Idei meșteșugărești

Tinker cu margele de fier – Coaster din sticlă Emoji sau capac de sticlă

Tinker cu mărgele de călcat - coastere - băuturi de vară - grădină

Vara ne place să stăm în grădină cu o băutură răcoritoare în mână! Dar apoi albinele, viespile, muștele și alte insecte vin ca oaspeți neinvitați la masa delicioasă, și vor să guste băutura de vară. Inelele de apă din paharul de pe masă ne pot strica în totalitate starea de spirit. Soluția este capacele de sticlă colorate realizate din mărgele de fier, care au fost văzute online de câțiva ani. Acestea pot fi perfect modelate sub formă de fructe colorate, cum ar fi lămâile și pepenii verzi. sfarsit Faceți mărgele de fier, dar astăzi vă vom oferi încă o idee – fețe emoji! Meșteșugurile nu sunt doar distractive pentru copii, mămicile doresc să se alăture aici și acolo. Încercați-l și utilizați șabloanele ca ghid!

Faceți emoji și fructe din mărgele de fier

Faceți șablon de trandafir de fructe emoji din mărgele de fier

Emoji-urile au devenit o parte indispensabilă a mesajelor de sms, e-mail și chat. Personajele picturale din Japonia nu sunt destinate doar să reproducă o expresie a emoției, ci și să reprezinte condițiile și activitățile generale. Simboluri noi, cum ar fi semnale manuale, fețe cu diferite culori ale pielii și obiecte de tot felul sunt adăugate și utilizate în mod constant de noi toți. Cele mai populare emoji sunt acum zâmbetul fericit, zâmbetul zâmbitor cu ochi în formă de inimă și emojiul care trimite.

Faceți zâmbete din mărgele de fier pentru o stare de soare însorită

Faceți cocktail-uri de vară din sticlă emoji din mărgele de fier

Smiley care face cu ochiul cu un ochi, care scoate trenurile obraznic, este folosit pentru o glumă sau pentru a cocheta. Fețele zâmbitoare în combinație cu culoarea galbenă însorită vă pot pune imediat într-o dispoziție bună! Prin urmare, aceste motive sunt perfecte pentru acest proiect de ambarcațiuni.

Tinker emojis din mărgele de fier – materialele de care aveți nevoie

Tinker emoji-template-print-square-pegboard din margele de fier

Aveți nevoie de perle de călcat în culori strălucitoare precum galben, violet, turcoaz și negru, o placă pătrată de inserție perlată, pensete, hârtie de copt și un fier de călcat. Apropo, mărgele de călcat sunt disponibile de la diferiți producători și pot fi cumpărate în culori individuale sau într-un pachet mixt. Dar trebuie să alegeți culorile potrivite dintre numeroasele mărgele de fier și nu există nicio garanție că acestea vor fi suficiente. Cel mai bine este să obțineți aceste patru culori în pachete separate!

Puneți margele de fier pe tablă

fier-mărgele-bricolaj-negru-mărgele-pensete-inserare placă

Pentru a reuși cu motivul emoji, ai nevoie și de un șablon potrivit! Avem aceste minunate 8 șabloane de mărgele de călcat pe BRIT + CO descoperite și pot fi, de asemenea, tipărite gratuit. Așezați șablonul tipărit sub tablă și puneți fierul pe margele pe tablă cu ajutorul pensetelor. Cel mai bine este să lucrați din centrul panoului de fixare spre exterior.

Motivul selectat este aproape gata

Faceți un panou de picioare-pătrat-emoji-limba-deconectat de la margele de fier

Așezați hârtia pergament pe placa de inserție a perlelor de călcat

Faceți căpșuni de călcat-hârtie-aplicați-emoji-sticlă din mărgele de fier

Când motivul este gata, setați fierul la mediu și călcați timp de 30 de secunde sau până când perlele de pe partea de sus s-au topit și s-au lipit. Apoi îndepărtați încet hârtia de copt și lăsați totul să se răcească. Puteți în cele din urmă să desprindeți coasterul de pe tablă și să-l călcați și de cealaltă parte.

Îndepărtați hârtia de copt și lăsați-o să se răcească

Fuzionați mărgele care încearcă rezultatul galben al feței emoji

Desprindeți coasterul din sticlă Emoji de pe tablă

Fuzionați-margele-tinker-pătrat-aglomerat-motiv-emoji

Gândiți-vă la formele pe care doriți să le dați coastelor de sticlă. Majoritatea emoji-urilor și fructelor sunt rotunde ca ochelarii, dar puteți face și acest cactus drăguț și trandafir romantic.

Captator de ochi și coaster de sticlă util pentru băuturi în același timp

fereastră-mărgele-tinchete-de-sticlă-de-coastă-face-it-yourself-vară

Ochelarii plictisitori sunt modernizați în cel mai scurt timp cu aceste suporturi de sticlă colorate! Dacă sunteți invitat la o petrecere în grădină sau la grătar, aceste motive de călcat sunt perfecte ca suvenir pentru gazdă.

faceți un capac de sticlă fructat

Faceți fructe-lămâie-sticlă-acoperire-paie-deschidere din mărgele de fier

Dacă doriți să faceți un capac de sticlă din mărgele de fier, lăsați centrul modelului liber, astfel încât să pătrundă un pai. Un diametru de aproximativ 3 perle este suficient, deoarece nici deschiderea nu trebuie să fie prea mare.

Reglați capacul după gustul băuturii

fier-mărgele-tinker-sticlă-acoperire-sticlă-protecție-portocală-fructe

Ar fi, de asemenea, o idee minunată dacă asortați motivele fructelor cu gustul băuturii, de exemplu portocaliu pentru o limonadă sau pepene verde pentru un cocktail cu pepene verde.

Sursa: FeminineClub.com / Lee Schellenberger