nuntă

Inscripția cu neon ca decor de nuntă oferă o notă de retro

Scrisorile cu lămpi de neon sunt perfecte pentru ședința foto la nuntă

Dacă doriți să adăugați o notă de retro nunții dvs. romantice și moderne, această nouă tendință de nuntă este doar ideea potrivită. Inscripția cu lumină de neon a revenit și oferă decorului de nuntă elementul necesar. Dar acest accent nu este potrivit doar pentru decorarea modernă. Orice alt stil poate folosi cu siguranță litere neon. În plus, decorarea cu inscripții cu tub neon poate fi utilizată și într-un mod foarte practic pentru o mare varietate de zone și poate fi proiectată individual cu cuvinte, numere și chiar caractere. Dacă sunteți interesat de această tendință, aruncați o privire la galeria noastră de nunți cu litere neon și vedeți cât de eficientă este decorarea. Pozele cu siguranță te vor inspira și chiar te vor convinge!

Lettering neon – ce poate fi reprezentat?

Pot fi selectate diferite fonturi și culori

După cum sa menționat deja, există diferite moduri de a proiecta un semn cu inscripții neon. Așadar, singura întrebare rămasă este ce să alegem. Ei bine, în principiu, trebuie să decideți asta pentru dumneavoastră. Cu toate acestea, ideile noastre pot fi foarte utile în luarea unei decizii.

Numele de familie comun

Semnul neon nu ar trebui să lipsească la o nuntă retro

Nimic nu face o nouă soție mai mândră decât să accepte numele marii sale iubiri. Și invers, nu este nimic mai frumos pentru mire decât să aibă în cele din urmă un nume de familie comun. Așadar, nu este de mirare că numele de familie ca lumină neon este foarte popular, dacă nu ca să spunem favoritul dintre variante. Și, din moment ce puteți avea scrisurile neon proiectate individual, implementarea este, de asemenea, relativ ușoară. Puteți prezenta noul dvs. nume de familie oaspeților cu mândrie și clasă într-un scenariu cursiv frumos și în orice culoare.

Ziceri reci și amuzante pentru inscripția neon

Joacă-te pe cuvinte cu Până când moartea ne desparte în roșu pentru nunta extravagantă

O altă opțiune este să veniți cu o linie interesantă. Fie că este mai romantic, mai amuzant sau doar casual, depinde de tine. De exemplu, puteți alege un citat din filmul, cartea sau melodia preferată. Sau poate aveți o vorbă comună (un insider) pe care ați dori să o lăsați să strălucească. Există, de asemenea, o mulțime de citate de la personalități cunoscute, care sunt fie sentimentale, fie umoristice, care pot fi folosite.

Semn de neon

Accent minimalist pentru o nuntă în stil industrial cu o inimă strălucitoare

Caracterele sunt, de asemenea, potrivite. Semnele precum inima clasică, o stea, figuri geometrice sau orice altceva îți vine în minte. Puteți fie să combinați aceste personaje cu o inscripție, fie să le lăsați în pace, ceea ce arată mai minimalist. De asemenea, puteți utiliza semne mai mici dacă doriți să configurați sau să închideți mai mult decât un singur semn cu inscripții sau semne neon.

Idei pentru decorare cu litere neon

Accente geometrice sub formă de felinare și lumină galbenă pentru inscripționare

Dacă doriți cu adevărat să cumpărați inscripții neon și să le utilizați pentru a decora locația nunții, rămâne întrebarea cum o puteți face. Există diferite moduri de a pune decorul cu litere neon în centrul atenției. Am adunat mai jos câteva dintre aceste idei pentru dvs..

Sfat: Deoarece lumina de neon cu litere este utilizată ca accent, este recomandat în special să o utilizați pentru anumite zone sau să evidențiați o anumită zonă cu ea. Dacă inscripția cu neon atârnă sau stă undeva în mijlocul holului sau între numeroasele mese, se pierde pur și simplu în numeroasele decorațiuni, ceea ce ar fi, desigur, o rușine.

Lumină neon cu inscripții pentru sesiunea foto

Fotografii de nuntă neobișnuite cu lumină de neon și scrisori de dragoste

Aceasta este o idee deosebit de distractivă, deoarece puteți utiliza semnul sau inscripția pentru a face fotografii de nuntă eficiente. Fie ca fundal sau ținându-l împreună, rezultatele sunt garantate pentru a fi originale. Folosiți-vă imaginația și veniți cu scene interesante. Fotograful vă va ajuta cu siguranță în acest sens. Dacă inscripția cu neon este destinată în principal filmării, merită să investești în mai multe modele și să le folosești într-o varietate de moduri pentru fotografiile de nuntă. Și cel mai bun lucru este că poți folosi ulterior acest decor pentru casa ta sau să-l oferi cadou.

Photobooth

Mai multe semne cu inscripții și semne realizate din tuburi de neon pentru fotografiile de nuntă

O cabină foto este o altă variantă. Dacă ați planificat o zonă specială în care oaspeții pot fi fotografiați, inscripția cu neon este un accesoriu practic pentru a condimenta fotografiile. De asemenea, sunteți binevenit să atașați lampa de neon la un suport cu roți, astfel încât să o puteți împinge departe, după cum doriți. Poate că nu toată lumea vrea o fotografie cu inscripțiile pe care le alege.

