Baie, design interior

De la fostele băi termale la jacuzzi-ul modern

Design jacuzzi - stil grecesc

Încă din cele mai vechi timpuri oamenii au căutat o modalitate de relaxare, de spălat grijile în baie și mulți au găsit-o în ceea ce numim acum o „cadă cu hidromasaj”. Cu mult înainte de imaginea design modern de jacuzzi Izvorul fierbinte a jucat de-a lungul anilor un rol important în viața oamenilor. Vechii egipteni și greci știau beneficiile utilizării lor, la fel ca romanii, japonezii și mulți alții. Pentru unele dintre aceste culturi, scăldatul a fost mult mai mult decât un tratament sanitar – a fost o terapie de sănătate unică și o sursă de relaxare.

 Jacuzzi cu iluminare albastră

jacuzzi modern cu iluminare albastra

Astăzi, jacuzzi-ul este o senzație totală și o caracteristică esențială a caselor noastre. Acea jacuzzi modern  a început să-și formeze apariția la mijlocul secolului al XX-lea, când familia italiană Jacuzzi s-a mutat în SUA și și-a deschis afacerea cu Jacuzzi. Familia a avut un succes extraordinar și a făcut din compania lor un lider design modern de jacuzzi Marca. Numele „jacuzzi” a devenit instinctiv sinonim cu băile fierbinți și a câștigat o mare popularitate în întreaga lume.

Vedere uluitoare

jacuzzi modern cu vederi uluitoare

În a doua parte a secolului al XX-lea, mulți și-au început propriile afaceri cu jacuzzi pe linia familiei jacuzzi. Treptat, piața s-a îmbogățit cu produse noi ale căror forme, culori și materiale schimbătoare dau imaginea unui perfect și jacuzzi modern Proiectarea pistelor. Este greu de spus care este designul perfect, dar cu o selecție atât de largă astăzi, toată lumea își poate satisface dorințele și nevoile. Este vorba doar despre asta design modern de jacuzzi pentru a-l găsi pe cel care vi se potrivește cel mai bine și spațiul destinat acestuia. Pe lângă efectele benefice ale funcției sale, un jacuzzi poate aduce energie specială locului și poate deveni locul tău preferat din casă.

de K.H. Christova

Jacuzzi de înaltă tehnologie cu televizor

design modern jacuzzi cu televizor

jacuzzi ecologic

jacuzzi modern cu design din lemn

design minimalist pentru jacuzzi

design minimalist pentru jacuzzi

Jacuzzi design modern