Modă

Moda biciclete pentru femei – 22 de ținute și sfaturi de modă

Moda biciclete pentru femei-tinute-palarie-alba-sandale-tocuri-vintage

În orașe, mai ales când vremea nu mai este rea, oamenii preferă să își folosească mijloacele de transport private, cele mai puțin exigente – bicicletele. Cu toate acestea, cel mai rapid mod de a ajunge la majoritatea celor mai apropiate destinații din oraș este pe două roți și nu ar trebui să plătiți un bilet de parcare. Ciclismul are un singur dezavantaj – femeile ar trebui să evite ținutele feminine, cochete. Moda biciclete pentru femei rupe clișeul și prezintă ținute elegante și confortabile. Consultați minunatele noastre 20 de idei și încercați sfaturile noastre.

Moda biciclete pentru femei – ținute confortabile în stilul străzii

Moda biciclete pentru femei-tinute-boho-negru-alb-fedora

Părțile confortabile sunt preferate atunci când mergeți cu bicicleta, dar adesea par prea „de bază”. Accentuați-vă aspectul cu o pălărie care va rezista cu adevărat la curentul din cap atunci când vă deplasați. Unele tipuri de pălării sunt minunat potrivite pentru acest lucru și servesc ca un bun tovarăș pentru fiecare doamnă elegantă.

Modă de colibă ​​și bicicletă pentru femei – șic și feminin

Moda biciclete pentru femei-tinute-bereta-vintage-fusta plisata-gri

Bereta va rămâne cu siguranță acolo unde îi aparține și cu siguranță vei fi remarcat. Acest tip de pălărie arată grozav la femeile cu păr lung și fețe ovale, înguste. Combină cu îmbrăcăminte în culori clasice și cu o croială elegantă.

Moda biciclete pentru femei – pălărie floppy și rochie aerisită

Moda pentru biciclete pentru femei - ținute-fedora-rochie-aerisit-coș de răchită

Pălăria floppy este un accesoriu obligatoriu și poate fi folosită ca pălărie de plajă sau din fetru pentru toamnă și iarnă. Arată deosebit de bine femeilor cu părul lung și, în combinație cu o rochie casual, creează un aspect feminin, elegant.

Moda de bicicletă vintage pentru femei – pălărie fedora și fustă plisată

moda biciclete-femei-tinute-fedora-vintage-fusta plisata-kaki-albastru inchis

Cu o pălărie fedora, care are o margine nu foarte largă, puteți merge și cu bicicleta. Dar bineînțeles cu atenție. Datorită marginii largi, poate zbura într-un pescaj puternic și poate provoca un adevărat accident.

Sportiv și elegant Moda ciclism pentru femei – pantofi oxford și pălării trilby

modă-bicicletă-ținute-femei-pantofi-oxford-sportivi-pălărie-trilby-alb-negru

Pălăria trilby, pe de altă parte, este un accesoriu minunat pentru o ținută de bicicletă. Este ușor înclinat pe frunte și este un adevărat ochi cu o tunsoare scurtă. Combinați cu îmbrăcăminte în stil colegiu – bluză, pantofi oxford, pantaloni scurți sau pantaloni lungi etc..

Moda biciclete pentru femei – pălărie de paie și pantaloni scurți

modă de bicicletă-ținute-femei-pălărie de paie-coș-vintage-salopetă

Vara pur și simplu nu funcționează fără o pălărie de paie. Dacă nu v-ați răsfățat încă cu unul, acordați atenție mărimii atunci când alegeți. Poate fi periculos să mergi cu bicicleta cu o pălărie mare și te sfătuim să nu faci asta. Lăsați pălăria de paie în coșul de răchită al bicicletei până ajungeți pe plajă sau pe pajiște.

Moda biciclete pentru femei – pălărie de paie și rochie maxi

Milano Moda uomo 2014, femei

O rochie maxi vara sau primăvara este o piesă cu adevărat universală, fermecătoare și ușor de purtat. Dacă nu doriți să vă lipsiți de el în timp ce mergeți cu bicicleta, atunci căutați unul cu slot. El va asigura libera circulație.

Moda biciclete pentru femei – pălărie de paie și ansamblu cu efect transparent

modă de bicicletă-ținute-femei-salopetă-benzină-culoare-pălărie-paie-sandale

Salopetele sunt cu adevărat practice și chiar și modelele lungi din țesătură curgătoare și cu efect transparent sunt potrivite pentru vară și primăvară. În cazul pantalonilor lungi cu picioare largi, se poate întâmpla ca țesătura să se ciocnească de lanțul de biciclete. Mai degrabă, purtați cele înfășurate sau slabe.

