Iubesc familia

Raport Pinterest pentru părinți: acestea sunt cele mai tari tendințe de stil de viață din 2018

Tendințele stilului de viață 2018 părinții copii mestecă bebelușul

Pinterest este acum mai semnificativ decât Wikipedia și are potențialul de a identifica tendințele mai rapid și într-o manieră mai direcționată. Pe panourile virtuale, utilizatorii creează colecții private de fotografii și videoclipuri pe diferite subiecte, care pot fi acceptate și ca autoportrete. În acest fel, membrii comunității nu numai că sunt conectați între ei prin contribuțiile lor, dar pot chiar să stabilească noi tendințe de viață prin schimbul de idei. Acestea sunt compilate în raportul Pinterest pentru 2018 și împărțite în diferite categorii. Așadar, astăzi vă vom arăta ce spune Pinterest că ne putem aștepta anul acesta în ceea ce privește părinții și copiii.

Tendințe de viață inovatoare pentru părinți

Pat mansardat Ikea Kura decorare idee fetiță creșă

Da, părinții noi și potențiali au dezvoltat noi abordări parentale și noi perspective și asta are sens. Desigur, există întotdeauna cei care preferă o abordare tradițională, dar mulți sunt dispuși să accepte anumite „inovații”. Câteva sugestii originale sunt examinate în articolul de astăzi.

Fie că este vorba despre produse sau îmbrăcăminte durabile care nu poluează mediul sau stilul de amenajare al camerei pentru bebeluși, viitoarele mame și tați sunt plini de idei creative și le place să le împărtășească altora prin Pinterest. Alți părinți le pot lua, interpreta și prelucra.

Și dacă vă așteptați propriul copil în 2018 (sau intenționați să aveți unul în viitorul apropiat), dar în același timp nu sunteți foarte activ pe rețele, probabil vă întrebați dacă nu ați ratat ceva important în condițiile de creștere a părinților. Așadar, utilizați lista de verificare de bază de mai jos și decideți singuri care dintre aceste tendințe de stil de viață merită încercate.

Pregătirea pentru părinți și amenajarea camerei pentru bebeluși

Tipi cort pepinieră culori pastelate

Zilele de albastru deschis sau de culori roz pastel și mobilierul dulce pentru copii sunt un lucru din trecut. Din ce în ce mai multe cupluri care tocmai au devenit părinți fixează tot mai multe camere de bebeluși „maturi” și „moderne” pe panourile lor de pin Pinterest, creând o nouă tendință.

În loc de așternuturi tipărite și cutii de jucării colorate, părinții sunt mai predispuși să aleagă un decor mai simplu pentru copiii lor, inclusiv mobilier contemporan, de culoare solidă și palete de culori neutre în funcție de gen..

Tendințele camerelor pentru copii 2018 deco culori pastel neutre de gen

Chiar și unele vedete au apelat la această tendință la modă și își împărtășesc cu mândrie pătuțurile sofisticate pe Instagram și Pinterest. Moturile și culorile neutre din punct de vedere al genului, cum ar fi gri, bej, galben și alb, sunt foarte populare.

Camera pentru copii tendință deco mobilier lemn durabil

Interesul pentru „pregătirea bebelușilor” a crescut cu 207 la sută în ultimele 12 luni. Viitorii părinți fac liste lungi de lucruri de făcut înainte de naștere, scriu un plan detaliat de naștere, creează liste de verificare și chiar grafice pentru fiecare trimestru, pentru șederea lor în spital etc.! Noile tendințe includ liste de cupe pre-bebeluși și panouri de viziune inspiraționale.

Vision Boards Tendințele stilului de viață Pinterest 2018

Căutarea virtuală și fixarea „Baby-Tracker” a crescut cu 58%. Exemplele variază de la aplicații utile, reviste de îngrijire a bebelușilor, jurnale de dezvoltare a creierului și diagrame de greutate până la cronologii ale mementourilor cheie.

Tendințele stilului de viață viitoarele părinți să înghețe mâncarea

În plus, viitoarele mame și tați întocmesc liste de verificare atente pentru fiecare trimestru de sarcină. Pe măsură ce se apropie timpul pentru spitalizare, aceștia se ocupă și de aprovizionarea cu alimente după naștere. Vă aprovizionați cu mâncare în compartimentul congelator pentru a face viața puțin mai ușoară în timpul puerperiului.

Cele mai la modă accesorii și decorarea camerei pentru bebeluși 2018

Cameră pentru copii confortabilă pe colț Pat Ikea Kura

Ne întoarcem pe scurt la creșă pentru a explora cele mai tari tendințe de decorare din 2018, conform Pinterest. Știm deja că dormitorul copiilor nu trebuie doar să fie un loc liniștit pentru a dormi. Părinții își pot încuraja cel mai bine copiii să se joace și să alerge prin crearea unui mediu imaginativ. Acest lucru explică de ce interesul utilizatorilor Pinterest față de corturile și casele de joacă s-a dublat în ultimul an.

