Modă

Afacerea inteligentă întâlnește șicul francez – savoir-vivre!

Smart Business dresscode-look-coat-blazer-ladies-elegant

Indiferent dacă cunoașteți clienții pentru prima dată, negociați cu partenerii de afaceri sau interviuți: astfel încât să păreați încrezători, încrezători în sine și convingători în lumea afacerilor, trebuie selectată și ținuta de afaceri perfectă. Afacerile inteligente s-au impus ca un cod vestimentar potrivit pentru evenimente și întâlniri reprezentative. Îmbrăcămintea de lux este, de asemenea, un semnal de apreciere și creează anumite avantaje atunci când performează. Accentul se pune aici pe țesături de înaltă calitate, culori închise și accesorii atent selectate. Mai bine un costum cu manopera foarte bună decât un ansamblu de calitate medie.

Cum stilează femeile o ținută inteligentă de afaceri?

Costum de îmbrăcăminte Smart Business-costum-doamnă-jachetă gri-carouri

Costumul de pantaloni este întotdeauna ținuta potrivită pentru viața de afaceri și este o simbioză reușită a unui aspect feminin cu o atingere masculină. Cu liniile sale moi și confortul ridicat la purtare, este încă un clasic popular astăzi și este ideal pentru aspectul inteligent de afaceri. Costumul pentru femei poate fi ușor coafat cu un top realizat din diferite țesături, culori și modele. Este potrivită și o rochie la modă. Sacourile pentru femei pot fi combinate în mai multe moduri și conferă ținutei generale o notă finală.

Afacerile inteligente fac cu siguranță o impresie bună

Smart Business Dress Code - Bărbați - Costum - Blazer - Cravată

Pentru bărbați: un costum de înaltă calitate, cu cravată și cămașă albă. Tonurile de negru, gri, precum și albastru și maro caracterizează moda afacerii în companii. Nu vă lăsați efectul la voia întâmplării, ci luați o decizie conștientă. Investiți în modă de designer de înaltă calitate, care este atât potrivită pentru afaceri, cât și care poate inspira cu eleganța sa elegantă.

Designer de modă de Daniel Hechter

Smart Business dresscode-femei-bărbați-daniel-hechter-designer-fashion

Chic franțuzesc în calitate rafinată: Cu Designer de modă de Daniel Hechter esti mereu imbracat intr-un mod atemporal si modern in birou sau in viata de zi cu zi. Grupul țintă al etichetei de modă sunt femeile și bărbații conștienți de modă, care știu ce vor în viață și cum o pot obține. Francezii numesc acest „savoir-vivre” – arta de a te bucura de viață. Este tradus literal prin „înțelegeți cum să trăiți”. Brandul Daniel Hechter trăiește din acest motto și oferă acest stil de viață francez în cea mai frumoasă formă.

Îmbrăcat într-un mod modern și atemporal în birou sau în fiecare zi 

smart-business-dresscode-negru-alb-pantofi-accesorii-femei-bărbați

Costumele elegante de afaceri, jachetele la modă, rochiile, bluzele și accesoriile din colecțiile pentru femei și bărbați impresionează prin design-urile lor de înaltă calitate și confortul excelent la purtare. Daniel Hechter se află în 350 de magazine și 2500 de puncte de vânzare multimarcă la nivel mondial, dar un aspect virtual merită întotdeauna. Tăieturi măgulitoare, manoperă excelentă și stiluri puriste: femeile și bărbații pot naviga după conținutul inimii lor în magazinul online și pot descoperi o selecție rafinată de îmbrăcăminte premium la un preț accesibil.

Moda de designer pentru o gamă mai largă de cumpărători și la prețuri accesibile

smart-business-dresscode-men-costum-slim-fit-albastru închis

Moda lui Daniel Hechter este extrem de versatilă și dezvăluie multe combinații posibile. Cu un blazer elegant, puteți transforma elementele de bază casual și atemporale într-unul care vă va face să arătați complet diferit la următoarea dvs. întâlnire de afaceri. Pe lângă stilul elegant pentru lumea muncii, Daniel Hechter oferă și un aspect sportiv de înaltă clasă, care oferă mult spațiu pentru spontaneitate în viața de zi cu zi. Brandul de designer este considerat elegant, cosmopolit și creativ.