nuntă

Recepție vin spumant pentru nuntă – 14 idei originale pentru gustări și băuturi

Recepție vin spumant pentru nuntă nuntă adresă-ține-oaspeți-prieteni-cuplu de mireasă-vin spumant

Te pregătești pentru nunta ta și vrei să planifici totul până în cele mai mici detalii? Un punct important între ceremonia de nuntă și celebrarea ulterioară este Recepție șampanie pentru nuntă. Acesta joacă rolul unui punct de întâlnire și este considerat momentul perfect în care oaspeții se pot cunoaște mai bine și pot felicita mirii. În articol veți găsi multe sfaturi utile și idei originale pentru tot ce are legătură cu organizarea, mâncarea și băuturile potrivite și durata recepției perfecte de șampanie..

Organizați o recepție de șampanie pentru nuntă

Receptie de sampanie pentru nunta-catering-service-tava-pahare-sampanie-gradina

La o recepție cu șampanie, cuplul de mireasă întâmpină oaspeții cu o băutură răcoritoare și au ocazia să toastă ceremonia de nuntă. La o nuntă de vară, recepția de șampanie este de preferință ținută în aer liber, de exemplu în fața bisericii, a biroului de registru sau a locului nunții. Cu vreme rea și ploaie, totuși, este adecvată o sală suficient de mare pentru numărul de invitați.

Decor pentru recepția de șampanie pentru nuntă

Receptie sampanie pentru idei de nunta-decorare nunta-mese-flori

Deoarece este posibil ca unii invitați să nu vină la sărbătoarea propriu-zisă, recepția de șampanie pentru nuntă este cea mai bună modalitate pentru ei de a felicita proaspeții căsătoriți și de a face fotografii cu ei. De aceea ar trebui să te gândești și la un decor frumos de nuntă pentru mesele de bar cu pahare de șampanie. Florile, luminile de ceai și fețele de masă elegante, care creează o atmosferă festivă, sunt deosebit de potrivite pentru acest lucru.

Organizați recepția de șampanie practic

Recepție șampanie pentru trandafir de nuntă-șampanie-pahare șampanie-nume-masă număr-idee

Recepția cu șampanie pentru nuntă este cel mai bine planificată imediat după nuntă, deoarece oaspeții sunt susceptibili să aibă sete și să aibă nevoie de răcorire. Între timp, fotografiile cuplului de mireasă pot fi realizate fără a lăsa oaspeții să se plictisească. O idee practică pentru planificare ar fi să puneți o mică notă pe fiecare pahar cu numele și numărul mesei fiecărui oaspete. Acest lucru vă va face mai ușor să vă găsiți drumul mai târziu și să vă găsiți rapid masa și spațiul.

Creați o atmosferă festivă cu muzică potrivită

Recepție șampanie pentru nunta șampanie-zmeură-băuturi gustoase

În plus față de mesele de bar și de catering, ar trebui să se asigure muzică adecvată, dacă este posibil. Cu siguranță va ridica starea de spirit și va pregăti oaspeții să sărbătorească. Muzica relaxantă și ritmurile care nu pot fi dansate sunt mai potrivite pentru acest lucru, deoarece sunt salvate pentru mai târziu.

Alegeți băuturi și cocktailuri originale

Recepție vin spumant-organizare nunți-fructe-cuburi-de-gheață-idee-vin-spumant original

Dacă totul este în cele din urmă bine planificat, ar trebui să alegeți băuturile. Decizia clasică pentru recepția de șampanie pentru nuntă este desigur șampania, care poate fi servită în diferite variante. În caz contrar, puteți servi orice băuturi mixte sau puteți face un cocktail de nuntă personalizat.

Idei neobișnuite pentru vinul spumant cu flori comestibile

Recepție vin spumant-nunta-trandafir-vin spumant-floare-hibicus-idee-originală-băuturi

Dacă doriți să proiectați un pahar special de șampanie, puteți crea un efect minunat cu flori și flori comestibile în pahar. Florile de hibicus, de exemplu, arată spectaculos în vinul spumant roz și vor impresiona cu siguranță pe toți oaspeții la recepția vinului spumant de la nuntă.

Planificați o recepție de șampanie de bun gust pentru nuntă

Recepție vin spumant-nuntă-catering-vin spumant-lavandă-băuturi-tavă-celebrare-idee

Un decor elegant include și băuturi creative și neobișnuite. Paharele cu vin spumant alb pot fi decorate frumos cu lavandă, iar florile adaugă un miros minunat cocktailului. S-ar putea să doriți să asociați culorile florilor pentru vinul spumant cu decorațiunile de masă, pentru a rămâne la tema nunții.

Primirea vinului spumant pentru nuntă: alternative la vinul spumant clasic

Recepție șampanie-nuntă-organizare-suc-șampanie-cocktail-băuturi-invitați

Vinul spumant se combină bine cu suc de portocale și sirop de fructe, precum și cu diverse fructe de padure și fructe de vară, în special sub formă de cuburi de gheață. Pentru copii și cei care nu doresc să bea alcool, paharele de șampanie sunt de obicei servite doar cu suc de portocale sau apă, precum și cele cu șampanie nealcoolică.

