nuntă

Cascadă buchet de mireasă – O formă de buchet la modă, elegantă și fascinantă

buchet de mireasă cascadă mirese diferite dimensiuni cremă verde

Pregătirile pentru nuntă sunt în plină desfășurare și în prezent căutați idei inspiratoare pentru cel mai important accesoriu – buchetul de mireasă care vă stabilește aspectul perfect de mireasă? În articolul de astăzi am dori să vă prezentăm o formă frumoasă de buchet pentru ziua voastră mare, și anume buchetul de mireasă cascadă. Buchetul de mireasă cascadă este popular cu multe cupluri de mireasă și florarii dintr-un motiv. Reprezintă frumusețea, solemnitatea și eleganța și subliniază rochia de mireasă prin forma sa curgătoare. Florile și tendoanele sale, care cad ca o cascadă, se potrivesc deosebit de bine cu o rochie de mireasă lungă, cu sau fără tren.

Ce este o cascadă de buchet de mireasă?

buchet de mireasa cascada crem culori pastel lalele bujori

Forma cascadei dă numele frumosului și absolut trendy buchet de mireasă. Spre deosebire de buchetele obișnuite, este legat în partea de jos. Florile sunt aranjate ca o cascadă curgătoare și fixate cu un fir. Această compoziție armonioasă este disponibilă în diferite dimensiuni – de la aproximativ 50 de centimetri până la lungimea podelei.

buchet cascadă roz lung rochie de mireasă gri alb

Buchetul elegant cu cascadă este o interacțiune unică de culori și formă atractivă. Cei cărora le place un buchet clasic de nuntă pot aranja florile într-o formă clară de cascadă și să transmită un sentiment de calm și eleganță. Dacă, pe de altă parte, florile individuale sunt legate slab și ușor „dezvăluite”, buchetul capătă un aspect drăguț și natural.

bujori callas frunze cascadă buchet bujori purpuriu visiniu

Un buchet de nuntă trebuie să transpire ușurință și naturalețe, iar aceste cerințe sunt îndeplinite de buchetul de mireasă cascadă. Un buchet de nuntă în această formă atractivă oferă mai multe opțiuni de design. Florile din buchet pot fi aranjate în grupuri, linii sau haotic. Puteți alege poziționarea florilor individuale în funcție de preferințele și ideile dvs..

Ce flori sa alegi pentru buchetul cascadei?

flori de nunta buchet de mireasa cascada dalie crem violet fucsia

Cea mai importantă cerință pe care trebuie să o îndeplinească un buchet de nuntă ar fi aceea că corespunde tuturor dorințelor dvs. și că vă simțiți confortabil cu el. Nu există limite în imaginația ta atunci când vine vorba de alegerea florilor. Un buchet de mireasă cascadă cu trandafiri în roșu sau crem arată foarte elegant datorită florilor delicate ale trandafirului. Un aranjament floral clasic cu trandafiri subliniază rafinamentul și bunul gust.

bujori suculente iederă cascadă buchet de mireasă

Orhideele, crinii sau apelurile sunt una dintre florile tale preferate? Cu frumusețea lor exotică, au tăiat și o siluetă fină într-un buchet. Mugurii frumoși și luxurianți ai bujorului, de exemplu, fac ca buchetul de mireasă să arate natural și romantic. Orice vă place este permis, desigur. Suculentele, crenguțele sau ierburile decorative transformă cel mai simplu aranjament floral într-un adevărat punct de atracție.

lalele bujori buchet de mireasa cascada rochie de mireasa

Aruncați o privire la multe aranjamente florale minunat de frumoase din galeria noastră de imagini! Indiferent dacă este moale și aerisit, luxuriant, monocrom sau bogat în contrast, poate vă veți găsi buchetul de vis pentru ziua cea mare!

lalele bujori buchet de mireasă cremă cascadă

rochie mireasa mireasa trandafiri perle buchet mireasa cascada

flori de nunta varf alb portocaliu calas trandafiri

orhidee suculente callas cascadă buchet de mireasă

buchet de mireasă cascadă orhidee callas roz întunecat mireasa și mirele

buchet de mireasă cascadă trandafiri roșu callas alb

calas alb trandafiri roz buchet mic cascada eleganta

buchet de cascadă luxuriant culoare cremă bujori trandafiri roz

buchet mare de mireasa cascada roz violet verde rochie de mireasa crema

trandafiri albi buchet lung cascadă alb verde

buchet de mireasa vintage crema bujori roz dusky

buchet de mireasă cascadă vintage trandafiri roz dalii crem

buchet gigant cascadă crem alb roz

buchet de mireasa alb trandafiri cascada marime medie

nunta mov portocaliu buchet de mireasa mic cascada

flori salbatice buchet mic nunta alb fucsia

buchet cascada orhidee trandafiri mireasa alba

trandafiri de orhidee buchet de mireasa roz cascadă

buchet mic de mireasa cascadă trandafiri margarete

nunta mireasa flori salbatice rosii dalii albe

mini trandafiri buchet de mireasă cascadă dalie crem albă

buchet de mireasa vintage trandafiri cascada bujori crema roz