Mobila

Birou de designer cu forme dinamice spectaculoase de la I M Lab

birou de designer cu forme dinamice design modern

Acest lucru neobișnuit Birou de designer este un nou exemplu de forme dinamice și în mișcare în designul mobilierului. Masa a fost proiectată de Alessandro Isola și Supriya Mankad de la London I M Lab Studio. Designul mesei în mișcare are o notă industrială și este deosebit de potrivit pentru un interior modern.

Birou de designer I M Lab – design modern cu o construcție funcțională

design birou cu forme dinamice mobilier de birou

Pentru producția și construcția Birou de designer Nu numai proiectantul, ci și abilitățile inginerești ar trebui să fie aduse în prim plan. Ideea acestei piese de mobilier este de a combina și întruchipa funcționalitatea și designul modern în același timp. Soluția neobișnuită de designer cu sertarele rotative este marca comercială a acestui birou. A fost făcut simplu și destul de convenabil de utilizat, deși aspectul mesei implică un aspect ultra modern și forme neobișnuite.

Biroul de designer cu sertare rotative se încadrează într-un interior modern

design birou cu forme dinamice forme geometrice

Pentru implementarea cu succes a biroului, a fost important să construim construcția din materiale flexibile și extensibile. Din Birou de designer este o piesă de mobilier unică cu un design modern, dar foarte practică în utilizare. Liniile simple și culoarea neutră se potrivesc bine oricărui interior modern. Atingerea industrială a acestui birou ar putea fi, de asemenea, destul de potrivită pentru un cadru rustic. Faceți studiul dvs. să pară foarte modern și interesant cu acest design creativ de la I M Lab.

birou de designer cu forme dinamice de sus birou de designer cu sertare cu forme dinamice mutate birou de designer cu bloc de scris cu forme dinamice

design birou cu mișcare rotativă a formelor dinamice

design birou cu detalii constructive de forme dinamice proiectare birou cu proces de creare dinamică a formelor  proiectare birou cu faze de fabricare a formelor dinamice