nuntă

Perete și tort de gogoși ca o nouă tendință de nuntă – instrucțiuni și idei de bricolaj

Idee pentru nunți și petreceri cu gogoși în loc de tort

Noi tendințe pentru nunți și alte ocazii de petrecere apar în mod constant. Deserturile și prăjiturile nu fac excepție. Este la modă de ceva timp acum să folosești cupcakes în locul tortului clasic de nuntă sau de ziua de naștere sau să alegi tortul cu efect de acuarelă, efect de marmură sau „gol”. Astăzi am dori să vă prezentăm cea mai recentă tendință în deserturi și prăjituri și acesta este așa-numitul zid de gogoși. În plus față de această idee imaginativă, care este, de asemenea, un decor minunat, gogoșile populare sunt acum utilizate și în locul tortului de nuntă clasic sau cel puțin servesc drept decor pe tort. Astăzi nu vrem doar să vă prezentăm ambele variante, ci și să vă arătăm cum puteți face cu ușurință un perete de gogoși.

Zidul gogoșarului pentru diferite ocazii

Masă de desert cu gogoși de diferite culori

Fie că aveți nevoie de peretele gogoșarului pentru o nuntă sau pentru o zi de naștere, un duș pentru bebeluși sau dușul de mireasă nu contează deloc. Un suport de perete pentru gogoși este potrivit pentru o mare varietate de ocazii. Și când te gândești cât de ușor este de realizat, devine rapid accesoriul perfect. Puteți așeza peretele gogoșarului în spatele mesei de desert pentru o nuntă sau o petrecere și puteți servi mai multe gogoși pe masă sau puteți alege o locație complet diferită. Dacă, de exemplu, aveți o zonă rămasă în amenajarea camerei căreia nu îi puteți atribui o funcție sau pentru care trebuie totuși să veniți cu ceva decor, peretele gogoșarului este perfect.

Donut Wall cu diferite tipuri de glazuri

Peretele poate fi proiectat într-o mare varietate de culori și asortat cu restul decorațiunilor de petrecere. Același lucru se aplică, desigur, gogoșilor înșiși, pentru care există o mare varietate de opțiuni de design datorită glazurilor, fondantului și stropilor. Dacă este un duș pentru bebeluși pentru un băiat, alegeți albastru și alb ca glazură pentru perete și gogoși, dacă nunta dvs. este concepută în principal în galben, atunci creați astfel de accente de culoare pe perete și ar trebui să fie o petrecere pestriță, fără o anume ocazie, atunci puteți face acest lucru și cu ajutorul deserturilor și a peretelui în picioare.

Construiți un zid de gogoși

Faceți-vă propriul perete de gogoși dintr-un panou de lemn

După cum puteți vedea, peretele gogoșarului poate fi folosit și proiectat într-o varietate de moduri și pentru a vă oferi o bază cu care puteți continua apoi individual, sunt incluse acum instrucțiunile simple care arată cum puteți face personal un perete gogoșar. Pe de o parte, aveți nevoie de o scândură de lemn. Acest lucru poate fi realizat din lemn masiv, ceea ce, desigur, îl face și mai greu. Dar o foaie de placaj este, de asemenea, potrivită. În principiu, alegerea materialului depinde dacă doriți și să pictați placa. Pe placaj cu folie decorativă, culorile se lipesc doar cu dificultate sau deloc. Desigur, puteți alege și dimensiunea plăcii. Asta depinde, printre altele, de câți invitați așteptați. Dar, din moment ce nu puteți configura un perete imens de gogoși cu un număr foarte mare de invitați, puteți, de asemenea, să construiți unul mai mic și să asigurați pur și simplu o aprovizionare la intervale regulate de îndată ce peretele gogoșarului este gol. Panoul de lemn ar trebui să se potrivească, de asemenea, în cameră fără probleme și nu ar trebui să fie o deranj. Acesta servește doar ca decor și ca înlocuitor sau adăugire la masa de desert și nu ca decor principal. Aruncați o privire asupra dimensiunilor disponibile în magazinul de hardware și încercați să estimați ceea ce vi se potrivește cel mai bine. După cum sa spus deja, puteți adăuga oricând gogoși noi, dacă este necesar.

Perete de gogoși construit din lemn cu instrucțiuni

Ai nevoie și de bețișoare de lemn. Diblurile din lemn sunt de asemenea potrivite și, spre deosebire de bețele lungi, nu trebuie să fie tăiate separat. De asemenea, aveți pregătit un pistol de lipit fierbinte sau lipici și puteți începe să construiți un perete de gogoși din lemn.

  1. Mai întâi, curățați placa pentru a îndepărta praful sau alte murdării. Acest lucru este necesar pentru ca adezivul să poată adera bine.
  2. Acum decideți la ce intervale de timp ar trebui agățate gogoșile. Măsurați distanțele pe farfurie și marcați-le cu un creion.
  3. Apoi am văzut bețivele de lemn la lungimea dorită. Acest lucru depinde de câte gogoși doriți să atârnați pe un băț. Puteți obține numărul necesar numărându-vă marcajele.
  4. Dacă doriți să pictați peretele gogoșarului cu o anumită culoare, acum este momentul potrivit pentru a face acest lucru. Lansetele sau diblurile din lemn pot fi acum și vopsite. Apoi lasă-le să se usuce bine. Acest lucru poate dura o zi întreagă sau mai mult.
  5. Acum ia pistolul cu adeziv fierbinte și folosește-l pentru a lipi diblurile din lemn pe marcaje. Din nou, lăsați totul să se usuce. Acest lucru se face foarte repede cu lipici fierbinte, în timp ce lipiciul pentru lemn durează puțin mai mult timp. Și ai terminat cu asta.

