Mod de viata

Nume pentru gemeni – sfaturi valoroase pentru a găsi combinații grozave

Nume pentru gemeni bebeluși-frați-fete-băieți-corpuri-pălărie-cravată-petrecere-de-ziua de naștere

Atunci când caută prenume pentru descendenții lor, viitorii părinți se confruntă brusc cu o provocare majoră. Și mai ales când ești binecuvântat cu gemeni. Mai jos vă vom da de gândit, precum și exemple de frumoase Nume pentru gemeni care vă va face mai ușor să găsiți un nume pentru copiii dvs. gemeni.

Găsirea de nume pentru gemeni – o mare provocare pentru viitorii părinți

Nume pentru gemeni cuplu-bărbat-femeie-însărcinată-canapea-living-laptop-aruncă perne

Ați experimentat deja în mod direct cum să discutați numele cu partenerul dvs. timp de săptămâni? Când vine vorba de numele unei perechi de gemeni, este importantă și întrebarea dacă cele două prenume merg bine între ele, deoarece la urma urmei, urmașii tăi ar trebui să se simtă confortabil cu numele alese pentru întreaga lor viață.

Numele gemenilor care încep cu aceeași literă

Nume pentru gemeni fete-băieți-bebeluși-bancă-vară-flori-pantaloni-tricou scurt-roz-albastru-font

Există o serie de opțiuni atunci când vine vorba de selectarea perechilor de nume. Dacă doriți ca unirea gemenilor dvs. să fie exprimată în numele lor, puteți alege dintre nume cu aceeași primă literă, cum ar fi Mark & Maximilian, Lena & Lisa sau Kian & Clare.

 Evitați consonanța numelor bebelușilor

Denumiri pentru gemeni băieți-identici-cămăși-bebeluși-blugi-pantofi-frânghie-pălărie de cowboy

Dacă alegeți astfel de nume, trebuie să vă asigurați că nu sună prea asemănător pentru a evita confuzii inutile. La un moment dat, copiilor le este de asemenea enervant când sunt chemați și numele lor sunt adesea amestecate. Din acest motiv, evitați nume precum Jana & Jahn. Atunci când alegeți un nume, trebuie să aveți în vedere faptul că numele sunt adesea scurtate în viața de zi cu zi și că aceleași inițiale pot duce la neînțelegeri.

Prenume care se armonizează cu numele de familie

Nume pentru gemeni băiat-fată-mamă-rochie-pernă-albă-dormitoare-bebeluși

Dacă aveți același nume, cum ar fi Luis și Luise, este inevitabil ca copiii dvs. să fie chemați după numele lor complete și să se descurce fără porecle iubitoare. Cel mai bine este să optați pentru nume complet diferite, care, de exemplu, se armonizează cu numele de familie.

Care recunosc și recunosc diferite personalități

nume-gemeni-băieți-copii-mici-scări-blugi-bluze-identice-identice-bețe-de-sare

Acest lucru contribuie, de asemenea, la faptul că fiecărui copil i se atribuie o anumită individualitate. Adele & Alberta, Anton & Atena, Samuel & Sophia și Tit & Thorsten sună diferit și sunt mai greu de confundat.

Alegeți același prenume lung sau scurt pentru copiii dvs. gemeni

nume-gemeni-identice-fete-bebeluși-îmbrăcăminte-identice-roz-violet-inițiale

Deoarece copiii dvs. gemeni vor fi adesea abordați în același timp în viitor, ar putea avea sens să le dați prenume scurte sau lungi care sunt aproximativ aceleași. Numele cu un număr similar sau același de silabe se desprind bine de pe buze și sună mai uniform decât, de exemplu, perechile de nume precum Anna-Josephine & Mia. Numele frumoase cu același număr de silabe sunt Leonie & Johann sau David & Hannes.

Prenume pentru bebeluși cu aceleași litere de încheiere

nume-gemeni-fete-băieți-copii-mici-frați-pălării-tricotate-maro-roz-albastru

Numele pentru gemeni care, de asemenea, sună foarte plăcut pot avea același final. Emma & Johanna și Niklas & Luka sunt o combinație bună. De asemenea, sunteți binevenit să alegeți nume cu aceleași vocale, precum Margot și Roland, sau chiar cu litere identice, precum Milena și Amelie.

Prenume grozave cu litere identice

nume-gemeni-familie-mamă-tată-pantofi-desculți-băieți-bebeluși-roz-albastru

Numele sau cuvintele care pot fi formate din litere sau silabe individuale ale altui nume se numesc anagrame. Dacă vă acordați suficient timp, puteți găsi numeroase nume moderne și tradiționale germane ale căror litere pot fi rearanjate și pot face nume grozave pentru gemeni.

Întoarceți numele și găsiți nume gemene creative

nume-gemeni-fete-bebeluși-frați-pânză-pânză-caise-bijuterii

O altă posibilitate de a oferi descendenților dvs. nume interesante, care implică totuși o mulțime de eforturi de căutare, sunt nume precum Aidan și Nadia. Un nume are ordinea greșită a literelor celuilalt și este practic citit înapoi. Alte astfel de nume sunt Aron & Nora, Noel  & Leon, Ariel  & Elleira, precum și Siana  & Anais.

