Idei meșteșugărești

Realizarea unor flori frumoase cu linguri de plastic – 13 idei de reciclare ușoară

tineri flori lingura de plastic-vopsea-culori acrilice-trandafir-garoafe

Reciclarea diferitelor articole în scopuri specifice de artizanat este distractiv. Unul este uimit de decorațiunile interesante care pot fi create și în același timp protejează mediul. Astăzi am dori să vă arătăm cum să faceți o varietate de linguri de plastic Flori Tinker poate sa. Am pus laolaltă idei pe care le puteți imita împreună cu copiii dvs., precum și cele care sunt mai potrivite pentru adulți. Decorează-ți casa cu flori interesante din plastic și creează atrăgători extraordinare!

Faceți flori pentru a decora

flori tinere plastic lingura-forma-vaza-bujori-flori de primavara

Puteți face un decor frumos din flori în diferite moduri. Variantele în care petalele individuale sunt ornamentate sunt deosebit de frumoase. Pentru a obține acest efect, veți avea nevoie de lucruri simple pe care le aveți de obicei prin casă, și anume o lumină de ceai, mai multe linguri de plastic de orice culoare și un pistol de adeziv fierbinte sau alt adeziv puternic.

Instrucțiuni pentru realizarea florilor

flori de bricolaj lingură de plastic-plastic-topire-ceai lumină-primăvară decor

Aprinde lumina luminii. Pentru a juca cu lingura, pur și simplu țineți-o scurt peste flacără de câteva ori. Căldura face ca plasticul să se îndoaie. Odată ce sunteți mulțumit de formă, țineți și tulpina peste flacără și rupeți-o odată ce plasticul este suficient de moale. O altă opțiune este încălzirea unui cuțit și utilizarea acestuia pentru a tăia tulpina. Acum aveți prima petală pe care să o folosiți pentru a face florile.

Flori decorative

tinker flori lingură de plastic-instrucțiuni-DIY-idee-colorare-galben-roșu

Apoi împăturați petalele individuale împreună pentru a forma o floare, lipindu-le împreună cu adeziv fierbinte. Dacă folosiți linguri albe sau transparente pentru a face flori, le puteți vopsi în culoare înainte de a le lipi împreună sau puteți folosi linguri de plastic de aceeași culoare. După ce ați făcut florile, le puteți folosi pentru a decora orice obiect din casă.

Flori 3D Tinker

Tinere flori lingură de plastic-decorare-bijuterii-flori-fă-te-singur-idei-bricolaj

Cu florile din plastic vazele, ferestrele, pereții și alte lucruri și zone pot fi proiectate minunat. Decorațiunile sunt, de asemenea, foarte bune ca decorațiuni de masă și asigură starea de spirit potrivită, mai ales primăvara și vara. Când faceți florile, folosiți câte petale doriți. Floarea poate fi aproape închisă sau deschisă.

Idei meșteșugărești simple flori

floare-jucărie-lingură-plastic-frumoasă-idee-perle-negre

Floarea este, de asemenea, perfect potrivită ca bijuterii. Pentru exemplul de mai sus, câteva petale au fost folosite pentru a face flori pentru a lăsa loc perlelor din mijloc. O buclă sau un inel de cheie prin care se filetează lanțul poate fi apoi atașat la piatra din spate. De asemenea, puteți decora o geantă sau o curea cu flori. Variantele sunt nenumărate.

Faceți flori din linguri de plastic

floare-bricolaj-lingura-plastic-musetel-margareta-capac-sticla

O altă variantă pentru centrul florii este utilizarea unui capac de plastic. Introduceți găuri mici în marginea capacului în care lipiți lingurile. Așa că lăsați mânerul lingurii suficient de mult. Lingurile în sine pot fi fie topite din nou, fie folosite în forma lor originală și apoi jucate cu florile. Faceți două rânduri, clătinând lingurile.

Mai multe elemente din plastic

floare-bricolaj-plastic-lingură-verde-plastic-topit-bricolaj-idee

După ce ați proiectat floarea, întoarceți capacul și umpleți-l cu lipici fierbinte. În acest fel, lingurile sunt bine fixate. Puteți utiliza apoi plasticul unei sticle pentru a crea elemente suplimentare, cum ar fi frunze, pe care apoi le puteți atașa la o tijă din sârmă, paie sau alt material. Dacă faceți flori din linguri de plastic, vă puteți lăsa imaginația sălbatică.

Faceți-vă flori cu boburi

floare-jucărie-plastic-lingură-steaguri-ghirlandă-plastic-colorată-primăvară-bobblă

Puteți proiecta centrul florii într-o varietate de moduri. În acest exemplu, pentru aceasta se folosește o simplă balonare. Când creezi aceste flori, le poți folosi pentru a face ghirlande drăguțe. Florile sunt lipite pur și simplu de o bază triunghiulară. Se fac găuri în cele două colțuri superioare prin care se filetează o frânghie subțire.

Meșteșuguri pentru începători

floare-tinker-lingura-de-plastic-inspiratie-easy-tinker-instructiuni-lipici-lipici fierbinte

Alte lucruri din magazinul de meșteșuguri pot fi folosite și pentru centrul florii. Fie că sunt autocolante, perle, nasturi sau orice altceva aveți la îndemână, floarea dvs. este garantată pentru a atrage privirile. Și veți găsi rapid că a face flori cu linguri de plastic sunt idei cu adevărat simple pe care chiar și începătorii le pot face cu ușurință.