Cumpărați o placă perforată ca alternativă în loc de perete de gogoși

Perete vintage de gogoși cu dantelă de coastă din hârtie

Proiectul este cel puțin la fel de ușor dacă utilizați o placă perforată. Apoi puteți introduce diblurile în găurile existente și le puteți fixa cu puțin adeziv, dacă doriți. Un avantaj practic este că puteți experimenta mai întâi cu o placă perforată înainte de a decide asupra unei probe, deoarece diblurile pot fi îndepărtate cu ușurință din nou. De asemenea, puteți folosi găurile rămase pentru a adăuga alte decorațiuni. Astfel, puteți introduce flori sau repara fotografii și puteți crea un perete de gogoși foarte individual și unic. Și, bineînțeles, peretele gogoșarilor nu înseamnă că sunt permise doar gogoșile. Sunteți binevenit să le combinați cu alte delicatese și să puneți la dispoziție o selecție interesantă pentru fiecare gust. Vino cu ceva interesant! Desigur, placa perforată poate fi vopsită și după dorință și adaptată nevoilor dumneavoastră.

DIY Donut wall – modele de design și motive cu gogoși

Donut Wall Idea din sticlă pe suport

Puteți crea orice model doriți cu gogoșile. În timp ce pereții sunt de obicei complet acoperiți cu gogoși, alte aranjamente pot fi, de asemenea, reunite. De exemplu, aranjați bețele de lemn în formă de inimă, creați linii ondulate sau o formă de stea! Posibilitățile sunt numeroase și pot fi adaptate la ocazia respectivă. Peretele gogoșarului arată de asemenea frumos dacă atașați deserturile doar la jumătate din farfurie și decorați cealaltă jumătate cu fotografii, de exemplu.

Perete de gogoși în formă de inimă și în roz

Un perete de gogoși, care are în sine o formă originală, arată și el un pic mai complicat, dar la fel de interesant. Aceasta înseamnă că placa este tăiată la dimensiune și nu doar gogoșile sunt așezate într-o anumită formă. Puteți vedea un exemplu frumos în acest sens în imaginea de mai sus. Puteți face panoul tăiat la o dimensiune mai compactă la magazinul de hardware și apoi folosiți doar un ferăstrău pentru a-l modela acasă. Poate cunoașteți pe cineva cu instrumentul potrivit.

Tort sau tarta cu gogoși

Idei de design tort de nunta

Și, în timp ce ne referim la gogoși, am dori să vă prezentăm o altă tendință care domină în prezent multe nunți și care este tortul de gogoși pentru nunți. Da, ai citit corect. Tortul poate fi echipat și cu un decor de gogoși. Există trei variante diferite: Mai întâi este tortul clasic, care este decorat ici și colo cu câteva gogoși și apoi există și varianta pentru iubitorii de gogoși deosebit de mari, unde tortul este pur și simplu înlocuit de gogoși. Pentru ca acest lucru să arate elegant pentru a se potrivi cu nunta, un frumos stand de desert este folosit pentru a-l aranja și forma unui tort de nuntă este imitată. A treia opțiune este să alegeți tortul de nuntă clasic și, de asemenea, să oferiți gogoși separat.

Decorarea gogoșilor ca tendință pentru nunți și petreceri

Gogoșele pot fi combinate cu un tort simplu, precum și cu unul mai elaborat. Deci, dacă prețuiți un tort frumos conceput, îl puteți decora și cu gogoși. În acest caz, este recomandabil să îl alegeți pe acesta din urmă puțin mai simplu, astfel încât, pe de o parte, tortul să poată intra în al său și, pe de altă parte, să nu existe un aspect haotic pe masa de desert..

tort de petrecere fericită cu glazură, gogoși și stropi colorate

După cum probabil vă puteți imagina deja, această idee, ca și peretele gogoșarului, este bineînțeles nu numai potrivită pentru nunți, ci și pentru orice altă ocazie. Chiar și la o petrecere pentru copii, îți poți bucura oaspeții. Și datorită coloranței alimentare colorate, puteți prelua și tema petrecerii și o puteți transfera în gogoși. Pentru o ocazie mai elegantă și mai formală, gogoșile pot relaxa puțin starea de spirit. Ce fel de tort ar trebui să fie? Ești răsfățat de alegere. Puteți găsi o inspirație mai jos.

Platou de tort cu tort de pe două niveluri și cu gogoși

Mini torturile și gogoșile se combină cu flerul vintage

tort de gogoși original în formă de con și roz cu flori

Tort de gogoși de ciocolată cu sclipici de ziua de naștere

Tema petrecerii în negru și galben cu gogoși glazurate

deserturi frumos proiectate pentru diferite ocazii

Coaceți gogoși de Crăciun în loc de prăjituri și prăjituri

Piramida gogoșarului pe un stand de desert

folosiți gogoși mari în loc de tort

Decorează tortul de nuntă gol cu ​​gogoși