Mod de viata

Culoarea anului Pantone 2017 – verdeață inspirată de natură

Culoare pantone -verde-2017-natura-inspirata-proaspata-pajiste

După culorile pastelate moi Serenity & Cuarțul roz a predominat, cercetătorii de culoare au creat unul nou Culoare pantone al anului 2017 anunțat. Dacă culorile trendului ne-au exprimat anul trecut nevoia de armonie și echilibru interior, ne îndreptăm acum spre natura vie. Culoarea anului se numește „verdeață” și este simbolul unui nou început.

Culoarea Pantone „Greenery” modelează moda & Proiectare în 2017

Pantone color-green-2017-color-palette-science-green-ton

Leatrice Eisenman, director general al Pantone Color Institute, spune despre culoarea anului 2017: „verdeața” este un simbol al dorinței în plină dezvoltare a unei noi speranțe într-un mediu social și politic complex. Simbolizează nevoia noastră crescândă de o reînnoită conexiune și unitate cu natura și semenii noștri. ‘

Culoarea Pantone a anului 2017 inspirată de natură – gradații de culoare armonioase

pantone-culoare-verde-2017-combinații-culori-paletă-culoare-inspirate-din-natura

În plus, se conectează verdele cu natura și armonia, acesta înseamnă „eco” și „stil de viață verde” conștient de mediu. Aceasta este exact culoarea frunzelor delicate și verzi care vestesc primăvara. Verde proaspăt este, de asemenea, folosit pentru a descrie pădurile tropicale – „plămânii pământului”. Are un efect calmant, armonizant, fără a obosi. În lumea noastră digitalizată și în mișcare rapidă, verdele vă asigură că vă reîncărcați bateriile și că veți găsi echilibrul interior.

Frunze verzi delicate și culoarea Pantone „Greenery”

pantone-color-green-2017-material-suculent-print-modern

Nuanța verde proaspătă – „Greenery” transmite prospețime și vitalitate, este un ton proaspăt, galben-verde, care amintește de verde fistic. Se armonizează cu toate culorile care pot fi găsite liber în natură. Dorul de mai multă natură are ca rezultat modele jucăușe cu modele botanice și are o influență puternică asupra stilului de viață urban. El, de partea sa, se reflectă și în sectorul mobilierului și în modă.

Tendințe 2017 – imprimeuri cu motive vegetale în culoarea Pantone „Greenery”

rochie-pantone-culoare-verde-2017-inspirata-din-natura

Verde-frunze proaspete este o culoare vizibilă și, ca atare, nu este atât de ușor de coafat. Am selectat cele mai bune sfaturi de stil și inspirație pentru dvs. Imprimările care reproduc peisaje naturale și plante cu precizie botanică sunt tendința pentru 2017. Scopul lor este de a trezi siluete simple și tăieturi clasice la o nouă viață. Accesoriile și bijuteriile nu mai sunt necesare pentru a crea un punct de atracție.

Implementați culoarea Pantone „Greenery” în stil – accesoriile dau aspectul 

culoare-panton-verde-2017-accesorii-stil-modă

Dimpotrivă, puteți face fără amprente și modele îndrăznețe și, de asemenea, să pară moderne. Îmbrăcămintea simplă este îmbunătățită cu accesorii la modă. O geantă elegantă, mănuși și unghii vopsite în culoarea trend devin un punct de atracție fără a rupe stilul individual.

Culoarea Pantone „Greenery” apare în imprimeurile de la Chanel

pantone-color-green-2017-fashion-style-elegant-chanel

Marile branduri de modă precum Furla, Hermes, Chanel și toate mărcile de frumusețe au folosit imediat culoarea trend în cele mai recente colecții și au interpretat-o ​​cu imaginație. Întrucât Greenery este o nuanță deschisă de verde cu aspect natural, se potrivește minunat cu altele care sunt, de asemenea, recunoscute în natură.

Marile mari nu sunt indiferente față de noua tendință de culoare 

pantone-color-green-2017-catwalk-fashion-streetstyle

Sistemul de potrivire Pantone (PMS), care oferă culoarea exactă a anului, este un sistem internațional de culoare care este utilizat în principal în industria grafică și tipografică. Dar influențează puternic toate domeniile de design. Pe de altă parte, designerii interpretează nuanța verde în moduri complet diferite, dar își păstrează semnificația simbolică – reîmprospătare, reînnoire, revitalizare și reconstrucție, așa cum a anunțat publicul directorul general Pantone.

Accente verzi în îmbrăcăminte – top verde

culoare-pantone-verde-2017-top-catifea-verde-elegant-negru

Pe pasarelă, culoarea Pantone „Greenery” arată puțin mai vizibilă și poate nu este chiar potrivită pentru utilizarea de zi cu zi, mai ales atunci când este combinată cu alte accente intense de culoare. Combinat cu o piesă simplă, de exemplu în negru, rezultatul este un aspect elegant. Nuanțele verde închis, precum culoarea Pantone din anul verde smarald 2013, sunt alegerea perfectă pentru o ținută de seară.

Culoarea Pantone „Greenery” oferă o notă nouă 

culoarea-pantone-verde-2017-moda-stil-natură

Greenery este o nuanță proaspătă, complet galben-verde, care poate fi imaginat ca o variație a frunzelor verzi. Arată deosebit de natural și la fel cum frunzele plantelor se armonizează cu florile în varietatea lor de culori, verdeața se potrivește foarte bine fiecărui păr și culoare ochilor, fiecare tip de piele.

