Idei de decorare de Crăciun

Albirea conurilor de pin: faceți un decor purist de Crăciun în alb!

Bleach conuri de pin coș de răchită aranja idei

O decorare imaginativă din materiale naturale face Crăciunul mai festiv și creează o atmosferă specială. Intrați în starea de spirit pentru viitorul festival cu aranjamente moderne, puriste, în tonuri stinse și creați o tranziție lină între decorațiunile de toamnă și iarnă. Transformați-vă casa într-un basm de iarnă cu crengi acoperite de zăpadă, stele din lemn și față de masă din bumbac. Coroanele de Crăciun de casă, decorațiunile de masă sau ghirlandele sunt deosebit de fermecătoare. Conurile de pin alb joacă adesea rolul principal. Se dovedesc a fi o alternativă puristă și atmosferică la duo-urile tradiționale de culori precum verde și maro și conferă interiorului o notă modernă. Vă vom arăta instrucțiuni DIY și vă vom explica în detaliu cum puteți decolora conurile de pin și vă vom oferi câteva idei pentru prezentări elegante. lasă-te inspirat!

Albirea conurilor de pin: o privire de ansamblu asupra materialelor

Decolorarea conurilor de pin Instrucțiuni pentru realizarea personală a decorațiunilor de Crăciun

Nu aveți nevoie de multe materiale pentru proiectul dvs. – probabil că oricum le aveți deja pe cele mai multe în jurul casei. Iată lista completă:

Două găleți din plastic, mai mari și mai mici. Asigurați-vă că cel mic se potrivește în cel mare.

Înălbitor la alegere

apă

Cărămizi, sticle de sticlă umplute cu apă sau orice alt obiect pe care îl puteți folosi ca greutate.

con de brad

Bicarbonat de sodiu (bicarbonat de sodiu)

manusi de cauciuc

Albirea conurilor de pin – utilizarea în condiții de siguranță a înălbitorului

Instrucțiuni de albire a ananasului Prezentare generală a materialelor

Mai întâi, colectați conurile de pin și lăsați-le să se usuce într-o cameră caldă, bine ventilată, timp de 2-3 zile. Puteți pune conurile pe ziar și apoi trebuie să le întoarceți de două ori pe zi. Practic, este foarte ușor să albi conurile de pin. În orice caz, trebuie să aveți răbdare – durează până la două săptămâni până când își schimbă complet culoarea. Între timp, ar trebui să găsiți o cameră bine ventilată în casă, unde să puteți depozita găleată de plastic cu tenonii. Aceasta poate fi, de exemplu, toaleta – cu condiția să aibă o fereastră. Copiii și animalele nu ar trebui să aibă acces în cameră. Dacă doriți să înălbiți conurile de pin, atunci există câteva reguli la care trebuie să respectați. Trebuie acordată o atenție deosebită la manipularea înălbitorului. Purtați întotdeauna mănuși de cauciuc și bluze cu mâneci lungi. Aerisiți bine camera înainte de a intra și cât timp sunteți înăuntru.

Pinuri albe – Ghidul DIY

Instrucțiuni de înălbire a conurilor de pin înmuiate pas cu pas

Când ați pregătit totul și conurile de pin sunt uscate, este timpul să începeți albirea. Puneți mănuși de cauciuc și turnați aproximativ 1 1/2 litri de înălbitor în găleată mare de plastic. Se toarnă încă 1/2 litru de apă călduță și se înmoaie cu grijă conurile de pin în găleată. Acoperiți tenonii cu găleata de plastic mai mică și așezați cărămizile deasupra. Lasă conurile de pin să se înmoaie o zi, verifică a doua zi dacă sunt încă complet maronii sau au început deja să-și schimbe culoarea. Dacă tot sunteți complet maro după 24 de ore, puteți adăuga 1/2 litru de înălbitor. Așteptați încă 24 de ore și apoi scoateți conurile de pin și clătiți-le sub apă curgătoare. Apoi puneți-o în găleată mică, turnați apă călduță peste ea, agitați ușor. Aruncați apa. Presară conurile de pin cu o jumătate de cană de bicarbonat de sodiu (bicarbonat de sodiu). Bicarbonatul de sodiu ar trebui să neutralizeze mirosul neplăcut al înălbitorului. Se toarnă apă călduță în găleată de plastic, se agită și se aruncă apa. Nu introduceți în niciun caz conurile de pin în cuptor, lângă șemineu sau încălzitor. Cel mai bine este să lăsați conurile de pin umede să se usuce pe balcon sau terasă. Vor dura aproximativ 10 zile pentru ca acestea să fie complet uscate. Apoi se vor deschide încet din nou.