Ideea pentru altarul nunții

Modern cu accent retro - inscripționarea neonului ca fundal în timpul ceremoniei de nuntă

Inscripția cu neon este, de asemenea, excelentă ca fundal pentru altarul nunții, deoarece acolo poate sublinia momentul unic și adăuga o notă de retro la restul decorului. O vorbă potrivită aici ar fi „Până la moarte ne despărțim”. Dar mesaje romantice de dragoste sunt potrivite și pentru această zonă.

Scriere neon pentru bar

Ideea pentru proiectarea barei cu inscripționarea tuburilor de neon din nume

Unde ar putea merge mai bine scrisul pe neon decât un bar. Dacă ați angajat un barman cu un bar, sunteți binevenit să vă agățați sau să atașați semnul acolo. Deoarece un bar este mai probabil să fie asociat cu multă distracție și umor, zicalele amuzante sunt probabil cele mai potrivite aici. Alternativ, pot fi alese inițialele sau numele de familie al mirilor.

Masa mirilor

Decorați masa mirilor cu litere romantice de neon și flori

Și din moment ce menționăm doar mirii: masa separată a mirilor este un alt loc perfect pentru a pune sau închide lumina neonului. În acest fel, tinerii căsătoriți vor fi evidențiați așa cum ar trebui. Și aici sunt potrivite denumirile, dar și zicalele amuzante, litera neon „Dl. și doamna “, precum și personaje.

Pentru arc

Arc original pentru nunta cu uși și inscripționarea domnului doamnă Neon în stil vintage

Deoarece arcul poate fi folosit în mai multe moduri la o nuntă, nu numai că îl puteți decora frumos cu litere neon, dar îl puteți configura și acolo unde doriți. De obicei servește drept fundal pentru altar, dar poate fi găsit adesea și la începutul culoarului spre altar. El nu numai că primește mireasa acolo. Acest lucru apare și mirelui ca într-un cadru. Arcul este, de asemenea, perfect pentru fotografiere și alte fotografii de nuntă. Așadar, luați-o în considerare atunci când decideți locul potrivit pentru un semn neon.

Faceți-vă singuri inscripțiile pe neon

Stai cu un semn de neon suspendat din sticlă și decor din baloane

Scrisurile de la lămpile de neon pot fi proiectate și comandate individual, ceea ce, desigur, simplifică planificarea nunții. Cu toate acestea, aveți și opțiunea de a crea singuri litere de neon. În acest fel, nu numai că poți economisi bani, dar primești și un decor original cu care te poți mândri. Dacă doriți să creați singuri semne neon, puteți găsi multe instrucțiuni pentru acest lucru pe Internet.

Oglindă interesantă în formă de lună cu lumină de neon și decorațiuni florale

Creați inscripții neon pentru perete sau un semn folosind o frumoasă foaie de sticlă ca fundal minimalist. O astfel de inscripție luminoasă arată, de asemenea, foarte atractivă pe lemn. Dacă proiectați singur litere neon, aveți ocazia să încercați diferite variante înainte de a vă decide cu privire la un design specific. În schimb, dacă ați comandat un model, trebuie să sperați că acesta vă va satisface în cele din urmă și așteptările. Un lettering neon ca proiect DIY este o alternativă bună și practică.

Numele mirilor ca fundal pentru diferite zone

De asemenea, puteți face singuri o decorație de nuntă atât de optimistă

Proiectează altarul cu o notă de retro datorită tubului de neon

Decor de nuntă plin de farmec în aur cu lumină neon roz în fundal

Coroană mare de flori în stil vintage, cu semn de agățare din sticlă neon

Design de fundal pentru semnul de neon cu frunze exotice

Standul frumos proiectat pentru sala de nunți este potrivit ca stand foto

Scriere cu neon pentru peretele de piatră la o nuntă rustică sau mediteraneană

Scripte neon în roz pe un perete de cărămidă Better Together

Scrierea cu neon pe dna către doamnă pentru mirii de culoare albă

Luminile neon sunt nu numai foarte atractive pe întuneric

Scândură rustică din lemn cu litere neon Love și un decor amuzant de tort

Combinați litere și simboluri pentru modele și mai interesante

Zicerile și citatele fac decorarea cu tuburi de neon și mai interesantă

Combinați flerul tropical și retro pentru celebrarea nunții

Grădină verticală ca fundal verde cu inscripții roz Idea Love on the Rocks

Alegeți citate pentru inscripția neon - Tot ce aveți nevoie este dragoste

Proiectați inscripțiile neon pe sticlă și închideți-le în sala de nunți

De asemenea, inscripția pe neon este perfectă pentru o nuntă boho

Retro Schirftzug din lumini de neon este potrivit pentru orice stil de nuntă

Inițialele într-un cerc simbolizează verighetele și dragostea veșnică