Decor și sărbători, design interior

interior minimalist într-un mic apartament din München

mic apartament cu bucatarie moderna

Acest mic apartament minimalist interior este situat în centrul orașului München, Germania. Proiectul a fost proiectat de talentatul arhitect Lavina Ritter și finalizat cu succes în 2008. Apartamentul în sine este un exemplu excelent al modului în care două apartamente mai mici pot fi reunite. După conectarea celor două apartamente, suprafața utilă totală este de 108 metri pătrați. Această casă confortabilă este situată într-o clădire cu șase etaje construită în 1958, la 5 minute de centru. Cartierul este foarte liniștit și plăcut. De aceea, designerul a optat pentru minimalist interior decis – astfel încât împrejurimile frumoase să poată fi bucurate pe deplin.

interior minimalist – un mic apartament în München

bucătărie modernă într-un apartament mic

Două ziduri au fost dărâmate pentru a o face pe cea modernă interior – ideea ar putea fi realizată. Cele două apartamente au fost complet renovate. Procedând astfel, s-a acordat atenție structurii casei și s-a încercat dezvoltarea noului design interior în armonie cu „caracterul” clădirii. Rezultatul este un apartament frumos, modern și complet renovat, în urma căruia prețul total al clădirii a crescut la 150.000 de euro.

Un mic apartament modern în Germania, cu un interior minimalist

mobilier minimalist în sufrageria mică

Acea interior din micul apartament ar trebui să corespundă stilului de viață al proprietarului său. De aceea, au fost construite o mulțime de rafturi, iar depozitarea poate fi găsită în aproape fiecare cameră. Bucătăria, baia și unele mobilier au fost special dezvoltate pentru apartament. Apartamentul cu două camere și studioul care au fost fuzionate nu mai pot fi văzute. În schimb, a fost creată o ambianță uniformă, elegantă, artistică și confortabilă

Fotograf: Edward Beierle

Rebecca T..

bucatarie moderna compacta pentru apartament mic

interior modern - bucatarie

raft alb modern pentru sufragerie

mobilier modern pentru living mic

pat modern în dormitor

baie modernă și elegantă