nuntă

Buchet de mireasă și decorarea îmbrăcămintei – butoneria potrivită

soț-soție-nuntă-sărut-flori-decor

Nunta devine frumoasă, încântătoare, elegantă și perfectă, luând în considerare mii de mici detalii și făcând-o perfectă. Butoniera ca decor pentru nuntă face parte, de asemenea, din aceste detalii. Dacă nu te-ai gândit încă la ele, atunci poate ar trebui să începi. Butonierele sunt purtate de mire, cel mai bun bărbat, domnișoare de onoare și părinți. Bărbații îl atașează la rever și femeile le pot purta ca brățară la încheieturi.

În cazul în care buchetul de mireasă și decorul vestimentar pentru nuntă au ceva în comun?

îmbrăcăminte-decorare-căsătorie-mireasă-buchet-boutonniere

Obiceiul ca bărbatul să poarte o butonieră ca decor pe rever, pe care îl primește de la persoana iubită, este foarte vechi și nu este legat doar de nuntă. În plus, această floare fusese întotdeauna o floare reală, vie. Până acum câțiva ani, însă, erau în mare parte din țesătură albă. Erau artificiali și unele cupluri de mireasă nu numai că le foloseau pentru a-și decora rudele apropiate, ci și pentru toți oaspeții lor.

 Creați o armonie naturală între buchetul de mireasă și decorul vestimentar

buchet-de-flori-haine-de-mireasa-decorare-barbat

Ornamentul mirelui miresei este văzut ca un simbol al viitorului lor împreună. Din acest motiv, și mai ales dacă sunteți superstițios, cel mai bine este să alegeți o butonieră de nuntă făcută dintr-o floare adevărată, astfel încât căsnicia dvs. să fie vie, înflorită și frumoasă.

Ce flori ar trebui să alegeți pentru butonier??

barbat-femeie-haine-de-nunta-design-flori

Dacă butonierul trebuie să fie simbolul armoniei mirilor ca decor, cel mai bine ar trebui să fie format din aceleași flori ca buchetul de mireasă.

Totuși, dacă nu ești superstițios, atunci abordează-l din punct de vedere estetic. Gândiți-vă câte flori, culori și decorațiuni vor fi peste tot. Dacă toate acestea sunt diferite, nu apare altceva decât o impresie haotică. Este mai bine dacă totul este subordonat unei teme și acest lucru poate fi văzut în fiecare element al decorului. Deci, dacă doriți un nasture ca decor pentru nunta din flori adevărate, atunci alegeți care este baza pentru Buchet de mireasă și decorare haine este sau proiectează o întreagă structură în care se repetă motivul principal.

Vă puteți imagina deja cât de grozav va arăta butoniera. Acestea pot fi făcute din flori vii în magazinele de flori mai mari. Dar nu renunțați în ultimul moment, crezând că este suficient faptul că ați ales modelul. Solicitați florarului să vă facă un eșantion de boutonniere. S-ar putea ca floarea principală, din care constă buchetul de mireasă și care să fie folosită și ca decor pentru butonieră, să fie prea mare și mult prea vizibilă și ostentativă sau să se îndoaie în mod constant într-o parte. Într-un astfel de caz, va fi necesar să alegeți o altă floare.

Pentru doamne, cel mai bine este să comandați imediat brățări de flori. Hainele ei sunt realizate în mare parte din materiale ușoare, astfel încât butonierul să atârne urât de țesătură ca decor dintr-o floare adevărată.

Buchet de mireasă și decorațiuni de îmbrăcăminte – butonier din țesătură

design-pastel-culori-idei-colaj-flori-decor

Dacă toate acestea sunt prea greoaie pentru dvs. și preferați un boutonniere ca decor pentru nunta din țesătură, trebuie să coordonați modelul și culorile și aici. Butonierele erau din stofă albă, dar în zilele noastre nimeni nu ar fi surprins dacă le-ai comanda în culorile care vor ghida tema la nuntă.

Stabiliți în timp util buchetul și decorul vestimentar pentru mire

haine-de-nunta-tropicale-decorare-mireasa-buchet-idee

Indiferent de varianta pe care o alegeți pentru decorarea butonierei, nu așteptați până în ultimul moment. Acest lucru vă oferă posibilitatea de a schimba ceva dacă se dovedește că ceva nu se potrivește gustului dumneavoastră. Nu uitați că atracția tuturor provine din detalii bine gândite.

Adevăratele flori simbolizează iubirea și loialitatea

decorare-haine-padure-buchet-mireasa-idee-frumoasa

Decorul vestimentar potrivit pentru oaspeți 

frumos-îmbrăcăminte-decorare-mireasă-buchet-idee-galben

Un buchet de mireasă și decorațiuni vestimentare cu trandafiri roșii și albi

buchet-de-trandafir-mireasa-boutonniere-haine-idei

Mirii au încredere în florile adevărate

potrivire-rever-floare-alege-mire-mireasa

Frumoasă combinație

man-boutonniere-idea-nunta-decorare-mireasa-buchet

Un buchet de flori în mov, albastru și alb

Kalie-flori-buchet-mire-chic-idee

Un buchet kalla

buchet-mireasa-mire-butonier-design-potrivire-real

Accente galbene

haine de design galben cu flori de rever