Arhitectură, design interior

Casă de coastă de lux în Australia

Proiectat de MPR Design Group

fațadă-casă-modernă-de-coastă

Acest ispititor Casă de coastă este situat lângă Randwick, Australia. Proiectul modern a fost proiectat de arhitecții MPR Design Group și finalizat cu succes în 2010. Ideea din spatele designului impresionant a fost de a construi o clădire simplă care să se amestece cu împrejurimile sale.

Arhitectură atrăgătoare – o casă de coastă în Australia

piscină modernă de casă pe plajă

Fațada simplă combină construcția rustică din lemn cu ferestrele moderne din podea până în tavan. Ramele de ferestre din lemn contrastează cu pereții albi cu aspect aspru. La o inspecție mai atentă, casa de coastă se dovedește a fi o frumusețe liniștită, cu o grădină verde. Scările albe duc la etajul al doilea, care ascunde zonele spațioase de locuit. Într-o parte, camera de zi se deschide spre o piscină în aer liber, iar în față, fațada cu geamuri generoase are vedere la ocean. Cerul, apa și iarba se suprapun și creează o atmosferă relaxată unică. Cel fenomenal Casă de coastă  are mai multe terase în aer liber, mobilate cu o masă și mobilier confortabil de lounge.

Lux pur – casă de coastă în Australia

mobilier modern-interior-simplu-din lemn

mobilier-alb-elegant-sufragerie

Spațiile interioare și exterioare sunt conectate perfect prin uși glisante. Interiorul din Casă de coastă în Australia a fost proiectat în armonie cu fațada – trăsăturile caracteristice, cum ar fi pereții albi și grinzile de lemn, sunt prezente și în interior. Aspectul oarecum rustic face camerele să pară mai confortabile – conform ideii principale, interiorul poate fi descris ca fiind confortabil, comod și elegant. Este un refugiu modern de MPR care acordă o mare importanță atmosferei liniștite.

De K.H. Christova

Terasă - mobilier de grădină de culoare confortabilă

sufragerie modernă, cu mobilier din lemn

sufragerie rustic-minimalistă

Intrare – structură modernă din lemn și fațadă albă

modern-beach-house-australia-entry

Coastal Home in Australia – Interior

scara moderna din lemn

piscina moderna in aer liber

Casă la malul mării piscină design modern

White Beach House Australia

modern-alb-plajă-casă-Australia