Arhitectură, design interior

The Three Wall House – o proprietate dramatică minimalistă din Los Angeles

De Kovac Architects în Los Angelism, California, SUA 

arhitectura casei minimaliste

Construită în Los Angeles, California, aceasta proprietate minimalistă dramatică  a fost numit de creatorii săi – Arhitecții Kovac „„ casa cu trei pereți ”„. Se pare că arhitectura joacă și manipulează spațiul. Construcția exclusivă constă din straturi de panouri geometrice simple și deschideri. Casa a fost construită pe un teren special modelat și se poate ajunge numai după o lungă călătorie cu mașina.

 Proprietate minimalistă dramatică Three Wall ”House - proprietate dramatică minimalistă din Los Angeles

Numele casei este asociat cu decizia arhitecților de a dezvălui casa pas cu pas. the arhitectura casei minimaliste a fost amenajat în așa fel încât trei pereți să blocheze vederea întregii compoziții până când unul ajunge la parcare. Datorită surprizei și entuziasmului, prima impresie dramatică a întregii proprietăți este îmbunătățită în acest fel. the arhitectura casei minimaliste, când este privit din exterior,  subliniază spațiul și construcția solidă. Combinația dintre pereții masivi, impenetrabili și spațiul deschis este incredibilă. Mai multă dramă vine datorită luminii solare puternice – formele dreptunghiulare aruncă umbre dinamice pe podea. Interacțiunea dintre umbra în continuă schimbare și construcția statică oferă posibilități pentru combinații abstracte infinite. În acest fel puteți obține arhitectura casei minimaliste vezi-o ca pe un fel de sculptură.

arhitectura casei minimaliste

Three Wall ”House - proprietate dramatică minimalistă din Los Angeles

Primele impresii ale casei – proprietate privată, izolată – chiar și vopseaua de perete ‘‘ Teracotă ’’ pare densă și aduce senzația de soliditate. Dar de îndată ce pășiți înăuntru, casa apare transparentă, ușoară, spațioasă. Dintr-o dată, sticla devine principalul material din zona mare de locuit. Bine protejată sub loggia de oțel, camera largă arată foarte deschisă datorită pereților de sticlă. Conexiunea cu zona exterioară este perfectă – o vedere frumoasă a unei grădini foarte bine întreținute și a piscinei primitoare. Grădina este organizată pentru a se potrivi cu arhitectura – peluzele și terasele urmează aceleași modele geometrice ca în arhitectura casei minimaliste.

The Three Wall House - o proprietate dramatică minimalistă din Los Angeles

Aceeași culoare de teracotă văzută la exterior este, de asemenea, culoarea de perete preferată la interior. Dar în interiorul asta  proprietate minimalistă dramatică arată cald și creează o atmosferă primitoare. În caz contrar, schema de culori este un amestec elegant de alb și neutru, cu accente negre și piese de mobilier.

Așa cum v-ați aștepta de la o proprietate exclusivă din Los Angeles, această casă este construită pentru a face o impresie de durată.

Design interior Casa „Three Wall”

arhitectura casei minimaliste

arhitectura casei minimaliste

arhitectura casei minimaliste

arhitectura casei minimaliste

arhitectura casei minimaliste

arhitectura casei minimaliste

Three Wall ”House - proprietate dramatică minimalistă din Los Angeles

  Kovac Architects