Evitați numele care apar adesea în nume duble

nume-gemeni-grădină-pătură-vară-clădire-bebeluși-salopete-rochie-alb-buclă

Numele duble sunt încărcate cu un caracter special, dar nu sunt atât de potrivite ca ghid atunci când alegi numele pentru gemeni. Anna & Lena, Kai & Uwe apare adesea ca un nume dublu, ceea ce poate duce la neînțelegeri.

Prenume fanteziste pentru gemeni

nume-gemeni-școlari-fete-frați-blugi-identici-blond-cu-ochi-albaștri

Dacă vă decideți asupra unui nume de lux pentru copilul dvs., prenumele fratelui sau surorii gemeni ar trebui să sune mai mult sau mai puțin echivalent și, dacă este posibil, să nu aparțină celor mai populare zece prenume. Devine din ce în ce mai modern să le dai copiilor prenume neobișnuite. Desigur, dacă îți plac astfel de nume, nu este nimic în neregulă cu alegerea lor.

Acordați atenție pronunției și ortografiei

nume-gemeni-sotie-gravida-carte-nume-alegere-font-coperta-roz

Este important să nu sunați prost, să fiți ușor de pronunțat și că ortografia dvs. nu este prea complicată. Numele prea neobișnuite pot declanșa întrebări inutile și enervante chiar și atunci când sunt scrise.

Numele bebelușilor cu o ascendență comună

nume-gemeni-puternic însărcinate-bebeluș-burtă-mamă-note-nume-băieți-fete

De asemenea, sunt de interes și numele pentru gemeni care au origini comune, precum nume italiene sau nordice, nume biblice sau două nume vechi germane. Numele biblice cu semnificații frumoase includ Diana & Tabea, damaris & Rebeca și Samuel & David.

Numele biblice pentru gemeni

nume-gemeni-bebeluși-frați-picioare-mâini-părinte-mamă

Printre cele mai cunoscute zece cupluri din Vechiul Testament se numără Lea & Rachel, Cain & Abel, Samson & Dalila. Și prenumele scandinave devin tot mai populare. Nume mari din Europa de Nord sunt, de exemplu, Greta & Annik și Mattis & Finn.

Nume gemene cu același sau opus sens

nume-gemeni-frați-băieți-fete-copii-școală-copii-natură-bancă-râs

Dacă prețuiți semnificația numelor, numele gemeni care au aceleași semnificații sau similare sau opuse sunt, de asemenea, o idee interesantă. Ambii îl numesc pe Bernhard & Brian (a) înseamnă „puternic ca un urs” sau „îndrăzneț ca un urs”. Bernhard este un nume vechi de înaltă germană, iar Brian își are originile în celtic. Linda și Bella, de exemplu, înseamnă „frumosul”, în timp ce Helena „strălucitorul” și Melanie „întunericul” simbolizează contrariile.

Recunoașteți cu ușurință sexul

nume-gemeni-cub-de-lemn-litere-nume-bebeluși-denumire-colorate

Numele din alte culturi sunt din ce în ce mai favorizate, ceea ce asigură desigur varietatea și o notă de exotic. Cu astfel de prenume, este logic să le alegeți pe cele care pot fi ușor atribuite bărbaților sau femeilor.

Nume inspirate de oameni celebri

nume-gemeni-bebeluși-fete-băieți-pălării-pufoase-roz-albastre

De asemenea, vedetele și-au dat gemenilor nume frumoase, cu care descendenții pot împărți și faima – gemenii Tom și Bill din grupul Tokio Hotel, gemenii Beegees Robin și Maurice și fiicele președintelui american George W. Bush Jenna și Barbara.

Evitați anumite perechi de nume pentru frații gemeni

nume-gemeni-frați-copii-bărbați-corpuri-țesute-plăcuțe-albe

Perechile de nume precum Adam și Eva, Romeo și Julieta, precum și Max și Moritz pot fi nume drăguțe pentru copiii tăi, dar ascund pericolul că uneori vor provoca distracție. Cei dragi nu se vor simți confortabili dacă sunteți zâmbiți cu perechea lor de prenume.

Alegerea unor nume rezonante și pozitive pentru Gemeni

nume-gemeni-mamă-soție-gravide-blugi-de-vârf-șosete pentru bebeluși-portocaliu-galben

Dacă prietenii și rudele tale încearcă să te ajute să găsești un nume, ceea ce te face să tremuri în decizia ta, este mai bine să nu dezvăluie numele până când copiii tăi nu se nasc deja. Găsirea mijlocului de aur se aplică și găsirii unui nume. Cu siguranță nu veți greși cu numele rezonante cu semnificații pozitive, iar părinții vor lua întotdeauna deciziile corecte dacă vă ascultați instinctul intestinal.