Cozy corner room pentru copii tip cort alb-negru

Copiii întindeau o pătură peste două scaune sau măsuța de cafea și se târau sub ea. Așa că și-au creat propria casă unde să se poată juca și să se alinte.

În loc să improvizeze o astfel de peșteră, părinții de astăzi optează pentru case de joacă gata făcute sau corturi precum tipisurile. Paturile de aventură sunt, de asemenea, în creștere. Căutarea termenului „forturi” a crescut cu peste 100%.

Autocolante de perete deco pentru cameră pentru copii detașabile minimalist

O altă tendință de decorare care este cu siguranță în creștere pe Pinterest (cu o creștere de 219%) este decorarea pereților camerei cu autocolante detașabile. Desigur, aceasta nu este o idee nouă, dar ceea ce diferă în 2018 este stilul autocolantelor.

Autocolant detașabil perete animale de pădure

Pe scurt, preferințele utilizatorilor pot fi localizate pe doi poli: desenele sunt fie siluete subtile în negru, fie bogat decorate cu detalii elaborate..

Pânzele XXL sunt, de asemenea, decorațiuni populare de perete, alături de inscripții pozitive, oglinzi decorative de perete și aspect colorat de acuarelă.

Figuri DIY mărgele din lemn de fire de balerină

Pom-poms sunt foarte populare în 2018! Căutarea „Pom Pom Decor” a crescut cu 444%. Cele mai populare decorațiuni pom pom includ covoare, telefoane mobile, ghirlande și flori. Păpușile de balerină realizate din șnururi, mărgele din lemn și pompoane pufoase din lână sunt un alt mare favorit!

Părinții se concentrează pe calitate și durabilitate

Tendințe jucării din lemn pentru copii 2018 de înaltă calitate

Jucăriile din plastic colorat nu au o faimă bună cu părinții tineri pe Pinterest. Mamele și tații „noii generații” preferă alternativele ecologice ale lemnului.

Interesul pentru jucăriile din lemn de pe Pinterest a crescut cu 173% în ultimele 12 luni! Aceste statistici elocvente se aplică nu numai mașinilor din lemn, ci și puzzle-urilor, caselor de păpuși și altele. Bine, sunt mai scumpe, dar și mult mai durabile decât plasticul din China!

Tendințe jucării din lemn Pinterest 2018 casa de păpuși

Aceeași tendință a creșterii „verzi” poate fi văzută în selecția de haine, textile și diverse accesorii pentru bebeluși. Din acest motiv, interesul pentru îmbrăcămintea ecologică a crescut cu 750% în ultimele 12 luni.

Tendințele stilului de viață 2018 Pinterest Produse ecologice

Scutecele lavabile, sticlele de apă refolosibile și țesăturile reciclate sunt ecologice și, prin urmare, sunt mai populare ca oricând de mame și tați astăzi! Îngrijirea naturală a bebelușilor și sticlele fără BPA sunt deosebit de importante pentru mulți părinți.

Îmbrăcăminte pentru copii reciclând jucării de pluș

Bijuteriile din silicon pentru mame și bebeluși sunt în creștere!

Lant de dinti bijuterii bebelus mama silicon fara BPA

Îți place sau nu, bebelușii curioși își pun în gură fiecare obiect la care pot ajunge. Bijuteriile din silicon sunt cel mai recent succes în rândul mamelor din întreaga lume și nu fără motiv! Aceste coliere sunt 100% sigure pentru copii și reprezintă o combinație între un inel de mestecat și un lanț de declarații la modă. Interesul pentru „Coliere de dinți” pe Pinterest a crescut cu 146 la sută.

Lanț de dinți din silicon tendință pentru copii

Bijuteriile din silicon sunt accesoriul perfect pentru mame datorită combinației de stil și siguranță. Fiecare colier este fabricat din silicon alimentar și este fără BPA, ftalați, PVC, cadmiu și fără plumb.

În cazul în care bebelușul își pune colierul în gură în timp ce îl țineți, puteți fi siguri că siliconul este moale pe gingii și nu conține toxine.

Pătură terapeutică pentru greutate ca mijloc de ameliorare a anxietății

Pătura cu greutate îi ajută pe copii să adoarmă

Cea mai recentă tendință de pe Pinterest este, de asemenea, legată de un truc pentru a calma un copil. Aceasta este utilizarea unei pături ponderate despre care se spune că calmează sentimentele de anxietate și ajută la combaterea tulburărilor de somn la copii și adolescenți.

Potrivit unor experți, secretul stă în spatele „superputerilor” liniștitoare și care induc somnul păturilor de greutate din presiunea asupra mușchilor, articulațiilor, tendoanelor și ligamentelor. Acest lucru permite sistemului nervos central să interpreteze mai bine percepția proprioceptivă (simțul mișcării, posturii și presiunii) și tactila (simțul atingerii). De fapt, păturile ponderate sunt utilizate pe scară largă în facilitățile specializate pentru copiii cu tulburări senzoriale. Această abordare terapeutică este sigură, eficientă și poate face diferențe uriașe la copii.