nuntă

20 de rochii de mireasa elegante fara bretele pentru o nunta de vis

frumoasa-mireasa-mare-moda-rochiei-lungi

Moda rochiilor de mireasă se schimbă mereu, dar căutarea de a fi cea mai frumoasă mireasă rămâne de-a lungul secolelor. Când auzim cuvântul „mireasă” ne imaginăm o rochie albă lungă. Dar ar trebui să știm că această modă nu există de mult.

20 de rochii de mireasa fara bretele – istoria rochiei de mireasa

rochie de mireasă din tul fără bretele-idee-albă

În Grecia antică, fetele purtau așa-numitele peplos – o rochie lungă, albă, din țesătură ușoară, lungă până la podea, care era fixată pe un umăr cu o cataramă. Ai purtat o coroană de flori sau o diademă pe păr.

Femeile din Egiptul antic purtau Kalasiris – o bucată de țesătură care avea, de asemenea, lungimea podelei și avea doar o singură curea. În Egipt, toate tipurile de bijuterii – mărgele de sticlă, aur, tiară și brățări au avut o mare importanță.

În secolul al XV-lea, femeile au decis să poarte ceva neobișnuit – apoi Kotardi a venit pe scenă – o rochie cu gât în ​​V, talie înaltă și mâneci lungi. Culoarea a fost determinată de mire, dar de cele mai multe ori rochiile de mireasă erau tăiate în liliac, violet și roșu.

În epoca barocă, aurul a devenit cea mai populară culoare pentru fetele care se căsătoreau. Hainele erau bogat decorate cu dantelă.

În perioada Rococo, crinolina a apărut, iar rochiile au atins apogeul prin măreție și frumusețe. Lungimea trenului pe care o dețineau toate rochiile a determinat statutul miresei.

20 de rochii de mireasă fără bretele – cum a devenit actuală rochia albă?

rochie-tul-simpla-mireasa-lung-medie

La sfârșitul secolului al XVIII-lea, atenția publicului de nuntă a fost din nou atrasă de modelul grecesc pentru rochia de mireasă – și anume rochia albă, lungă, cu o talie maximă, mâneci foarte mici și draperii din material ușor. Din acel moment, majoritatea miresei sunt îmbrăcate în alb.

În secolul al XIX-lea moda florilor de portocal a venit în părul de mireasă și ulterior – podoaba bogată, ca accesorii pentru rochie.

După primul război mondial, talia joasă a fost inventată.

În secolul al XX-lea, Christian Dior a inițiat moda fustelor mari – în anii ’50, în anii ’60, multe fete au îmbrăcat mini-fuste pentru nunta lor, iar în anii 80 au venit broderia și valurile în tăietura rochiei de mireasă.

20 rochii de mireasa fara bretele actuale

curele-largi-elegante-rochie-de-mireasa-moda-nunta

Aici vă prezentăm 20 de unice rochii de mireasa fara bretele, care arată absolut superb și uluitor. Așadar, dacă intenționați să purtați o rochie de mireasă fără bretele, fără bretele în ziua nunții dvs., atunci consultați galeria noastră de fotografii și găsiți rochia de mireasă fără bretele perfectă pentru dvs.!

 O rochie de mireasa moderna

rochie de mireasa fara bretele-bogata-pe-podea

Frumusețea satinată

rochie-de-mireasa-fara-bretele-idee-moda-nuntii

 Farmecul din tulle

Rochie-asimetrică-fără-rochie-tul-mireasă

 Forma sirenei

dantela mare fecioara mireasa rochie moda

 Farmecul de balet

fusta-din-tul-rochie-de-mireasa foarte chic

 O rochie din satin 

rochie chic-șampanie-culoare-mireasă-fără bretele

 romantism

bretele-satin-los-sea-virgin-rochie-idee

 O atingere din Grecia

rochie din satin podea tren lung mireasa

fusta lunga mingea rochie mireasa idee

rochie de mireasa-fara bretele-idee-moda-mireasa

mireasa-alb-frumoasa-fusta-de-minge de strada

rochie-de-mireasa-moda-de-nunta-eleganta-fara-bretele

rochie-de-mireasa-nunta-eleganta-vara-20-idei

podea-rochie-lungă-de-tren-mireasă-idee

rochie-mireasa-satin-minge-alb-mireasa

bal-nunta-fusta-mare-eleganta - rochie