Mobila

Scaun balansoar modern cu un design distractiv de Rossi di Albizzate

balansoar modern design piele rosie dondolo

Aceasta este una neobișnuită balansoar modern. Scaunul balansoar Dondola este cu siguranță modern, arată destul de confortabil și dă impresia că ar fi distractiv să te așezi. Dar este elegant? Ei bine, răspunsul este destul de sincer, nu! Dar are alte proprietăți.

Scaun balansoar modern cu invelis din piele

balansoar modern design piele galben banana

Proiectat de Arch Pio e Tito Toso pentru Rossi di Albizzate Dondolo este de fapt o întreagă colecție de scaune balansoare moderne neobișnuite. Cadrul interior al scaunului este realizat din placaj și apoi căptușit cu un strat dens de „spumă” moale și în cele din urmă îmbrăcat în țesătură moale Dacron Dupont®. O bază de oțel oscilantă oferă suport.

Scaun balansoar modern ca banana mică

design modern balansoar aspect jumătate lună

Forma de bază a acestui scaun balansoar nebun arată ca o banană scurtă sau groasă sau poate ca o lună plinuta și dolofană. Aceste asemănări pot fi văzute cel mai clar în versiunea galbenă. Designul său curbat a fost clar dezvoltat din funcția esențială a balansoarului. Nu există cotiere sau tetiere. Construcția reprezintă o singură formă naturală care se așează pe o bază basculantă discretă.

Dondolo de Rossi di Albizzate

design modern scaun balansoar de dondolo rossi di albizzate

Aspectul acestui scaun balansoar modern neobișnuit poate fi schimbat prin schimbarea husei sale din țesătură. Acestea pot fi îndepărtate cu ușurință pentru spălare și sunt disponibile într-un amestec de lână și lycra. Există și versiuni din piele sau imitație de piele, dar acestea nu sunt detașabile. Capacele vin într-o gamă largă de culori saturate strălucitoare.

husa detasabila din tesatura

fotoliu balansoar modern design husa din material rosu

Scaunul balansoar Dondola este doar o mică parte din asta Colecția Rossi di Albizzate. Această colecție colorată și de neuitat include 21 de modele de mobilier și un total de 160 de produse extrem de inovatoare. Această zonă se dovedește a fi foarte populară și a obținut recunoaștere la nivel mondial. Principalele caracteristici ale acestor piese de mobilier sunt formele moi, groase, marginile rotunjite și accentul pe culorile strălucitoare. Colecția are un aspect jucăuș așa cum se vede cu neobișnuitul balansoar Dondola. De fapt, aceste piese ar fi ideale pentru creșa sau dormitorul pentru adolescenți.

Versiune pentru exterior cu masă laterală

balansoar design terasa exterioara gradina masuta laterala blat din sticla

În colecția de exterior, Rossi di Albizzate ne prezintă o gamă frumoasă de mobilier pentru grădină, pe terasă sau lângă piscină. Aceasta include o altă versiune a scaunului balansoar Dondolo care a fost special adaptat pentru utilizare în exterior și realizat din material impermeabil. Există chiar și o măsuță laterală mică, cu un blat din sticlă.

de Jaz

capac impermeabil

balansoar modern gradina dondolo capac impermeabil

Scaun balansoar pentru gradina

balansoar modern design gradina exterioara impermeabil

Dondolo roșu

 balansoar design rosso di albizzate red      balansoar modern design dondolo rosu

scaun de bar  scaun balansoar modern design scaun bar dondolo

cu picioarele scaunuluibalansoar design dondolo picioare de executie

scaun de bar alb  scaun de bar dondolo white rossi di albizzate