Culoarea Pantone „Greenery” se potrivește fiecărui tip

culoarea-pantone-verde-2017-machiaj-natural-natural

Frumusețea naturală face, de asemenea, parte din mesajul Institutului de culoare Pantone. Acest lucru este transmis de videoclipul pentru prezentarea culorii „Greenery” către public.

Machiaj modern în culoarea Pantone „Greenery” 

pantone-color-green-2017-makeup-effective-green-eyes

În ceea ce privește industria globală de îngrijire a frumuseții a fost întotdeauna întinerirea, vitalitatea și ingredientele naturale. Pentru a ne susține și revitaliza corpul din interior conform motto-ului transmis de Pantone Color of the Year 2017, se folosesc smoothie-uri verzi.

Culoarea Pantone „Greenery” în interior – accesorii de living și tapițerie

pantone-culoare-verde-2017-design-acasă-accesorii-tapițerie-deco

Modele botanice, tapițerie exotică, pereți verzi și plante verzi – așa se poate aduce natura în casa noastră. Stilul de viață urban este completat de un design durabil care interpretează simplitatea și legătura cu natura într-un mod nou. Tehnologia de vârf nu este exclusă, ci este concepută într-un mod mai conștient de mediu.

Canapea tapițată în culoarea Pantone „Greenery”

pantone-culoare-verde-2017-living-canapea-tapițerie-proaspătă

Utilizarea materialelor reciclate și a materiilor prime regenerabile și reutilizarea articolelor uzate sunt acum adânc înrădăcinate în producție și proiectare. Stilul de viață ecologic conștient sărbătorește o adevărată revenire de câțiva ani. Unul se străduiește pentru naturalețe și aduce acest lucru în casă.

Culoarea Pantone „Greenery” se armonizează cu culorile pastelate

pantone-color-green-2017-living-nature-green-plants-beige-pastel-colors

Planificarea camerei deschise atrage privirea mult dincolo de cameră. Serele plantate, modelele botanice, tapetele foto și tapițeria elimină limitele dintre interior și exterior și aduc o bucată de natură în stilul de viață urban. Culorile pastelate se armonizează cu culorile naturale, în acest număr și cu verdeața. Dar mai mult sau mai puțin servește doar ca accent.

Faceți pereții în camera de zi un pic mai vizibilă – În culoarea Pantone „Greenery”

pantone-culoare-verde-2017-perete-vopsea-perete-decor-perete-imagini-tapițerie

În terapia medicală a culorilor, verde este culoarea care echilibrează ritmul inimii și rinichilor. Înconjurat de verdeață și uitat la el funcționează cel mai bine. Pereții verzi sunt foarte pozitivi, au un efect revigorant și incitant, fără a obosi.

Mobilier inteligent cu tapițerie verde

culoare-pantone-verde-2017-tapițerie-fotoliu-elegantă

Dacă Greenery pare prea extremă ca o culoare de perete, poate fi folosită foarte elegant ca tapițerie. Catifeaua și velurul sunt foarte la modă în acest moment, oferind profunzime vizuală și o senzație specială. În combinație cu materiale nobile și suprafețe lucioase, nuanța specială de verde intră și mai mult în propria sa.

Culoare Pantone „Greenery”, verde smarald și catifea – armonie elegantă a culorilor în interior

pantone-culoare-verde-2017-design-interior-perete-culoare-catifea verde

Dacă vă place mai dramatic și mai misterios în ceea ce privește mobilierul și designul interior, puteți alege tonurile de verde închis. Este recomandabil să folosiți nuanțe ușoare, fie că este verde, galben verde, verde fistic, verde menta sau similar, pentru a oferi varietate în interior. Plantele de interior îmbunătățesc climatul interior și nu trebuie să lipsească.

Mobilier în nuanțe nobile – benzină, smarald, verdeață

culoare-panton-verde-2017-întuneric-interior-reîmprospătare-accente

Modelele botanice ca imprimeuri pe tapet și țesături sunt o alternativă contemporană pentru a aduce verdeață în casă. Și întrucât culoarea verde este la mijloc în teoria culorii și nu este desemnată ca o culoare caldă sau rece, se potrivește cu toate celelalte. În modă și interioare, un accent verde îmbunătățește imaginea generală și are un efect revigorant.

Culoarea Pantone „Greenery” și alba ca temă a nunții 

pantone-color-green-2017-wedding-deco-idea-white-of course

Combinația de culori dintre alb și verde, care este adesea recunoscută în natură, este, de asemenea, o idee bună ca motto pentru o nuntă. Verde-frunze face strălucirea albului și subliniază aspectul natural, care devine din ce în ce mai popular în decorațiunile de nuntă.

Culoare Pantone „Greenery” pentru cei mici

color-pantone-2017-verde-fetiță-mică-calendar-advent-drăguț

În cele din urmă, adăugăm o imagine drăguță în legătură cu zilele festive care se apropie și cu ceva care să afirme viața pe care îl așteptăm cu nerăbdare și să urmăm principiul călăuzitor al culorii Pantone a anului „Greenery”..

Care sunt culorile Pantone pentru 2016 și cum să le folosești cu pricepere în modă & Interiorul folosește stilul, citiți mai multe aici:

Live și stil cu culori de tendință 2016 – albastru și roz sunt în interior

10 culori de trend 2016 pentru primăvara / vara în lumea modei

28 de mobilier de design în culorile anului 2016 – trandafir și albastru