Modă

Cravată și stilează o eșarfă XXL – Pătura Sfaturi de stil pentru eșarfă

Eșarfele mari, groase, eșarfele și poncho-urile sunt, fără îndoială, tovarășul perfect în zilele răcoroase. Pentru fiecare femeie conștientă de modă există una Eșarfă XXL pur și simplu o piesă obligatorie pentru sezonul rece. Cu carouri, negru sau în tonuri de toamnă, ne încălzește într-un mod casual sau elegant.O eșarfă legată la gât sau o pelerină cu un design frumos este finisajul perfect pentru un look elegant. Vă ajutăm să realizați acest lucru cu 18 sfaturi de stil.

Eșarfă XXL-gros-stil-albastru-cașmir-poncho

Înfășurați-vă într-o frumoasă eșarfă XXL

Eșarfă XXL -style-albastru-batistă-wrap-mai groasă

O eșarfă este o protecție foarte practică împotriva frigului, dar nu numai. Completează întreaga ținută și completează aspectul. Acesta este accesoriul care, dacă este folosit cu îndemânare, poate îmbunătăți în totalitate aspectul. Aveți nevoie de o piesă selectată cu precizie și de tehnica potrivită pentru legare. În plus față de modelul sau culoarea sa, țesătura eșarfei ar trebui să se potrivească cu îmbrăcămintea. Modelele tricotate grosier sunt potrivite pentru ținutele de zi cu zi, casual, în timp ce cele din mătase sau cașmir tind să fie mai elegante.

Legați o eșarfă tub și stilizați-o cu pricepere: sfaturi și instrucțiuni

19 moduri grozave de a lega o eșarfă + instrucțiuni

26 de idei la modă despre cum să legați eșarfa

Eșarfă cu carouri XXL din cașmir

Esarfa XXL -stylen-kashcmir-bright-cape-elegant

Cașmirul este unul dintre cele mai valoroase materiale pentru o eșarfă de iarnă. Este un tip de lână foarte fin care se obține din substratul raselor speciale de capre din Asia Centrală. Cu greutatea redusă, cașmirul stochează foarte bine căldura corporală și, de asemenea, se simte foarte, foarte moale. Datorită proprietăților și originii materialului, acesta este considerat extrem de înalt de calitate, iar o eșarfă fină din cașmir poate costa 300-400 de euro.

Legați o eșarfă XXL într-un mod elegant – 4 variante

Eșarfă XXL-leagă-idei-instrucțiuni-sfaturi de stil-variante

Modul în care purtați și legați eșarfa mare depinde în primul rând de ținută sau ocazie și de mărimea eșarfei. Vă oferim patru variante simple de imitat și chiar mai multe sfaturi despre cum să folosiți o eșarfă mare elegant și elegant. Încearcă!

Legați o eșarfă voluminoasă XXL în față – cascadă

Esarfa XXL-cravata-batista-stil-negru-alb

Pentru această variantă, puteți utiliza o cârpă pătrată, relativ pătrată sau triunghiulară din țesătură moale. Îndoiți pânza pătrată în diagonală în două pentru a forma un triunghi. Așezați partea lungă în fața gâtului și legați o eșarfă triunghiulară ca de obicei, păstrând cel mai mare unghi în față. Aceleași două capete ar trebui să cadă în spatele umerilor tăi. Acum ia-le și leagă partea din față sub eșarfă.

Ținută eșarfă roșie – culoarea roșie tendință poate fi combinată atât de frumos!

Legați o eșarfă: accesoriile de iarnă pot fi decorate în atât de multe moduri!

Combină poncho cu alte haine & Accesorii – sfaturi utile

Legați o eșarfă XXL la gât – guler îngrijit

Esarfa XXL-cravate-batista-instructiuni-carouri-neagra

Vă recomandăm să vă legați eșarfa mare cât mai aproape de gât, mai ales la temperaturi scăzute. Chiar și așa, nu trebuie să împiedice mișcarea liberă, deci aveți grijă să nu strângeți nodul prea tare. Acum pliați eșarfa pătrată într-un triunghi și așezați-o peste umeri, astfel încât să aveți cele două laturi lungi în față. Înfășurați lungimile în jurul gâtului o dată și legați-le în spate. Rearanjați puțin pliurile.

Poartă o eșarfă XXL ca un poncho

XXL scarf-tie-variant-gu% cc% 88rtel-talie-stiluri

Această variantă pentru legarea unei eșarfe este foarte elegantă și arată minunat pe o jachetă de piele sau alta care este relativ subțire. Tot ce ai nevoie este o centură frumoasă care să se potrivească cu eșarfa. Acum puneți pânza mare peste umeri, fie legată într-un triunghi sau pătrat, așa cum este. Adunați-le împreună în talie sau așezați cu grijă cele două părți una peste alta. Fixează cu o centură pe placul tău.

