flori albe și frunze verzi. Acest lucru face ca tortul de nuntă să arate elegant și romantic în același timp. Din nou, devine clar cum puteți pune tortul de nuntă și mai bine fără fondant cu o farfurie sau suport original.

tort de nunta-fondant-tort de ciocolata-chipsuri de ciocolata-flori de lunca-alb-toamna

O umplutură sau o cremă nu trebuie neapărat să fie folosită între toate straturile. Cu acest model, fiecare dintre cele trei etaje primește doar un singur strat de cremă. Bazele de ciocolată sunt, de asemenea, prevăzute cu bucăți de ciocolată, ceea ce face desigur tortul de nuntă și mai apetisant și mai ciocolat. Florile albe de luncă erau folosite discret pentru decorare.

tort de nunta-fondant-decent-decorare-stil-ponosit-crem-acoperire

Puteți proiecta un tort înalt cu orice număr de baze. Fiecare etaj poate consta doar din două sau, ca și aici, cinci etaje. Crema a fost netezită aproximativ din nou, astfel încât să se creeze un tort de nuntă alb fără fondant. Decorațiunile sunt, de asemenea, demne de menționat. Trei aranjamente frumoase de trandafiri adevărați și flori comestibile împodobesc fiecare etaj.

tort de nunta-fondant-tort-fructe-rustic-lemn-desert-farfurie

Aici puteți vedea un decor de tort de nuntă din fructe de pădure. Au fost alese căpșuni și afine. În principal, astfel de fructe servesc drept decor, care aparțin și ingredientelor prăjiturilor. Cu toate acestea, o astfel de conexiune nu trebuie neapărat să existe. Ceva ce trebuie să fi observat imediat este discul de lemn rustic și foarte gros pe care este prezentat tortul de nuntă.

tort-de-nunta-fondant-tort-nivel-suculent-bujor-de-primavara

Acest tort de nuntă a fost conceput cu flori și suculente. Atunci când alegeți flori pentru decor, cel mai bine este să utilizați tipuri sezoniere, adică cele tipice perioadei anului în care are loc nunta dvs. Bujorii ca aici, care sunt disponibili și într-o mare varietate de culori, sunt potrivite pentru nunta de primăvară. Suculentele, la rândul lor, sunt potrivite pentru fiecare anotimp și pot fi combinate cu orice alte flori.

tort de nunta-fondant-romantic-desert-masa-rotunda-decor-de-flori

Bujorii au fost folosiți și pentru masa desertului în acest exemplu. Acestea au fost combinate cu trandafiri în roz și cais. Toate aceste culori, precum și multe verzi, emană o atmosferă fericită și sunt perfecte pentru o nuntă de primăvară. Pe lângă culorile subtile ale florilor, florile de luncă în culori puternice au fost folosite și ca decor.

tort-de-nunta-fondant-idee-simpla-farfurie-de-cristal-de-trandafir

Acest tort de nuntă fără fondant este deosebit de simplu. Nu existau decorații fastuoase. Doar un trandafir comestibil împodobește tortul, ceea ce îl face perfect pentru farfurii mai decorate. În acest caz, a fost aleasă o placă drăguță de tort făcută din Krisall. Această variantă pentru un tort de nuntă se potrivește perfect cu o nuntă rustică de grădină.

tort de nunta-sirop-fondant-mure-tort-de-nunta-tort-doua-nivele

Prăjiturile de nuntă pot fi, de asemenea, frumos decorate cu sirop. Designul „gol” al fundului și al umpluturii este pur și simplu turnat peste orice sirop fără a acoperi complet părțile laterale. Aceasta este, de asemenea, o modalitate excelentă de a crea prăjituri colorate. Acest model portocaliu a fost conceput și cu câteva mure proaspete.

tort de nunta-fondant-vara-design-garoafe-crizanteme-liliac-roz

Iată un tort de nuntă pe două niveluri, cu fiecare nivel compus din patru etaje. Desertul a fost decorat ici-colo cu flori și fructe de pădure adevărate. Aici s-a folosit din nou zahăr glazur. Tortul este servit pe un suport auriu, care compensează designul simplu. Florile sunt lavandă, roz, roșu și roz.

tort-de-nunta-fondant-acoperire-frunze-design-fund-portocaliu

Acest tort înalt de nuntă fără fondant este deosebit de izbitor. Dar nu doar înălțimea sa îl face atrăgător. Decorul luxuriant al florilor verzi și mici, subtile, care a fost folosit pentru fiecare etaj, asigură un aspect unic. Tortul în sine are o culoare deschisă, ceea ce creează un contrast cu decorul.

