Mobila

Mobilier exclusiv realizat manual de la L’Origine

Noblesse-comoda-mobilier realizat manual-L'Origine

L’Origine este sinonim cu calitatea și cu o perspectivă modernă. Această companie italiană ne arată un nou mod de a combina vechiul cu noul. Ea oferă exclusivitate mobilier realizat manual cu linii frumoase și o abordare modernă din stilul clasic elegant. Personalizarea este disponibilă pentru fiecare dintre proiecte, ceea ce face ca design-urile să fie și mai unice și de dorit.

mobilier realizat manual de L’Origine pentru birou

mobilier-manual-L'Origine

Compania este renumită pentru tehnicile sale incredibil de inovatoare. Calitatea excepțională a muncii sale o plasează într-unul dintre locurile de top din lumea meșteșugului. Combinația dintre sistemele industriale și metodele artizanale le permite să creeze o artă care depășește limitele imaginației noastre. A ei mobilier realizat manual nu sunt doar funcționale și complexe, ci aduc și un sentiment deosebit de frumusețe și stil.

mobilier realizat manual de L’Origine – birou elegant

birou-mobilier-realizat-manual-L'Origine

Compania folosește materiale de bază, în special lemn, dar măiestria lor unică este ceea ce face aceste pietre atât de elegante și flexibile. În acest tip de lucrare, nu doar calitatea materialului face ca piesa de mobilier să fie atât de valoroasă. Abordarea o aduce la viață. De aceea L’Origine meșteșugul s-a transformat într-o industrie și a readus vechiul meșteșug tradițional sub reflectoarele designului interior contemporan și modern.

Bufet Morgan

mobilier handmade-L'Origine-Morgan-bufet

L’Origine creează lucruri excepționale, dar lucrează și la proiecte mari pentru alte companii de design. De fapt, compania nu este interesată de producția în masă a diferitelor sale produse, astfel încât ambarcațiunile să devină mai populare și să-și păstreze tradițiile. Compania este de părere că nu există nimic la fel de frumos precum calitatea superioară depășește limitele imaginației noastre. A ei mobilier realizat manual în orice interior – tradițional, modern și chiar futurist. Unicitatea produselor lor este ceea ce captează și inspiră mulți designeri din întreaga lume. Știm cu toții că mobilierul fabricat manual face ca fiecare casă să fie mai confortabilă și mai specială.

Cufărul cu sertare

Callas-Comode-sertare-realizate-manual-mobilier-L'Origine

Masa Ludovico

ludovico-masa-mobilier-handmade-L'Origine

mobilier handmade-L'Origine-george-table

mobilier de mese realizat manual de L’Origine

mobilier handmade-dining-L'Origine

mobilier realizat manual – rafturi din lemn

mobilier handmade-L'Origine-rafturi din lemn

mobilier-manual-sistemul-de-depozitare-L'Origine-lemn-inchis

mobilier-manual-sistemul-de-depozitare L'Origine

bibliotecă de mobilă lucrată manual

mobilier-manual-L'Origine-detaliu