proiecta

Mini bar – răsfățați-vă oaspeții cu cocktailuri gin / incl. Rețete /

Mini bar petrecere în grădină organizează un design frumos

Căutați unul nou mișto Mini bar? Bombay Saphire în colaborare cu studioul de design AvroKO a prezentat recent un design cool din lemn. Producătorul de alcool și-a dorit un bar elegant, care să poată adăposti toate ingredientele pentru cocktailuri delicioase.

Mini bar din lemn pentru petrecerea în grădină

Mobilier Mini Bar House Garden

Dacă îți plac cocktailurile delicioase cu gin, atunci știi cu siguranță marca Bombay Sapphire. A ei Mini bar a fost realizat din lemn exotic – nuc. Forma rotundă a barei este situată pe o placă și se poate roti. Construcția este fixată din oțel inoxidabil și impresionează printr-un aspect foarte estetic. Nu numai elegant, ci și practic de servit. Bara oferă suficient spațiu de depozitare pentru cupe, linguri, plăci de tăiat, pahare și orice altceva ai putea avea nevoie pentru amestecare și servire. Există, de asemenea, o secțiune pentru înghețată și alte ingrediente – lămâi și decorațiuni. Ce ai putea cere mai mult de la mini-barul tău??

Umplerea mini-barului – rețete delicioase pentru cocktailuri cu gin

 design modern minibar gheață lămâi

Dacă aveți Mini bar vă vom oferi câteva sfaturi și rețete pentru cocktail-uri delicioase de gin cu care vă puteți surprinde prietenii! În loc de zahăr, este mai bine să folosiți sirop de zahăr.

Gin Fiz – apă sifonată, 5: 3: 2 gin / suc de lămâie / zahăr. Se amestecă ingredientele cu agitator și se umple paharele cu sifon.

Martini – 5cl Gin / sau Dry Gin / și 1cl Vermut, o măslină verde. Se răcește paharul în prealabil, se amestecă ingredientele și se pune o măslină în pahar.

Tom Collins – 5cl gin, 3cl suc de lămâie, 2cl zahăr / sau mai bun sirop /, sifon. Se amestecă ingredientele și se decorează cu lămâi și cireșe

Femeia albă / doamna albă – – gin 4: 2: 2 / Cointreu / suc de lămâie. Se amestecă bine ingredientele.

Mini bar rotund

Minibar petrecere cocktail de vară cu sticlă de gin

Gin Fiz – cocktailuri răcoritoare cu alcool

Rețete băuturi delicioase de vară

Tom Collins – rețete de cocktail ușoare și rapide

Rețete cocktailuri de vară petrecere în grădină

White Lady – perfectă pentru petrecerea în grădină

Rețete de cocktailuri cu lămâie și gin

Cocktailuri delicioase pentru vară – martini

Rețete mini bar cu băuturi delicioase de vară