tort-de-nunta-fondant-luxuriant-decor-floral-glazura-zahar-decoreaza

Pentru acest frumos tort cu flori, s-au folosit flori de luncă în alb și verde, care sunt tipice atât pentru vară, cât și pentru toamnă. Au fost folosite pentru a proiecta suportul de desert pe de o parte și partea de sus a tortului pe de altă parte. Restul tortului de nuntă nu are decor suplimentar, ci constă doar din bază, smântână și zahăr pudră.

tort-de-nunta-fondant-mire-tort-ciocolata-neagra-farfurie-pahar-pentecost-primavara

De obicei podelele sunt stivuite una peste alta ca o piramidă. Dar nu cu acest model. De asemenea, puteți continua invers, dar diferența de dimensiune între baze nu trebuie să fie prea mare, astfel încât tortul să rămână stabil. Exemplul de mai sus este conceput în acest fel și devine puțin mai îngust de sus în jos. Podelele negre sunt decorate cu diferite flori.

tort-de-nunta-fondant-design-idee-flori-verde-stropeste-fundul

O altă opțiune de decorare ca alternativă la zahărul pudră este pudra de cacao sau, ca și în cazul tortului de nuntă, fără fondant pe partea de sus cu o bază sfărâmată. Aceste stropi amintesc de pământ și fac prăjiturile să pară și mai naturale. Dacă le decorați și cu verdeață și flori, un aspect natural este garantat! În acest caz s-au folosit orhidee roz.

tort-nunta-fondant-tort-mare-inspiratie-tort-baza-fructe

Crema scoasă din podele poate fi, de asemenea, nivelată, astfel încât să nu acopere părțile laterale ale podelelor. Acest lucru creează laturi relativ drepte și un model destul de dungat care este creat din contrastul dintre umplutură și fiecare bază individuală. Lăsați-l cu acest design simplu, decorați cu câteva accente sau veniți cu ceva mai opulent. Decide pentru tine!

tort-de-nunta-fondant-casatorit-cu-desert-taiere-mireasa-mireasa

Un decor simplu pentru prăjiturile de nuntă din doar două flori poate fi găsit în acest model. În plus, acestea, ca și crema, au fost alese în alb, astfel încât să se potrivească cu culoarea tortului. Crema tortului de nuntă fără fondant a fost netezită din nou și folosită pentru proiectarea podelelor în același timp.

tort-de-nunta-fondant-decor-subtil-cu-trei-nivele-tort-crin

A avea o aromă diferită pentru fiecare etaj este, de asemenea, o idee minunată. Nivelurile pot fi, de asemenea, separate vizual prin combinarea bazelor de cacao și vanilie sau prin utilizarea diverselor elemente decorative în timpul coacerii. De exemplu, un nivel poate conține stropi colorate, iar altul poate conține chipsuri de ciocolată. Datorită designului gol, aceste idei de decor sunt deja vizibile la tăiere.

Tort de nuntă pătrat fără fondant

tort-de-nunta-fondant-idee-patrata-cu-crema-roz-baza-de-ciocolata

Acum că am văzut câteva variante clasice rotunde pentru tortul de nuntă fără fondant, am dori, de asemenea, să vă prezentăm o variantă oarecum extravagantă și aceasta este designul unghiular. Indiferent dacă pătratul sau dreptunghiularul nu contează și este pur și simplu o chestiune de gust. Astfel de prăjituri sunt întotdeauna impresionante!

tort-de-nunta-fondant-straturi-design-unghiular-roz-galben-dragoste

Alegeți podele negre pe care le combinați cu o cremă colorată sau o variantă mai subtilă ca în acest exemplu. Trei culori relativ neutre au fost combinate aici. Tortul este format din trei niveluri, pentru fiecare dintre care culorile au fost alternate pentru un model interesant cu dungi. Finisajul poate fi fie o podea, fie, ca și aici, un strat de cremă.

tort de nunta-fondant-ombre-albastru-exotic-arata-tropical

Torturile pătrate sunt deosebit de elegante și, prin urmare, sunt potrivite și pentru nuntile moderne și elegante. Joacă-te cu culorile pentru pardoseli. Un aluat ușor poate fi colorat minunat cu coloranți alimentari, astfel încât să poată fi creat chiar și un astfel de design ombre. Deci, puteți asorta perfect tortul cu tema culorii nunții.