mașini

Mașini ale viitorului – XchangE de la Rinspeed devine un living și un birou

mașinile viitorului xchange rinspeed living mobil birou

Dacă te-ai întreba cum Mașinile viitorului ar arăta ca atunci, la Salonul Auto de la Geneva 2014 puteți avea un concept interesant de la compania elvețiană Rinspeed admira. Xchange este un vehicul complet alimentat electric, care ar trebui să conducă autonom. Conceptul pentru mașina cu conducere automată se bazează pe modelul S de la Tesla și are un motor de 270 kilowați și o baterie de 85 kWh. Permit o autonomie de 500 de kilometri. Dar ce va face șoferul în timpul călătoriei? Xchange arată cum șoferii își pot petrece timpul la volan în viitor – vizionând filme, editând documente sau preparând un espresso proaspăt.

Mașini ale viitorului – Xchange de la Rinspeed

mașinile viitorului xchange rinspeed exterior vehicul electric

Vehiculul concept are scaune speciale care pot fi reglate, înclinate și rotite în mai multe moduri. Pasagerii pot lua aproape orice poziție așezată sau de odihnă pe drum. Potrivit Rinspeed, acest lucru creează peste 20 de opțiuni pentru amenajarea locurilor. Volanul nu se împiedică, deoarece poate fi mutat cu ușurință în centrul tabloului de bord. Controlul ar trebui să aibă loc prin gesturi simple.

Conceptele lui Rinspeed pentru mașinile viitorului

xchange rinspeed diferite poziții așezate înclinate

Dacă călătorii nu se odihnesc, puteți naviga pe Internet, viziona filme sau puteți organiza o întâlnire. Un total de patru afișaje sunt disponibile în mașină, oferind diverse funcții de navigație, divertisment, asistență și service. O bandă de monitor de 1,20 metri lată în suportul volanului oferă informațiile în format panoramic. Un monitor 4K de 32 inch din spate transformă mașina într-un cinematograf confortabil.

xchange rinspeed concept acoperiș din plexiglas cu conducere autonomă

Un alt punct culminant Xchange este acoperișul din plexiglas de la Evonik Industries, care strălucește în toate culorile curcubeului. Numeroase alte elemente din plexiglas au fost, de asemenea, fixate în șorțul din spate, spoiler și praguri laterale. 385 de LED-uri controlabile individual și țesăturile speciale realizate din lână marino în nuanțe de albastru și gri asigură o atmosferă confortabilă. Salonul Auto de la Geneva va avea loc în perioada 6-16 martie 2014. Merită să vedeți cum veți călători în viitorul apropiat.

conducere autonomă concepte viitoare poziție înclinată a acoperișului din plexiglas

Mașinile viitorului xchange conduc viteza complet electrică

rinspeed XchangE conducând autonom navigând pe internet birou de masă pliabilă

Conceptul Rinspeed XchangE Mutați volanul în mod autonom

mașini rinspeed XchangE ale viitorului ecran de cinema interior

travel future xchange rinspeed concept car material polserung

mașinile viitorului xchange rinspeed espresso machine auto

mașinile viitorului xchange rinspeed interiorul vehiculului electric