Arhitectură, case de vis

Arhitectură durabilă premiată

Premiată-arhitectură-durabilă-fațadă

O locație bună înseamnă că profitați la maximum și obțineți impactul maxim atunci când proiectați un anumit stil de arhitectură, în acest caz – arhitectura durabilă. O astfel de casă ar putea foarte bine să aibă toate facilitățile unei case moderne, priveliști minunate și o mulțime de alegeri interesante de designer. Datorită tuturor acestor caracteristici, o echipă de designeri din Singapore a câștigat Premiul de Design 2011. Acest proiect de arhitectură futuristă este combinat cu o priveliște frumoasă a muntelui Siglap Hill.

Arhitectură durabilă premiată – spații deschise și terase

Terasă de arhitectură durabilă premiată

Aceste arhitectură durabilă are mai multe niveluri. Dormitoarele în stil cabană cu balcoane mari se află la etajul principal. Aveți o vedere frumoasă și pitorească a zonei înconjurătoare și acces direct la piscină. Există, de asemenea, câteva puncte de service la acest nivel. La etajul al doilea se află sufrageria și sufrageria, împreună cu unele camere pentru activități de agrement. Spațiile de locuit pot fi deschise complet, astfel încât lumina naturală să curgă liber. De asemenea, a fost asigurată o bună ventilație fără a perturba confortul locuitorilor. Un acoperiș îndoit permite brizei să circule prin casă și creează, de asemenea, o umbră bună. Deși este o chestiune de arhitectură de ultimă generație care ține ideile mediului urban, natura a acordat deja o atenție deosebită. the arhitectură durabilă în sine ar trebui să ofere șansa mai multor plantări. Există o terasă exterioară spre care sunt orientate ferestrele casei și din care arborii arată ca și când ar privi spre interior. În acest fel, legătura cu lumea exterioară este menținută și casa este complet descrisă în împrejurimile sale. Aceste arhitectură durabilă vse îmbină într-un mod interesant cu modelul arhitecturii futuriste.

Arhitectură durabilă premiată – zona piscinei

Zona de piscină de arhitectură durabilă premiată

Trebuie luată în considerare colaborarea dintre arhitect și proprietar. Casa se remarcă nu numai datorită arhitecturii futuriste, ci și datorită ideii că emană. Juriul competiției a luat în considerare această arhitectură durabilă, care reînnoiește perspectivele generale ale cartierului cu prezența sa.

B. Angelov

Proiectat de AAMER

Premiată-arhitectură-durabilă-exterioară

Iluminat nocturn

Iluminat de noapte arhitectural durabil premiat

Forme de terasă sinuoase

Forme de arhitectură-terasă premiate

fațadă albă

Premiată-arhitectură-durabilă-fațadă-albă

Tavan suspendat

Premiat-arhitectură-durabilă-suspendată-tavan

Cameră de wellness

Cameră premiată cu arhitectură-sustenabilă durabilă

Proiectare baie

Baie arhitecturală durabilă, premiată

Scări din lemn

Premiat-durabil-arhitectural-scara-placare-lemn

Coridor arhitectural sustenabil premiat

Premiată-arhitectură-durabilă-interior-exterior

Terase arhitecturale-de-intrare premiate