Înălbiți conurile de pin și decorați-le cu zăpadă artificială

Instrucțiuni de conuri de pin albe perie lipici artificial de zăpadă

Conurile de pin acoperite de zăpadă conferă anticipării Crăciunului o formă și creează o atmosferă romantică la masă. Iată cum să falsificați aspectul: cumpărați nisip alb și fin de la magazinul de artizanat. Periați conurile de pin cu clei și înmuiați-le în zăpada artificială. Lasă-le să se usuce deoparte.

Albirea conurilor de pin – idei de decor în alb

pinurile înălbesc frânghia de bumbac maritim iarna

Și atât de fascinant este rezultatul final – puteți aranja conurile de pin acoperite de zăpadă într-un castron. Împreună cu frânghia și crenguța de bumbac, formează un aranjament atractiv în stilul de viață maritim.

Conuri de pin decolorează dovleci albi decor de toamnă iarnă lemn de drift

Conurile de pin și dovleceii sunt un duo popular la masa festivă de Ziua Recunoștinței. Dar și după aceea, un aranjament ton-pe-ton inspiră o dispoziție de iarnă în interior. Conurile de pin alb și dovleceii din soiul „Baby Boo” par deosebit de atrăgători.

Conuri de pin înălbitor Crăciun decorați coroana ușii ramuri tuja panglică de in

Conurile de pin decolorate rezistă foarte mult timp și sunt rezistente la intemperii – de aceea pot fi ușor folosite ca parte a decorului la intrarea casei.

Decolorarea conurilor de pin decorațiuni puriste de masă vă fac propriile idei de clopot de Crăciun

Dacă doriți să vă lăsați creativitatea să se elibereze, puteți face o ghirlandă din lemn de drift, clopote și conuri de pin. Împreună cu poinsettias din lemn, ghirlanda poate decora șemineul.

Conurile de pin înălbesc poinsettia din lemn de plutire fac lumini de zână

Pentru cel mai bun efect, puteți înfășura un lanț de lumini în jurul ghirlandei puriste – creează efecte de iluminare interesante seara.

Pino conic înălbitor ghirlandă cămăruță zăpadă artificială driftwood trandafir șold

Sau puteți adăuga accente de culoare cu bile roșii de brad. Dacă preferați materialele naturale, alegeți trandafirul.

Conuri de pin înălbesc ramuri de pin ghirlandă de trandafir

Conform tendinței mix-and-match, conurile de pin non-albite și albite pot fi combinate perfect.

Creați-vă propriul pom de Crăciun din conuri de pin și decorați-l cu o minge roșie

Puteți face chiar și un pom de Crăciun din conuri de pin alb. Puteți găsi mai multe sugestii în galeria foto de mai jos.

Pinuri de pin înălbitor mușchi idei de decorare

Conuri de pin înălbitor decor modern de masă conuri de pin de mușchi

Înălbește conuri de pin, leagă-ți propria coroană de ușă, idei de artizanat

Lumina de înălbire a conului de pin, înălbitor, mușchi alb

Pinurile de înălbitor spray de aur stropesc cartela de loc

Conurile de pin decolorează aranjează sfeșnice de argint

Ghirlanda de înălbitor a conurilor de pin vă face idei

Conurile de pin decolorează culoarea albă decorează vintage

Conuri de pin înălbitor pură decorare masă argintie vintage tava de servire