nuntă

Rochie de mireasă în negru – 20 de sfaturi de stil pentru moda extravagantă de nuntă

Rochie de mireasa in negru-moda-nunta-extravaganta-dantela-eleganta

Când ne gândim la nunți în general, este posibil să nu găsim neapărat negru ca o posibilă alegere de culoare. În mod tradițional, rochiile de mireasă sunt în alb clasic, poate de culoare șampanie sau poate cu detalii colorate subtile. Cu toate acestea, o rochie de mireasă în negru a devenit o tendință absolută în moda de nuntă. Nu orice femeie are curajul să poarte o culoare atât de strălucitoare. Cea care îndrăznește arată mai presus de toate că este mândră și independentă. Rochiile pompoase cu decolteuri grațioase și elemente elaborate din dantelă sau modele foarte elegante, până la negrii mici, devin din ce în ce mai frecvente. Mixul celor două este, de asemenea, foarte popular printre femeile conștiente de modă și se bazează pe un ton de bază moale și elemente negre.

Rochie de mireasa in negru pentru o nunta extraordinara

Rochie de mireasă în negru - extravagantă - modă de nuntă - tul - lenjerie superba

În secolul al XVI-lea a fost cea mai recentă modă de a se căsători în culori închise și întunecate. În loc de culori strălucitoare, negru, albastru închis și antracit au fost alegerea potrivită. În ultimii ani, culoarea contrastantă cu cea tradițională a miresei a crescut în general. La modă, culoarea și-a aruncat de mult imaginea sumbră. În plus față de tonurile delicate ca alternativă la albul ca zăpada, negrul se consolidează și ca o variantă extravagantă. În funcție de stilul popular pentru întreaga sărbătoare a nunții, rochiile de mireasă negre sunt diverse.

Rochie de mireasă în negru: extravagantă și extraordinară

rochie de mireasa-neagra-extravaganta-moda-de-nunta-gotica-in-doua tonuri

De cele mai multe ori, negrul apare ca un strat delicat de tul peste o alunecare moale în crem, liliac sau roz. Din când în când, elemente elaborate precum broderii, brâu și aplicații în negru înconjoară decolteul, brațele și spatele. Mai rar, dar nu mai puțin elegant decât omologii lor albi, mirese în rochii de lux, toate în negru.

Rochie de mireasă în negru: fermecătoare și elegantă

rochie de mireasa-neagra-extravaganta-moda-de-nunta-roz-doua-tonuri

A arăta totul în negru la propria nuntă nu este cu siguranță ceva pentru fiecare mireasă. Combinația cu o nuanță deschisă a devenit cu atât mai populară. Detalii mai mult sau mai puțin opulente realizate din materiale de înaltă calitate, cum ar fi dantela neagră sau tul, sunt folosite pentru a adăuga varietate modei miresei. Accente precum broderii, dantele, flori din țesături sau motive elaborate cu paiete atrag atenția tuturor și conferă aspectul gotic sau, dimpotrivă, o notă foarte romantică.

Organizați jucăuș o nuntă în negru

rochie de mireasa-neagra-extravaganta-moda-de-nunta-roz-mov-gotica

Nu totul se face cu rochia de mireasă. Accesoriile au o mare importanță aici pentru aspectul general al nunții în negru. Aici vă prezentăm un exemplu. Culoarea liliac funcționează minunat ca subton și acest lucru face ca tulul negru cu motive florale să fie și mai eficient. Chiar și costumul bărbătesc întunecat al mirelui nu contrastează la fel de puternic aici precum ar fi lângă rochia de mireasă albă.

Rochie de mireasă din două piese în negru

rochie-de-mireasa-neagra-extravaganta-nunta-moda-dantela-lunga

Femeile conștiente de modă și personalitățile extravagante care își doresc ceva mai exotic pentru ceremonia de nuntă vor fi cu siguranță încântați de o rochie de mireasă totul în negru. Rochiile populare până la podea pot fi realizate de obicei în alb. Nu numai că arată extraordinar, dar și extrem de elegant. Contrastul cu culoarea pielii, care este întărit de zonele transparente și opace, este de obicei folosit ca accent și atrăgător de ochi.

