Decor și sărbători

Fă-ți singur fotografii pentru copii – idei și sfaturi pentru fotografii de sarcină

Sarcina este un moment intens care se schimbă foarte mult în viață și bucuria este nesfârșită. Fotografiile de sarcină salvează această experiență unică și vă permit să vă răsfățați cu amintiri chiar și după ani. Se poate Fă-ți singur fotografii pentru copii și documentați sarcina.

Fă-ți singur fotografii cu bebeluș-fotografii de sarcină-idei-sfaturi-tandru-alb-pânză

Faceți-vă fotografiile cu bebeluși – puneți-vă sarcina în centrul atenției

Faceți-vă fotografiile cu bebeluși singuri-fotografii de sarcină-idei-sfaturi-subiecte-estetice

Burtica in continua crestere este o experienta reala in timpul sarcinii. Acest proces este diferit pentru fiecare femeie și nu există două umflături pentru bebeluși la fel. La unele femei stă mai mult în jurul șoldului, la altele – adânc. Indiferent de aspectul stomacului tău, este frumos și o adevărată minune.

Fă-ți singur fotografii cu bebeluș și documentează momente de sarcină

Fă-ți singur fotografii pentru copii - fotografii de sarcină-idei-sfaturi-pantofi pentru copii-șosete pentru copii

Cu fotografii pentru bebeluși sau cu un ghips, această minunată fază a vieții poate fi păstrată ca o amintire pentru eternitate. Pentru a ne asigura că funcționează, am adunat sfaturi valoroase și 30 de imagini grozave și inspiratoare.

Sfaturi pentru împușcarea unui bebeluș în cadă ca o amintire unică a sarcinii

Faceți-vă fotografiile cu bebeluși cu sfaturi pentru o memorie de succes

Pictarea umflăturii pentru bebeluși – sfaturi despre materiale și idei pentru motive frumoase

Fă-ți singur fotografiile pentru copii – fotografii alb-negru despre sarcină 

Fă-ți singur fotografii pentru copii - idei-sfaturi-sarcină-siluetă alb-negru

Fotografia digitală, precum și toate accesoriile precum selfie stick-uri, trepiede și declanșatoare cu telecomandă fac auto-înregistrarea ușoară ca joc de copii. Fotografiile care nu vă plac pot fi șterse doar prin apăsarea unui buton, altele – datorită aplicațiilor, pot fi atinse rapid. Cu toate acestea, rareori este posibil să se obțină calitatea înregistrărilor profesionale. Un fotograf hobby care știe multe despre fotografia de portret poate închiria echipamente profesionale sau chiar un studio pentru o filmare.

Fotografii romantice de sarcină pentru două

fotografii pentru copii cu bump-do-it-yourself-sarcini-fotografii-idei-sfaturi-alb-negru-cuplu-părinți

În fotografiile de sarcină, bineînțeles, accentul se pune pe femeia însărcinată și, mai ales, pe bebelușul ei. Cu toate acestea, alți membri ai familiei și partenerul în sine pot, de asemenea, să ia parte la filmare. Este important ca elementele suplimentare, cum ar fi accesoriile și alți participanți care pot fi văzuți în fotografie, să aibă o relație clară și strânsă cu femeia însărcinată..

Faceți fotografiile naturale ale bebelușului cu familia

fotografii pentru copii cu bump-do-it-yourself-sarcină-fotografii-idei-sfaturi-cu-copil

Înregistrările cu un partener și / sau un frate admirând și îmbrățișând bebelușul sunt populare. Includerea accesoriilor tipice pentru copii, cum ar fi pantofii pentru bebeluși, șosete, leagăne sau urși de pluș fac parte din aranjamentul filmării. Acesta este modul în care burtica rotundă își ia propria sa.

Fă-ți singur fotografii pentru copii – creează un colaj

fotografii baby-bump-do-it-yourself-sarcină-fotografii-idei-sfaturi-vintage-retro

Colajele foto artistice și jucăușe pot fi create cu doar câteva clicuri și pot reuși cu adevărat dacă selectați și puneți împreună fotografiile individuale cu atenție. Conexiunea dintre elemente ar trebui să fie imediat vizibilă, în același timp îndreptată spre sarcină.

