Mobila

Comoda din dormitor „Cascade” de Martin Gallagher

sifonier dormitor element val sertar galagher

Una uluitoare Comoda pentru dormitor am dori să vă prezentăm acest lucru în acest articol. Este mai ales o alegere perfectă dacă sunteți în căutarea unei piese de mobilier care să fie modernă și simplă pe de o parte, dar care să aibă totuși accente interesante. Comoda despre care vorbim astăzi aduce exact asta. Are o formă modernă, simplă, care amintește de o cutie, cu acest design despărțit de elemente realizate manual și astfel oferit un aspect unic. Aceste elemente au fost inspirate de plajă și mare. Designul vine de la designerul irlandez Martin Gallagher, care este un surfer pasionat.

Comoda din dormitor inspirată de mare

Ideea de proiectare a sertarului pentru sertare dormitor în cascadă

Comoda din dormitor este formată din cinci sertare. Acestea nu au mânere, dar sunt deschise prin apăsare. Acest lucru susține designul simplu, fără bibelouri inutile. Elementele menționate mai sus, care amintesc de valurile mării, se extind de-a lungul suprafeței comodei. Dacă sertarele sunt deschise, se creează un alt efect interesant. Elementele arborelui sunt rupte într-un mod original. Dacă vi se pare că această comodă este prea bună pentru dormitor și preferați să o afișați, o puteți folosi pentru o altă cameră. Se potrivește în orice cameră.

Comoda din dormitor cu elemente izbitoare în formă de undă

sertar de dormitor lucrat manual design martin gallagher

Comoda este realizată manual

sculptură sifonier idee lemn modern mobilier ușor mai aspru

De asemenea, designerul impresionează cu alte modele pentru comoda din dormitor. Dacă sunteți în căutarea unui design care nu are efecte speciale, atunci bufetul Ardara este o opțiune la fel de grozavă. Se compune din două dulapuri laterale și trei sertare. Suprafața este ideală pentru amenajarea diferitelor decorațiuni. Designul la fel de simplu face ca această comodă să fie perfectă pentru orice altă cameră.

Comoda Ardara ca o comodă pentru dormitor

comoda ardara comoda lemn luminos idee mobilier

Buffet dormitor cu dulapuri și sertare

mobilier bufet dormitor sertar lemn modern

Modele de comode de la Martin Gallagher.