Cravată o eșarfă XXL jucăuș asimetric 

Eșarfă XXL-cravată-batistă-cravată-stil-neagră

Această variație arată deosebit de feminină și este perfectă pentru a relaxa un aspect plictisitor. În situația inițială, ambele capete atârnă peste umăr în față. Trageți-l puțin și lăsați-l să atârne cu aproximativ 10-15 cm mai mult. Luați-l și înfășurați-l de două ori, înnodat cu cealaltă țesătură și ascundeți-vă sub buclă. Al doilea capăt trebuie să atârne liber.

Poartă o frumoasă eșarfă XXL ca pelerină

xxl-scarf-styles-autumn-kashcmir-big-brown-cape

Varianta pentru o pelerină de la eșarfa XXL arată elegant și elegant și este, de asemenea, la modă. Tot ce aveți nevoie este o eșarfă mare, de înaltă calitate și nimic mai mult. Designul și țesătura piesei it trebuie să se potrivească foarte bine cu restul pieselor și cu aspectul în general. Pur și simplu puneți frumoasa eșarfă peste umăr sau peste partea superioară a corpului. Dacă doriți, aruncați capătul peste un umăr.

Eșarfă XXL pentru aspect de ceapă – eșarfă mare tricotată 

Esarfa XXL -style-tricot-supradimensionat-tricotat-ceapa-aspect

Peste un top simplu sau chiar peste o jachetă și o haină, puteți pune eșarfa în jurul umărului și o puteți ține în cotul brațului fără a fi nevoie să o legați în vreun fel. Acesta este un mod foarte ușor și casual de a vă prezenta frumoasa piesă. Cel mai important lucru este să combinați țesăturile și modelele diferitelor articole de îmbrăcăminte într-un mod elegant.

Combină eșarfă XXL cu palton supradimensionat – negru monocrom

xxl-eșarfă-neagră-monocromă-supradimensionată-haină-albă

Dacă îți place confortabil și cald, o eșarfă XXL în combinație cu un palton supradimensionat este alternativa ideală. Agățați clopotul și înfășurați-l în jurul gâtului, astfel încât să se creeze bucle încrucișate. Acum legați cele două capete din spatele gâtului și ascundeți-le sub un strat de țesătură. Acest aspect vă menține cald și este, de asemenea, o schimbare frumoasă față de varianta clasică a gulerului.

Eșarfă cu carouri XXL în albastru și verde pur și simplu pusă în jurul gâtului

xxl-eșarfă-stiluri-toamnă-carouri-mari-verzi

Poate că una dintre cele mai simple variante pe care le știm cu toții încă din copilărie este legarea eșarfei de gât și lăsarea celor două capete să atârne dezinvolt în față. Această alternativă la legarea unei eșarfe nu se demodează niciodată și efectul este minunat. Alegeți o eșarfă cu model XXL pentru o ținută simplă sau în culori simple pentru o haină clasică. Modelele în carouri în culori pastel închise sau deschise sunt, de asemenea, întotdeauna o alegere bună.

Cravată o eșarfă XXL bifată 

XXL-eșarfă-carouri-eșarfă-stil-jachetă-de-piele-neagră

Deși această variantă pare relativ complicată de imitat la prima vedere, funcționează foarte ușor. Legați eșarfa de gât o dată și trageți un capăt prin buclă. Apoi legați acest capăt de celălalt. Ascunzi tranziția sub țesătură.

Legați elegant eșarfa XXL – cu o centură în jurul taliei

xxl-eșarfă-stiluri-elegant-poncho-cu-carouri-centură-roșie

Esarfa XXL este o varianta minunata pentru a imbunatati aspectul simplu. Ar trebui să fie selectat doar pentru a se potrivi cu ocazia și celelalte articole de îmbrăcăminte. Atunci când alegeți, ar trebui să acordați atenție culorii și materialului. Țesăturile groase și grosiere pur și simplu nu se potrivesc bine cu o rochie de seară și asta este deja clar. Cașmirul și lâna lucrată fin sunt piese atemporale pe care femeile de toate vârstele le pot purta.

Legați o eșarfă roșie XXL peste umeri – pelerină

xxl-eșarfă-roșu-cravată-umăr-lână-carouri

Când sunteți gata să investiți mai mulți bani într-o singură piesă, luați în considerare ce culori predomină în garderoba dvs. La urma urmei, pentru a vă putea bucura cu adevărat de achiziția dvs. de înaltă calitate, ar trebui să se potrivească stilului dvs. individual.

Eșarfă XXL cu carouri alb-negru

xxl-eșarfă-stiluri-poncho-negru-alb-carouri

Cele mai ieftine de obținut sunt eșarfele XXL din fibre sintetice, cum ar fi acrilul sau poliesterul. Cu toate acestea, acestea nu sunt permeabile și chiar pot provoca alergii.

Eșarfă pufoasă XXL în culori pastelate 

xxl-eșarfă-stiluri-roz-pastel-culori-frumos-mari

Dacă aveți chef de o piesă nouă și de experimente, răsfățați-vă cu o eșarfă la modă din amestec de lână.