Faceți singuri fotografii pentru copii – îmbrăcămintea joacă un rol important

baby bump photos-do-it-yourself-sarcina-fotografii-sfaturi-alb-negru.misterios

Indiferent dacă faceți singuri fotografiile de sarcină sau angajați un fotograf profesionist pentru a le face, este întotdeauna recomandată îmbrăcămintea simplă. Nu trebuie să aibă motive mari și litere arătate, deoarece ar distrage atenția de la esențial.

Faceți singuri fotografii pentru copii – fotografii de zi cu zi

baby bump photos-do-it-yourself-sarcina-fotografii-idei-sfaturi-balerina-sport

Mai presus de toate, îmbrăcămintea ar trebui să fie confortabilă. Pe de o parte, astfel încât femeia să se simtă confortabilă și relaxată, pe de altă parte, o ținută prea strânsă lasă deseori urme pe umflătura bebelușului, care pur și simplu nu arată frumos pe poze mai târziu. Un vârf prea slab va ascunde burta frumoasă, sferică, deci este mai bine să purtați îmbrăcăminte elastică în timpul filmării.

Fă-ți singur fotografii naturale pentru copii 

Fă-ți singur fotografii pentru copii - sarcini-idei-sfaturi-negru-și-alb

Este mai bine să nu-ți pui loțiune pe stomac chiar înainte de filmare. Femeile gravide își cremează și ulei burtica de mai multe ori pe zi, astfel încât pielea din această zonă să primească suficientă umiditate și îngrijire. Trebuie remarcat faptul că aceste produse lasă o strălucire specială pe piele care apare foarte artificială pe înregistrări.

Creați-vă idei creative pentru fotografii cu bebeluși 

Fă-ți singur fotografii pentru copii - idei-sfaturi-sarcină-alb-negru-cu câine

Pentru a face singuri fotografii frumoase, umflătura bebelușului trebuie aranjată corespunzător. Forma sferică își ia propriile proprii când este privită din lateral. Fotografiile alb-negru sporesc efectul.

Fotografiile de sarcină ale animalelor de companie sunt întotdeauna distractive

fotografii pentru bebeluși-faceți-vă-singuri-sarcini-fotografii-idei-sfaturi-câine-animal de companie-amuzant

În plus față de fotografiile grozave de sarcină, puteți obține și fotografii de cuplu, chiar și fotografii de familie, dacă partenerul sau animalul de companie sunt incluse în imagini. Întotdeauna merită să faceți mai multe încercări și înregistrări rapide, dacă este posibil. De cele mai multe ori este suficient dacă doar câțiva dintre ei reușesc, astfel încât momentul frumos și mai ales amuzant să fie păstrat ca o amintire.

Faceți-vă singuri fotografii amuzante pentru copii

fotografii pentru copii cu bump-do-it-yourself-sarcini-fotografii-idei-sfaturi-cu-câine-laba

Fotografiile spontane au de obicei mai multă valoare. Din când în când, trezesc asociații pozitive și cel puțin un zâmbet decât cele profesionale realizate în studioul foto.

Faceți-vă fotografii amuzante pentru copii cu partenerul dvs. – poze

fotografii pentru bebeluși-faceți-vă singuri-sarcini-fotografii-idei-sfaturi-amuzante-mama-tată

Deși te străduiești întotdeauna să ai portrete cu aspect natural, merită să încerci câteva ipostaze interesante și originale în fața camerei. Nu trebuie să pară desfigurat și nu trebuie să te uiți direct în obiectiv. Imaginile numai cu umflătura bebelușului sau imaginile pe care nu puteți vedea direct chipul gravidei au și ele farmecul lor.

Faceți-vă fotografii cu bebelușul cu copilul și soțul

fotografii pentru copii cu bump-do-it-yourself-sarcină-fotografii-idei-sfaturi-familie-doi-copii

Poate că cel mai firesc lucru pe care trebuie să-l privești sunt fotografiile de sarcină cu trei persoane. Când fratele este mic, rareori este posibil să-i forțăm să adopte o anumită postură și o anumită postură. Imagini spontane și cu adevărat iubitoare sunt create atunci când întreaga familie este împreună.

