Mobilier, sufragerie

Mobilier de sufragerie eclectic de la Moroso – Colecția Button Down

Mobilier de living eclectic de la Moroso - Button-Down

Te-ai saturat de acelasi mobilier plictisitor? Poate că ți-ai dorit întotdeauna ceva nou, proaspăt și modernist? Gândiți diferit și nu puteți înțelege cu adevărat ceea ce alții consideră că este „potrivit” sau „rafinat”? Dacă ești acea persoană, atunci acest articol este pentru tine. Lasă-ți imaginația liberă și aruncă o privire asupra acestui fabulos colecție eclectică de Moroso. Mobilier de living eclectic care poate crea o atmosferă jucăușă în orice cameră.

Mobilier de living eclectic – colecție colorată de Moroso

Mobilier de living eclectic de la Moroso

Colecția eclectică de mobilier de sufragerie de la Moroso este una dintre cele mai incredibile colecții din acest an. Dacă sunteți în căutarea pentru ceva diferit și unic, atunci acest mobilier este doar pentru dvs.. Designerul olandez Edward van Vliet a creat o soluție de design unică și oferă o atmosferă plină de viață care se reflectă în Colecție butonată de la Moroso potrivit pentru fiecare casă. Aceste modele moderne sunt potrivite pentru un interior futurist. Designul canapelei este foarte casual și confortabil și totuși este atât de unic cu textura sa futuristă și colorată.

Aceste piese de mobilier unice de la Maroso reîmprospătează ziua

Mobilier de living eclectic de la Moroso - Button Collection

Colecția de mobilier de cameră eclectică este la fel de tentant ca și numele său. Ar putea fi potrivit și pentru mobilierul dvs. de birou, depinde doar de profesia dvs. Această facilitate este absolută perfect pentru artiști. Ea trimite imediat un mesaj. Noptielele sunt disponibile în diferite culori, dimensiuni și forme. Puteți vedea în imagini cât de bine merg cu scaunele și canapelele. Aceste piese de mobilier unice pot împrospăta ziua. Când vă simțiți trist sau când nu este ziua dvs., puteți veni acasă și o privire asupra acestei fabuloase soluții de design interior vă va înveseli starea de spirit și vă va face să vă simțiți reîmprospătați. Marele mix colorat este special ajustat pentru a aduce vibrații pozitive oricărui tip de interior modern și colorat.

Mobilier de living eclectic de la Moroso

Mobilier de living eclectic de la Moroso - colorat cu nasturi

Crezi că …? Găsește piesele de mobilier eclectice, care vă va împrospăta designul interior și vă va reaminti: Toți cei care gândesc cu stil – trăiesc cu stil. Noi iubim acest mobilier de living eclectic de la Moroso. Crede-ne, o vei face Colectare butonată găsește-l la fel de tentant precum sugerează și numele său. the Butonat-Canapeaua, fotoliul și masa laterală aduc o încântare eclectică, combinată cu o plapumă patchwork cu modele, culori și suprafețe moderne. Designerul olandez Edward van Vliet a conferit canapelei o formă casual, confortabilă, cu funcția „nasturi cardigan” din față.

Colecția eclectică de mobilier de sufragerie de la Moroso

Pat de o persoană pentru camera copiilor sau șezlong în livingul eclectic

masă rotundă cu coloană de alamă

Fotoliu cu tapițerie colorată