Iluminat, decor și sărbători

Un candelabru negru face o impresie puternică

Candelabru negru elegant

Nu pentru cei slabi de inimă este una negru candelabru. Această alegere elegantă va adăuga un fler misterios designului interior. Mai uimitor decât versiunile albe sau neutre, sunați una candelabru negru Asociație pentru ceva puțin teatral. Dacă doriți să introduceți un punct culminant dramatic și ornamentat în camera dvs., acesta este unul candelabru negru profund  piesa centrală perfectă.

Candelabru negru bogat decorat

candelabru negru exclusivist

Candelabrele au o eleganță atemporală, adesea asociată cu un stil francez. Conceptul de candelabru negru este întotdeauna atât de ușor picant și poate evoca diferite imagini – cu dansatori parizieni flirtiți sau locații exotice precum celebrul „Moulin Rouge” – locul de naștere al cabaretului francez. Există ceva despre curbele ornamentate ale uneia candelabru negru, care sunt foarte feminine și ideea de corsete și dantelă neagră. Combinația neobișnuită de iluminare strălucitoare cu un delicat candelabru negru este unic. Negrul este asociat cu umbra și înseamnă o absență a luminii. Prin urmare, contrastul creat de juxtapunerea contrariilor este extrem. Conturul uimitor a unui candelabru negru arata adesea ca o silueta decupata. Din unele unghiuri, pare ciudat bidimensional, ca parte a unui set fantastic. Acest lucru poate conferi camerei o senzație oarecum suprarealistă, dar fascinant de străină. Acest efect ciudat ar putea fi ideal pentru o schemă de design interior gotic.

Luciu fin negru profund

candelabru magic negru profund

Joacă cu contraste folosind un ornament candelabru negru ajută la crearea unui punct vizual foarte puternic într-un interior alb pur. De asemenea, introducerea unuia sau a altor două accente negre pentru a aduce împreună elementele alb-negru. Ce zici de silueta candelabru? De exemplu, le măriți și apoi le folosiți ca decorațiuni de perete sau chiar pe pânze pentru a crea un design decorativ frumos? A candelabru negru profund arată fabulos atunci când este combinat cu pereți sau materiale cu culori închise sau închise la culoare. Acest lucru are ca rezultat o combinație interesantă care ar putea fi potrivită în mod deosebit într-un dormitor luxos. S-ar putea face această abordare cu un pas mai departe și să arate tapiserii sau țesături metalice pentru a crea un decor exotic sau chiar istoric.

Candelabru negru poate fi, desigur, o completare uimitoare la designul interior existent, dar fiți pregătiți pentru că o operă de artă atât de puternică vă poate inspira, de asemenea, să personalizați stilul camerei dvs. pentru a se potrivi cu candelabrul.

de Jaz

Alte modele de candelabre negre

impunător candelabru negru

candelabre negre impresionante

luciu negru impresionant

Candelabre de lux

Candelabru uimitor

candelabru remarcabil

Candelabru extraordinar

Candelabru remarcabil

candelabru bizar

Candelabre aurii sclipitoare

Candelabru fantastic