Fotografii de sarcină pentru cei mai buni prieteni

fotografii pentru copii cu bump-do-it-yourself-sarcină-fotografii-idei-sfaturi-veri-cei-mai buni-prieteni

Dacă două femei rude sau prietene apropiate sunt însărcinate în același timp, va fi distractiv să facem fotografii împreună. Iată câteva inspirații în funcție de situație.

Fă-ți singur fotografii pentru copii și distrează-te

fotografii-idei-sfaturi-jocuri-jucăușe de sarcină pentru copii

Deși bărbații nu prea au de-a face cu fotografia și poza, imaginea pare completă atunci când viitoarea mamă și tată stau împreună. Există o mulțime de idei frumoase și scenarii creative pe care toată lumea le poate interpreta singuri pe internet.

Faceți-vă fotografiile cu copii mici sau faceți-le

Fă-ți singur fotografii pentru bebeluși-fotografii de sarcină-idei-sfaturi-negru-alb-drăguț

Dacă nu sunteți sigur dacă investiția merită ca un fotograf profesionist să facă fotografiile de sarcină sau dacă preferați să le faceți singur, există câteva lucruri de luat în considerare. Înregistrările în studio par adesea distorsionate și nenaturale. Pentru a evita acest efect, trebuie să planificați cel puțin 1-2 ore pentru a relaxa puțin atmosfera.

Fotografii de succes ale copiilor în studio

fotografii pentru copii cu bump-do-it-yourself-sarcină-fotografii-idei-sfaturi-plajă-vară-mare

Din păcate, o filmare profesională poate fi costisitoare. În plus, trebuie să vă programați cu mult timp în avans. Cu toate acestea, se poate întâmpla ca femeia însărcinată să nu se simtă bine în acest moment din toate timpurile. Se percepe un cost suplimentar pentru o sesiune foto în afara studioului foto. Un alt punct de remarcat este că pentru prețul de fotografiere, inclusiv aproximativ 10 fotografii digitale editate, reparate, trebuie să plătiți suplimentar pentru tipăriri și alte imagini. În general, trebuie să calculați cu peste 300 de euro.

O direcție de alăptare pentru fotografiile de sarcină – alegeți un subiect și un stil

fotografii pentru bebeluși-faceți-vă singuri-sarcini-fotografii-idei-sfaturi-primăvară-boemă

Dacă sunteți interesat să faceți singuri fotografii, puteți face singur fotografiile de sarcină. Pentru aceasta este necesară o cameră foto bună, precum și un trepied cu eliberare de la distanță, potrivit modelului camerei. Cu acest echipament de bază pot fi utilizate toate oportunitățile și astfel puteți documenta întreaga sarcină.

Fotografiile în timpul sarcinii – nudurile nu sunt o necesitate

fotografii cu bump-baby-do-it-yourself-sarcină fotografii-idei-sfaturi-negru-alb-îngeri

Există numeroase aplicații pe Internet pentru retușarea fotografiilor, care sunt disponibile gratuit online. Cu un trepied și eliberare de la distanță, chiar și fotografiile de studio pot fi realizate cu succes dacă investiți puțin mai mult timp și multă creativitate în ele. Desigur, ar trebui să te gândești bine la ce stil vrei să intri.

Fotografii de sarcină cu partenerul tău – ținute coordonate

fotografii baby-bump-do-it-yourself-sarcină fotografii-idei-sfaturi-temă-blugi-cuplu

Fotografiile în timpul sarcinii pot fi proiectate în moduri foarte diferite. Nudurile clasice nu sunt o necesitate, la fel și fundalul negru. Zona în aer liber este o scenă minunată, mai ales în sezonul cald. Puteți beneficia de lumina naturală frumoasă și puteți face fotografii atmosferice minunate fără eforturi tehnice mari.

