Modă

Geantă de mână toamnă și iarnă – noi modele de designer 2014/2015

Genti pentru femei tendințele modei de toamnă iarnă 2014 2015

Tendințele din sectorul genților sunt cunoscute pentru sezonul de toamnă / iarnă care a început deja. Modelele pentru un Geantă de mână toamna și iarna sunt diverse. De la imitații ale pielii de crocodil la o mare varietate de culori, totul este inclus. Nuanțele de aur, argint, albastru, roșu și altele sunt deosebit de moderne. Modelele diferă în ceea ce privește dimensiunea și forma. Geanta de mână poate fi foarte mică și de dimensiunea unui portofel și fără mânere, sau poate avea dimensiunea unui rucsac. Unii designeri au decis, de asemenea, un design amuzant cu zâmbete și ziceri amuzante, probabil pentru a face zilele mohorâte de toamnă și iarnă mai prietenoase, cu puțin umor. Dar acum puteți afla exact care sunt tendințele genților de mână în toamna și iarna 2014/2015.

 Geantă de mână toamnă și iarnă din piele de crocodil

Genti moda toamna iarna piele de crocodil

Majoritatea designerilor au ales piele artificială pentru gențile lor de mână și sunt siguri că vor atrage pe toți iubitorii de natură și protecții. Imitațiile sunt făcute de o calitate atât de ridicată încât nu se observă cu greu că nu sunt adevărate piele de crocodil. Se utilizează o mare varietate de culori, astfel încât să existe o variantă potrivită pentru fiecare ținută. Geanta de toamnă din piele de crocodil este un lucru obligatoriu printre genți.

– Un model de Christian Dior într-o formă și culoare impresionante. Elaborarea este, de asemenea, perfectă, astfel încât cu greu observați că pielea este artificială.

– Chiar și cu modelul lui Tods, culorile suprapuse sunt imediat vizibile. Nuanțele albastre fac ca geanta să pară elegantă.

– Geanta gri de la MaxMara are un excelent efect de culoare în care culorile se suprapun. Poartă acest model realizat din imitație de piele de crocodil cu ținuta ta de zi cu zi.

O geantă de mână roșie pentru toamna și iarna 2014/2015

Genti femei toamna iarna designer tendinte moda

– Uită-te la modelul excelent pentru o geantă de mână în toamna și iarna 2014/2015 de la Fendi. Are o bază largă, datorită căreia geanta devine mult mai spațioasă. Se crede că ea va fi favorita dintre doamne.

– Geanta de la Saint Lorent este relativ mică, dar radiază cu atât mai mult glamour și asta în sensul cel mai adevărat al cuvântului.

– Chanel impresionează și cu un model practic pentru o geantă de mână din toamnă și iarnă din piele. Oferă mult spațiu pentru toate lucrurile importante, cum ar fi genți de machiaj, umbrele și orice altceva stocați în geantă.

Geantă de mână din blană artificială de iepure toamna

Genți de mână din blană artificială piele portocaliu albastru toamnă iarnă 2014 2015

Pe lângă pielea de crocodil, blana artificială este deosebit de modernă. Mai presus de toate, ar trebui să imite blana de iepure sau pisică. Există diferite variante pentru geantă de mână toamna și iarna. Blana artificială poate acoperi întreaga geantă, precum și doar câteva accente.

– Un model de la casa de modă franceză Vionnet

– O geantă de mână de la Nina Ricci

– Au fost alese culori strălucitoare pentru modelele Akris

– Geanta sub forma unei posete fara maner (mai multe despre aceasta mai jos)

4. Ați prefera modelele de geantă de mână de mai sus în miniatură pentru toamnă și iarnă? Nici o problemă! Sunt disponibile și în mărimea unui portofel. Unele dintre ele sunt oferite cu mâner, în timp ce altele nu au mâner.

– Modelul lui J.Crew oferă un design colorat. Este, de asemenea, dintr-un material moale și plușat.

– Dacă sunteți în căutarea unui design mai natural și mai simplu pentru geantă de mână în toamna și iarna 2014/2015, geanta de la Marni este foarte potrivită. Se compune dintr-un bej natural.

 Geantă de mână toamna și iarna în aur sau argint

genți de mână originale sezon 2014 2015 mărci de top

– O geantă de mână Prada

– Chanel are și o colecție impresionantă

– Un model de Kate Spade

6. Geantă de mână toamnă și iarnă cu un imprimeu grozav

– Louis Vuitton

– Geanta Dries fon Noten poate fi combinată perfect cu o vesta cu un model similar, mai ales dacă este confecționată din lână mohair moale. Cel puțin asta este părerea designerilor.

– Georgio Armani a ales dungi și modele colorate pentru acest model, care au fost combinate cu imprimarea.

– Geanta lui Christopher Kane este formată din dungi decorative în culori neon.

 Geantă de mână toamna și iarna 2014/2015 sub formă de rucsac

Genti de toamna 2014 2015 Rucsac din piele

Aceste tipuri de genți de mână sunt perfecte doar pentru o ținută sportivă. De asemenea, se potrivesc bine cu pantofii sport și încă te fac să arăți elegant și feminin.

– O geantă elegantă concepută de Acnee, care seamănă cu un rucsac.

– Costume National are și un model care seamănă cu un rucsac.

– Puteți obține, de asemenea, un rucsac mic care funcționează ca o geantă de mână de la Tom Hilfinger. Curelele sunt moi și concepute într-un aspect leopard.

 Alege o geantă de mână distractivă toamna și iarna

Genti de toamna iarna moda tendinte culori pastelate

Designerii nu și-au pierdut în niciun caz simțul umorului. Cel puțin acest lucru este dovedit de poșetele pline de umor, care fie au imagini amuzante, cum ar fi zâmbete, litere precum „OMG” (Oh my God / Oh my God) sau o formă amuzantă și astfel atrag atenția. Iată câteva exemple:

– Geantă de mână pentru toamnă și iarnă 2014/2015 de Karen Walker

– Geantă cu inscripții de Kenzo

– Moschino

– Chanel

Genti moderne – o mare selecție de modele a fost prezentată în timpul săptămânilor de modă

Genti sezon sezon toamna iarna 2014 2015 model exotic

Geantă de mână toamna – imprimeurile sunt la modă

Geantă de mână toamnă iarnă țesătură etichetată

Elegant în culoare accent – genți de mână în galben și portocaliu

Tendințele designerilor de genți de toamnă iarna 2014 2015

Genți de toamnă iarnă 2014 2015 în jurul tendințelor modei