Mod de viata

Bicicleta pentru zăpadă – Sno Bike pentru distracție și fitness iarna

bicicletă pentru zăpadă albastru albastru sport iarnă

Ciclismul este unul dintre cele mai populare distracții. Și în timp ce pentru unii este doar o distracție, pentru alții este un mod de viață. Oricum ar fi, există un anotimp al anului care pune această distracție în așteptare și este iarna sau momentul în care este multă zăpadă. Dar dacă îți place și tu să legi pedalele în zăpadă și nu vrei să faci fără ciclism, ai nevoie de una Bicicletă pentru zăpadă, Deci, o variantă foarte specială a bicicletei și am dori să vă prezentăm acest lucru astăzi.

Bicicleta pentru zăpadă – bicicleta Sno cu o formă Z eficientă

bicicleta pentru lant de schi zapada design galben venn

Bicicleta pentru zăpadă este așa-numita „bicicletă Sno”, care a fost dezvoltată de Venn Industrial Design Consultancy și a fost prezentată acum. Bicicleta Sno are un design unic care nu ține doar de frumusețe. Forma interesantă în Z face ca bicicleta bicicletei să fie mai rezistentă și, prin urmare, este un partener loial chiar și în condiții mai extreme. În plus, acesta este, de asemenea, un mod eficient de conectare a roții din spate cu ghidonul care este utilizat pentru controlul schiului. Pentru a face această bicicletă mai ușor de călătorit pe zăpadă și pentru a îmbunătăți eficiența energetică, a fost implementată o distribuție uniformă a greutății în proiectare și s-au adus îmbunătățiri la transmisia de putere.

Bicicleta pentru zăpadă amintește de un snowmobil

bicicleta pentru zapada idee ski z frame sno bike

Un lanț este acționat de pedale și Sno Bike este pus în mișcare. Datorită schiului, care este utilizat pentru direcție și locomoție în locul unei roți din față, și a lanțului, bicicleta amintește de un snowmobil pentru zăpadă. Este disponibil în trei variante de culori, care subliniază chiar și designul impresionant al Sno Bike. Dar, indiferent de culoarea pe care o alegeți, vi se garantează plăcerea deplină la volan. Cu această bicicletă pentru zăpadă, nimic nu te va opri.

Bicicleta pentru zăpadă cu schiuri și lanțuri

sport iarnă galben design bicicletă schi zăpadă

Bicicleta Sno este disponibilă în trei culori

bicicleta pentru zapada sno bike sporturi de iarna

Bicicleta Sno în albastru

snow sport bike sno bike venn blue

O bicicletă neagră pentru zăpadă

bicicleta sno bike idee de design venn negru

Un design de Consultanță în design industrial Venn.