Rochie de mireasă din două piese din negru din tul și dantelă

rochie de mireasa-neagra-extravaganta-nunta-moda-tul-dantela-decolteu

Rochiile complet negre nu se limitează la un aspect gotic. Halatele de vis pe lungimea podelei cu o siluetă feminină magică creează un efect senzual și deosebit de feminin. Dantela care împodobește decolteul profund decupat are o influență decisivă asupra aspectului și încântă prin eleganța sa nobilă. Cu toate acestea, o rochie de mireasă neagră cu dantelă și tul și țesături sclipitoare nu mai arată doar întunecată.

rochie de mireasa-neagra-extravaganta-nunta-moda-dantela-tul

Rochie de mireasă din două piese, alb-negru

rochie de mireasa-neagra-extravaganta-moda-de-nunta-dantela-alba-doua

Rochiile de mireasă negre pot fi jucăușe și de tip basm. Culoarea neagră este neutră și, prin urmare, poate fi combinată foarte bine cu alte tonuri. Mai ales la modelele formate din două părți, scopul este foarte mare. În cea mai mare parte este setat pe combinația clasică de alb și negru. De exemplu, partenerul miresei poate purta o culoare contrastantă, cum ar fi albul. O idee de succes este să proiectezi întreaga sărbătoare a nunții în alb și negru.

Set contrast: rochie de mireasă alb-negru

rochie de mireasa-neagra-extravaganta-moda-de-nunta-alb-gri-dantela

Combinația de alb și negru poate fi, de asemenea, prezentată foarte delicat, iar culoarea neagră nu ar trebui să domine neapărat. Ca un strat transparent, moale de tul închis și dantelă pe partea de sus, negrul pur și simplu dă tonul. Această apariție este complet diferită de sinistra idee pentru o rochie de mireasă în negru. Această rochie de mireasă extraordinară arată elegantă și deosebit de nobilă. Îndepărtându-se de tradițional, voalul poate fi înlocuit și cu accesorii pentru păr în negru, cum ar fi un fascinator sau o cușcă pentru păsări.

Rochie de mireasa in stil imperiu, alb-negru

rochie de mireasa-neagra-extravaganta-nunta-moda-alba-lunga

Negrul se armonizează deosebit de bine cu nuanțe ușoare, iar contrastul dintre cele două subliniază și mai mult aspectul izbitor. Pentru ca rochia să-și păstreze farmecul, nu ar trebui să existe mai mult de două culori în întreaga ținută. Este recomandabil să concentrați nuanțele ușoare și contrastele pe partea superioară a corpului. Rochiile negre vin în multe modele diferite și fiecare are propria carismă specială.

Rochie de mireasa alb-negru cu croiala sirena

rochie de mireasa-neagra-extravaganta-nunta-moda-sirena-croiala

Nu veți găsi o rochie de mireasă neagră potrivită în fiecare magazin de modă de nuntă. Magazinele specializate în îmbrăcăminte purtate în Evul Mediu oferă o soluție bună. Acolo îți este garantat că vei găsi o rochie de mireasă extraordinară ca nimeni alta.

Rochie de mireasa eleganta in alb-negru

rochie de mireasa-neagra-extravaganta-nunta-moda-dantela-doua-culori-eleganta

Rochiile elegante și oarecum simple în negru sau cu accente negre arată, fără îndoială, foarte elegant și elegant. Contrastul dintre non-culorile acționate este deosebit de eficient. Efectul de transparență negru pe un fundal alb întărește efectul șic al dantelei fine, artistice.

Rochie de mireasa corset in negru

rochie de mireasa-neagra-extravaganta-nunta-moda-tul-doua-culori

Rochii de bustier și corset sunt preferate pentru nunți de multe mirese. Croiala măgulește silueta feminină și creează o siluetă armonioasă, feminină, în special combinată cu o fustă largă. Mai mult volum și mai multe straturi de tul creează acel sentiment de prințesă, pe care multe tinere și-l doresc pentru ziua nunții.

Rochie de mireasă în negru cu o fustă extra voluminoasă

rochie-de-mireasa-neagra-extravaganta-moda-de-nunta-perle-vintage

Îmbunătățirile din partea de sus, la fel ca la bustier, atrag atenția asupra decolteului, umerilor grațioși și gâtului subțire. Puteți face fără bijuterii sau un colier complet. Un voal va rotunji întregul aspect de aici și va acoperi frumos umerii.

Rochie de mireasă din două piese în negru cu bustier

rochie de mireasa-neagra-extravaganta-moda-nunta-in-doua-bustiere

Miresele care nu numai că înlocuiesc culoarea tradițională albă cu negru, dar optează și pentru o ținută de mireasă decupată, sunt cu siguranță mai curajoase.

rochie-de-mireasa-neagra-extravaganta-moda-de-nunta-corset-din-doua-piese

Rochie de mireasa eleganta in negru

rochie de mireasa-neagra-extravaganta-nunta-moda-eleganta-clasica

O mireasă îmbrăcată în negru cu siguranță nu este tocmai o raritate, dar într-un fel mama este și o afirmație despre această culoare. Te distanți de gândirea tradițională și demonstrezi un bun simț al stilului. O rochie de mireasă în negru este absolut la modă și atrage cu siguranță atenția tuturor.