Mobila

Mobilier de designer în alb – colecția de mobilier de basm de la Baxter

mobilier de designer lampă baxter albă fotoliu blană canapea fotoliu vitrine

Acestea fascinante Mobilier de designer erau la maison & Expoziția Objet 2014 prezentată la Paris și face parte dintr-o colecție numită „Scenes d‘ Interieur ”. Proiectat de Paola Navone pentru Baxter, fundalul arată la început ca castelul reginei de gheață, dar interiorul este foarte primitor și incredibil de cald. Canapeaua Chester capitonnizată Diana din piele de nubuc lunar vă invită să vă relaxați. Există, de asemenea, pernele albe de blană din Mongolia, pe care le puteți arunca dezinvolt pe scaunul adânc al canapelei. Această blană este folosită pentru tapițeria scaunului Nepal.

Mobilier de designer în alb de la Baxter

mobilier design alb zăpadă colecție sala de mese baxter

Fiecare scaun are o structură și un design diferit, în timp ce toate utilizează piele Baxters și vin fie în alb ca zăpada, alb lucios sau alb mat. Masa de luat masa din marmură Carrera este mare și atrăgătoare. Pandantivul supradimensionat este un mod inteligent de a face aranjamentul să pară mai intim.

Mobilier de designer din piele moale

mobilier de designer baxter alb fotoliu tapițat perne de blană oglindă de perete

Pielea lui Baxter este sufletul acestei colecții. Este neted, strălucitor și confortabil pentru spătarele fotoliilor, moale pe scaunul supradimensionat și interesant pe canapeaua capitonată. Numeroasele texturi pe care Paola Navone le-a descris pentru Baxter în această colecție de mobilier sunt și mai magice, cu eliminarea tuturor culorilor. Aici putem aprecia cu adevărat caracteristicile lămpilor, meselor laterale și chiar instalației LED. Alegerea florilor albe în vaze ceramice albe și mese oglindite creează un basm poetic și imaginativ în care aproape că se așteaptă să apară o prințesă de gheață mitică și frumoasă.

Pernă de blană Mongolia

paola navone mobilier de designer fotoliu alb clasic baxter

măsuțe de cafea în oglindă

paola navone mobilier designer alb baxter oglindita masa living

instalatii LED frumoase

mobilier designer living regina de gheata alba

Canapea Chester Diana

mobilier de designer colectie living alb fotolii din blana canapea

Mobilier camera de zi în alb

design moebel weiss baxter living canapea fotoliu mese

mobilier design living alb colecție baxter canapea capitonniert

mobilier design alb baxter fotoliu canapea stehlamoen