Sarcina fotografiilor estetică și decor 

baby bump photos-do-it-yourself-sarcina-fotografii-idei-sfaturi-baie-cadă-baie de lapte

Imaginile frumoase și expresive sunt, de asemenea, create atunci când stomacul este complet sau parțial acoperit sau parțial acoperit. Șalurile sau voalurile din țesătură curentă, transparentă sau semitransparentă în nuanțe delicate care cad discret pe stomac și piept sunt potrivite.

Fotografii pentru bebeluși și sarcini inspirate de stele – Beyonce 2017

baby bump photos-do-it-yourself-sarcina-fotografii-idei-stele-beyonce-2017

Cel mai bun moment pentru a face o fotografie de sarcină este când burta este frumoasă și mare. În același timp, ultimele câteva săptămâni sunt adesea epuizante pentru mamă și bebeluș, motiv pentru care este indicat să planificați o filmare după a 28-a săptămână de sarcină și până la a 37-a săptămână de sarcină.

Fotografii pentru bebeluși și sarcini inspirate de vedete – Blake Lively însărcinată cu primul ei copil

fotografii pentru bebeluși-faci-tu-singur-sarcini-fotografii-idei-sfaturi-boho-apus-de-soare-blake-vioi

Cel mai bun loc pentru a face fotografii de sarcină este într-un loc în care te simți bine și care se potrivește cel mai bine personalității tale. În aer liber, dimineața și după-amiaza târziu sunt cele mai bune pentru fotografii din cauza condițiilor optime de iluminare.

Fotografii pentru bebeluși și sarcini pe plajă – Bar Rafaeli

baby bump photos-do-it-yourself-sarcina-fotografii-idei-sfaturi-beach-sea-bar-rafaeli

Același lucru este valabil și pentru ipostaze – acestea ar trebui să se potrivească și cu personalitatea și, desigur, cu locația. De asemenea, puteți face poze frumoase în propriul apartament. Alegerea unui loc luminos în apartament unde doriți să vă petreceți timpul liber sau patul este un loc minunat pentru fotografii drăguțe cu bebeluși.

Idei de fotografii pentru sarcină alb-negru – Ciara însărcinată, cu jachetă de piele și body

fotografii baby-bump-do-it-yourself-sarcină fotografii-idei-stele-sacou-piele-rocky-ciara

O idee minunată de imitat este să te înregistrezi în fața oglinzii sau doar a siluetei în fiecare săptămână și să documentezi astfel întreaga sarcină. Mai târziu puteți crea un colaj din toate imaginile și îl puteți adăuga în albumul foto pentru bebeluși.

Fotografii pentru bebeluși și sarcini – Gisele Bündchen ca o adevărată zeiță pentru Vogue 2010

fotografii pentru bebeluși-idei-gisele-bundchen-însărcinate-noi-vogue-2010

Alegerea ținutei potrivite poate fi dificilă, mai ales atunci când este organizată o filmare de studio. Obiectivul clasicelor fotografii pentru bebeluși este, desigur, stomacul gol. Dacă nu îți place prea mult pielea goală, bluzele largi care pot fi deschise sub sân arată foarte frumos.

Fotografii pentru bebeluși și sarcini – Shakira în halat

fotografii pentru bebeluși-faceți-vă singuri-sarcini-fotografii-idei-tipshakira-zeiță

Este important ca stomacul să fie prezentat în cel mai bun avantaj al său. Ținutele strâmte sau ținute largi care prezintă doar umflătura pentru bebeluși sunt întotdeauna o alegere bună. Culorile clasice, neutre, cum ar fi alb, negru sau gri, precum și nuanțele delicate pastelate sunt minunat potrivite pentru acest scop. Îmbrăcămintea colorată sau cu modele, pe de altă parte, poate distrage privitorul de la subiect.

Fotografii retro pentru bebeluși și sarcini – Liv Tylor

fotografii pentru bebeluși-faceți-vă-singuri-fotografii-idei-sfaturi-vintage-20-liv-tylor

Dacă încă nu sunteți sigur dacă un profesionist cu experiență va îndeplini mai bine cerințele și ideile dvs. individuale, puteți obține informații excelente de la respectivul fotograf de pe pagina principală actuală și puteți obține o primă impresie despre munca sa. Nu orice fotograf de modă face fotografii grozave de sarcină.