Decorează pahare de șampanie

Recepție șampanie-nuntă-șampanie-pahare șampanie-căpșuni-idee-decorare

Nu numai masa, ci și paharele pentru recepția de șampanie ar trebui decorate corespunzător. Cu fructe pe marginea paharului, fiecare musafir poate decide singur dacă va bea spumantul drept sau cu fructele corespunzătoare în el.

Pâine prăjită la recepția de șampanie pentru nuntă

Receptie-sampanie-nunta-exterior-idee-toast-clopot-nunta-decorare-gard

Cu un decor creativ cu clopote sau clopote, atenția oaspeților poate fi atrasă de pâine prăjită. Desigur, nu vorbim despre discursurile mai lungi de nuntă care vor fi susținute mai târziu la sărbătoare. La recepția cu șampanie, mirii sunt pur și simplu felicitați și au băut spre fericirea lor.

Durata recepției de șampanie pentru nuntă

Primire șampanie-nuntă-mireasă-mire-pahare de șampanie-toastare-sărbătorire

Durata perfectă a recepției cu șampanie depinde în mare parte de numărul de oaspeți. Mirii ar trebui să aibă suficient timp pentru a prăji cu toți oaspeții și, eventual, pentru a-și face ședința foto de cuplu. Cu toate acestea, nici nu ar trebui să dureze prea mult, deoarece oaspeții sunt susceptibili să le fie foame. Dacă aveți o recepție lungă cu șampanie pentru nuntă, ar trebui să vă gândiți la locuri, în special pentru oaspeții mai în vârstă sau pentru femeile cu pantofi cu toc.

Mâncare la recepția de șampanie: aperitive cu șampanie

Recepție șampanie-nuntă-în aer liber-sărbătoare-fingerfoog-masă-catering-serviciu

Pentru o recepție de șampanie care va dura mai mult de o oră, mușcăturile potrivite cu șampania sunt recomandate ca mâncare cu degetul. De asemenea, oaspeții se așteaptă să mănânce ceva mic, deoarece ar putea fi foame după ceremonia de nuntă și nu vor să bea pe stomacul gol.

Idei pentru mâncarea cu degete la o recepție de șampanie pentru nuntă

Recepție vin spumant-nuntă-aperitive-rafinate-creveți-vin spumant-toast

Oaspeții obosiți se trezesc cu câteva mușcături și sunt pregătiți pentru sărbătoarea propriu-zisă. Mâncarea cu degetul drept nu trebuie să fie în niciun caz prea grea și să umple cuplul de mireasă și oaspeții lor. Bruschetta cu garnituri diferite este complet suficientă, dar gustul ar trebui să fie potrivit pentru vinul spumant.

Diferite tipuri de brânză pe furci

Receptie sampanie-nunta-muscaturi-idee-furculite-branza-tipuri-semne

Diferitele tipuri de brânză cu legume, struguri, măsline sau șuncă se combină bine cu vinul spumant și sunt o idee bună pentru gustări cu vin spumant. Pentru a face recepția vinului spumant la nuntă un pic mai neobișnuită, tartele pot fi așezate pe furculițe în loc de frigarui. De asemenea, ar fi recomandat un semn cu ingredientele.

Deget rafinat pentru recepția de șampanie la nuntă

Receptie de sampanie-nunta-mancare cu degetul-pahare de cocktail mini-creveti

Atunci când organizați recepția de șampanie, ar trebui să rămâneți la tema nunții, iar mâncarea cu degete ar trebui să se potrivească cu meniul. De exemplu, dacă ați ales peștele ca fel principal, puteți servi diferite tipuri de fructe de mare, cum ar fi creveți sau un cocktail de creveți într-un pahar, ca aperitiv cu vin spumant.

Nu uitați de mâncarea vegetariană cu degetele

Recepție șampanie-nuntă-gustative-aperitive-idei-mâncare cu degetele

Când vă planificați masa de nuntă, rețineți că unii invitați sunt probabil vegetarieni sau vegani. Pentru ei, ar trebui să oferiți cu siguranță aperitive potrivite pentru recepția de șampanie, astfel încât să nu rămână foame.

Recepție șampanie pentru nuntă cu băuturi și dulciuri

Recepție șampanie-nuntă-pahare de șampanie-nume-în formă de inimă-bomboane-aur

La o recepție de șampanie mai scurtă pentru nuntă, este posibil să nu existe suficient timp pentru mâncarea cu degetele. Într-un astfel de caz, puteți oferi praline delicioase pe lângă vinul spumant, care poate satisface foamea foarte mică.

Mirilor!

Recepție șampanie-nuntă-toastare-oaspeți-prieteni-sărbătorim-pahare-șampanie-șampanie

Recepția de șampanie pentru nuntă este importantă atât pentru cuplul de mireasă, cât și pentru oaspeții lor, astfel încât să se poată recupera de la ceremonia de nuntă și să se pregătească pentru sărbătoare. În acest timp, proaspeții căsătoriți primesc felicitări ale oaspeților lor și își prăjesc bunăstarea și căsătoria.