Realizarea florilor cu copiii

flori-bricolaj-linguri-plastic-copii-croasante-lalele-curatator-tevi-pahare-plastic

Copiii se vor distra, de asemenea, jucând cu linguri de plastic și făcând flori frumoase. Dacă ideile de mai sus vi se par prea dificile pentru cei mici, puteți alege și această idee și să faceți un decor de primăvară excelent din flori. Ideea este potrivită pentru artizanatul simplu de după-amiază, dar și ca activitate la o petrecere pentru copii.

Flori de primăvară din lingura de plastic

flori-bricolaj-lingura-plastic-instructiuni-simple-inspiratie-banda adeziva

O floare este formată din trei linguri. Acestea sunt lipite împreună cu bandă izolatoare verde în zona tulpinilor. Apoi, atașați câteva curățătoare de țevi la tulpină, tot cu bandă electrică, pentru a imita frunzele. Apoi puneți un curățator galben de țevi în floare pentru a face flori. Umpleți o cană sau oală de flori cu iarbă artificială sau o altă umplutură și lipiți floarea în interior.

Decorațiuni de primăvară Tinker

floare-bricolaj-lingura-plastic-lalea-copii-easy-crepe-paper-pink-green3d

De asemenea, puteți face o floare cu hârtie creponată. Pentru a face acest lucru, lingurile de plastic sunt pur și simplu învelite în hârtie creponată colorată. Utilizați o culoare pentru a face flori, care este tipică pentru lalele, deoarece aceasta este exact floarea de primăvară pe care doriți să o creați. Apoi lipiți lingurile împreună cu bandă și adăugați în cele din urmă hârtie creponată verde pentru frunze – ideea este atât de simplă încât chiar și copiii o pot face.

Anghinare Tinker

flori-bricolaj-lingură-plastic-anghinare-culoare-alb-mason jar-stick

Desigur, anghinarea nu este direct o floare, ci inflorescența din care se deschide floarea. De aceea, am vrea să vă arătăm o variantă de realizare a florilor care amintește de o anghinare. Ideea poate fi folosită atât ca vază, cât și ca felinar pentru lumânări cu LED-uri și astfel împodobește fiecare masă. Utilizați linguri de plastic de orice culoare și pentru a se potrivi cu restul decorului.

Artizanat cu borcane de zidărie

flori-rochie-plastic-lingură-mason-borcan-decorare-stimulare-ușoară

Ai nevoie și de un borcan de zidărie. Sunt potrivite atât un borcan mare, cât și unul mic. Pentru a face flori, scoateți din nou tulpinile din linguri și începeți să lipiți lingurile de pahar într-un cerc. Lucrează-ți de sus în jos, clătinând lingurile din fiecare rând. Lăsați adezivul să se usuce, apoi puneți orice flori în el.

Linguri și petale artificiale

floare-jucărie-plastic-lingură-tealight-idee-romantică-trandafir-artificial-condus-floare

Folosiți trandafiri din plastic pentru a face lumini interesante. Pentru a face flori, lipiți pur și simplu o petală pe fiecare lingură. Tăiați din nou tulpinile în prealabil. Apoi, puteți lipi petalele rezultate pe o lumină cu ceai LED. Dacă acum porniți lumânarea, întreaga floare se aprinde.

Flori în ghiveci

floare-jucărie-plastic-lingură-copii-petrecere-idee-floare-ghiveci-de-flori-viermi gumați

Această variantă este o idee de artizanat deosebit de simplă pentru copii. O floare auto-făcută din hârtie este lipită pur și simplu de mânerul lingurii. Pâslă sau spumă sunt, de asemenea, excelente pentru a face flori. Florile finite pot fi apoi puse într-un ghiveci de flori și sunt perfecte ca etichete de nume pentru masa la o petrecere.

Faceți un buchet de flori de primăvară

decorare-primăvară-buchet-de-plastic-lingură-buchet-lalele-de-plastic

Ce zici de un buchet întreg de flori artificiale de primăvară? Tot ce trebuie să faceți este să faceți o mulțime de flori, pe care apoi le puneți într-o vază. Dacă doriți un buchet de crocusuri, folosiți linguri galbene, violete și albe. Dar poți proiecta și un buchet de lalele cu culorile potrivite în acest fel.

Floare grozavă pentru copii

floare-tinere-plastic-lingura-floare-roz-copii-bricolaj-idei

Dacă faceți obiecte de artizanat cu copiii, nu ezitați să le sugerați această floare interesantă. Pentru aceasta se folosesc aproape numai linguri întregi, ceea ce, desigur, ușurează munca. Acestea sunt aranjate în cerc cu capetele tulpinilor în centru. Când faceți aceste flori, veți face, de asemenea, o tulpină de flori și frunze din linguri întregi. Pentru mijlocul înfloririi, îndepărtați tulpinile sau folosiți pomponi și alte lucruri.

Ideea pentru lumini de ceai

flori-tinere-plastic-lingura-tealight-lumânare-suport-nuferi-floare-alb-plastic

Lingurile de plastic aranjate ca un nufer se transformă într-un sfeșnic frumos pentru luminile de ceai. Floarea poate fi complet deschisă din nou sau parțial închisă. Acest sfeșnic poate împodobi masa primăvara și arată foarte romantic, mai ales seara când lumânarea este aprinsă. Încercați diferite variante atunci când faceți flori din linguri de plastic.