Moda sportivă pentru ciclism pentru femei – pantaloni scurți și șepci din denim

modă de bicicletă-femei-ținute-șapcă-bordo-pantaloni scurți din denim-sandale

Capacele sunt deosebit de populare în rândul femeilor sportive, dar fac ca întregul aspect să pară un pic tânăr și copilăresc. Pentru a evita acest fenomen, potriviți articolele vestimentare în ceea ce privește culoarea. Rezultatul este un ansamblu perfect, care emană stil și gust.

Stil de stradă casual Moda biciclete pentru femei – șapcă, chucks și îmbrăcăminte supradimensionată

modă-bicicletă-ținute-femei-chucks-cap-urban-street-style

Alte femei preferă să fie casual. Puloverele și pantalonii supradimensionați sunt foarte populari și sunt o tendință clară în prezentările de modă recente.

Moda biciclete pentru femei – blugi cu talie înaltă și sacou de piele

modă de bicicletă-ținute-femei-blugi-portocalii-jachetă cu talie înaltă-piele

Geaca de motociclist face parte, desigur, din ținuta de bicicletă. Combină cu blugi casual și un top crop. Setați un accent în întregul aspect, care este în mod ideal coordonat în culori cu cadrul bicicletei.

Moda pentru biciclete pentru femei – rochie maxi confecționată din țesătură curbată și adidași

moda-biciclete-tinute-femei-rosii-albe-rochii-lungi-adidasi

Cu o rochie maxi din țesătură curgătoare și cu o croială aerisită, bicicleta poate fi condusă foarte confortabil. Culoarea albă este foarte populară pentru vară și reprezintă un aspect feminin. Combinat cu adidași, aspectul este potrivit pentru uz zilnic, sportiv și în același timp fetiș.

Moda biciclete pentru femei – coordonarea culorii ținutei cu cadrul bicicletei

modă de bicicletă-ținute-femei-negru-neon-culoare-galben-sandale

Puteți asorta culoarea ținutei cu cadrul bicicletei și astfel puteți crea un ansamblu de succes, elegant. Nu uitați de accentul din ținută. Acesta poate fi un accesoriu, o culoare sau pantofii.

Sportiv Moda biciclete pentru femei – jambiere și adidași

modă-bicicletă-ținute-femei-tricou-sportiv-adidași-ochelari de soare

Cea mai bună îmbrăcăminte posibilă pentru ciclism este cu siguranță o ținută cu jambiere și adidași. Dar sunt potrivite doar pentru uz zilnic sau pentru sport. Alegeți croieli confortabile și țesături elastice și, dacă este posibil, din fibre naturale.

Moda elegantă pentru biciclete pentru femei – ținută office în alb și negru

modă de bicicletă-ținute-femei-elegante-office-negru-alb

Multe femei care fac o treabă de birou s-ar putea să nu-și imagineze că pot merge cu bicicleta la serviciu. Alții o fac. Pantaloni 7/8 și modele care sunt tăiate puțin mai aproape de gleznă sunt minunat de potrivite pentru munca de zi cu zi și sunt confortabile în același timp.

Trimite Moda biciclete pentru femei – pantofi de rochie și toc 

moda-biciclete-tinute-femei-rochie-model-krischen-sandale-rosii

Nu toată lumea poate merge cu bicicleta cu tocuri înalte sau tocuri înalte. Unii o gestionează cu succes și cu Still. De asemenea, puteți experimenta, dar nu întrebați înainte de o dată sau de o întâlnire importantă.

Moda biciclete pentru femei – vedetelor le place și ele

modă-bicicletă-ținute-femei-fustă-vintage-cu-model-floral-Taylor-Swift

Vedetele și vedetele nu conduc întotdeauna limuzine strălucitoare. Se întâmplă, de asemenea, ca o persoană obișnuită care pedalează uneori pentru distracție. Taylor Swift iubește astfel de activități recreative și nu își neglijează aspectul în acest proces.

Modă de ciclism elegantă pentru femei de toate vârstele

modă-bicicletă-ținute-femei-elegante-pălărie-dama-bej

Femeile de toate vârstele și cu orice ocazie pot prezenta gustul și stilul. Ciclismul nu face excepție.

Confortabil Moda biciclete pentru mame – rochie din jersey

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Atunci când locuiești în orașul mare, bicicleta este un adevărat mijloc de transport care nu este exigent și foarte flexibil. Nu ar trebui să renunți la propriul stil sau să faci compromisuri cu acesta.

Moda pentru biciclete pentru femei – și designerilor le place!

300dpi_Vogue_953_01_12_2014

Designerii își găsesc inspirația și în ciclism. Ar trebui să fie șic, de bun gust și cu adevărat la modă!