Mobila

Designul scaunelor de la Piegatto – perfect pentru interiorul tău!

design scaun piegatto pipo placaj alb bej

Aceste scaune originale au fost special concepute pentru Piegatto. Fiecare Designul scaunului provine de la designerul Alejandro Estrada și impresionează, printre altele, prin formele sale fermecătoare, curbate și moderne. Astăzi, am dori să vă prezentăm trei modele unice pentru scaune, care sunt similare în design-ul lor, dar care oferă totuși un accent deosebit în fiecare interior.

Design scaun realizat din cordon

confort confort cablu cablu culoare portocaliu estrada

După cum sugerează și numele, acest design de scaun este realizat din șnur. Acest lucru poate fi selectat atât în ​​portocaliu, cât și în culori strălucitoare, astfel încât să fiți sigur că veți găsi modelul potrivit pentru instalația dvs. Datorită formei sale S, scaunul se adaptează deosebit de bine corpului și asigură cel mai bun confort posibil. Imaginați-l ca pe un șezlong în colțul dvs. de lectură?

Design scaun cu cordon colorat într-un aspect dungat

culoare turcoaz rosu cordon design scaun idee piegatto

Designul scaunului cu aspect de bandă

scaun rosu alejandro estrada bar design

Acest scaun grozav este disponibil într-o culoare naturală a lemnului, precum și într-un roșu izbitor și atrăgător.Este deosebit de potrivit dacă nu numai că sunteți în căutarea confortului, dar doriți să creați un ochi în camera dvs. de zi sau într-o altă cameră. Forma sa elegantă te invită să te relaxezi!

Design scaun pentru sufragerie

mobilier sufragerie scaun lemn piegatto design modern

Dacă doriți un design modern de scaun care să vă mobileze noua sală de mese, nu puteți greși cu acest model. La fel ca predecesorul său, scaunul are o formă curbată și conferă restului de mobilier atingerea finală, poate necesară, modernă, fără a pierde din carisma sa caldă.

Design scaun “Pipo”

design modern scaun alejandro estrada placaj bej

Așa-numitul scaun Pipo este practic o combinație de scaun și fotoliu. Întrucât a fost un obiectiv important să fii conștient de mediu în timpul producției, două panouri de placaj, adică lemn reciclat, au fost folosite ca material. Acestea au fost transformate în benzi care se întind aproape între ele în mijloc și se despart tot mai mult spre exterior pentru a forma cotiere. Pentru acoperire s-au folosit vopsele pe bază de apă.

Scaunul în alb elegant

mobilier mobilier scaun design placaj alb

Scaun Pipo în negru

scaun pipo design negru model pipo piegatto

Scaunul cu cotiere izbitoare

design scaun alejandro estrada stil piegatto modern

Confort de șezut cu scaunele de Alejandro Estrada

design scaun alb permite ideea placaj

Un design de Alejandro Estrada pentru Piegatto.