mașini

Audi RS7 – o mașină sport pentru adulți

Audi-RS7-air-picture-path-small

Din Audi RS7 Sportback întruchipează și confruntă emoțiile conflictuale ale cumpărătorului de mașini contemporane. Ocupă zona subțire a pieței în care finanțarea este aleasă prin percepție, construirea calității și abilități aspre, este ceva de curiozitate. De ce ar trebui să cumperi o astfel de mașină?

Audi RS7 – un câștigător pe pârtii

Audi-RS7-lateral-gri-metalic-exterior

Dacă sunteți statistician, așa va fi Audi RS7 – Datele și numerele vă mențin mulțumit. În patru secunde, noua mașină atinge o viteză maximă impresionantă de aproximativ 189 mph, cifrele sunt dublate dacă se iau în considerare dimensiunea și greutatea mașinii. De asemenea, rivalii săi cu patru uși sunt, de asemenea, rapizi, la fel ca Porsche Panamera și BMW M6 Gran Coupe, ambii fermecând cumpărătorii obsedați de viteză, care nu pot conduce o mașină sport convențională. Aici putem presupune, de asemenea, că astfel de cumpărători nu intenționează să cumpere o mașină sport tipică.

Audi RS7 – Ți-e frică de muște?

2014 audi rs7 dashboard coupe

Dacă nu sunteți exact un ciudat de viteză, acesta este Audi RS7  o alegere grea. Audi păstrează „RS” – denumirea pentru cele mai rapide mașini, un fel de rezervă specială. Nu fiecare Audi are Audi RS-ul său echivalent, iar modelele sunt de obicei construite doar timp de un an sau doi înainte de a li se permite să „expire”, menținând cererea și prestigiul ridicat. Chiar și așa, pericolele operației verticale nu sunt greu de recunoscut. S-ar putea să nu existe o mulțime de RS7 acolo, dar cumpărați ceea ce mulți oameni văd: omniprezenta lui Audi; există destul de multe dintre aceste mașini, de toate formele și dimensiunile.

Mașina James Bond 

Imagine Audi-RS7-metalică-îndepărtată

Marca Audi este încă foarte populară, dar trebuie să presupunem că marca lui nu ar trebui să fie snobism, cel puțin asta nu ar trebui să fie o problemă. Dacă este ceva, mașina face apel la cei care nu vor exact să facă o declarație comună. Și este adevărat, RS7 are un anumit farmec brutal, aceasta este o mașină Bond pentru o lume în care costumul Savile Row de la Prada Sport a fost uzurpat și fibra de carbon a înlocuit fațada de nuc..

O fiară în trupul frumuseții

Audi-rs7-verde-metalic-afară-departe

În interior și în exterior, modelul 7 este în continuare cea mai frumoasă mașină a lui Audi. Are ceva mai mult kit de caroserie, cu atât mai bine, încât se păstrează viteza maximă dorită, ceea ce îl face să pară mai agresiv și mai puțin elegant. Dacă tragem echilibrul, da Audi A7 arată mai bine și costă aproximativ jumătate!

Merită să experimentați luxul

expoziție-audi-rs7-anvelope-laterale-față

Audi RS7 este luxos fără a fi deosebit de confortabil (Audis-urile rapide au fost în mod tradițional ferm pe drumurile proaste, iar RS7 nu face excepție) și sunt pline de tehnologie nouă. Da, mașina noastră este, de asemenea, încărcată cu o mulțime de opțiuni scumpe, adăugând aproape 30 de mii la prețul de bază. Dar condusul este o plăcere, te-ai simți liber și nu te-ai gândi la costul benzinei. Audi RS7 este o mașină pentru cei care doresc să zboare sub radar și să se bucure cu adevărat de condus!

Coupé-ul cu direcție și tablou de bord

Audi RS7 coupe în placa de control

Scaunele sunt moderne și ergonomice

2014-Audi-RS7-scaune-negru-piele

RS7 încântă cu eleganță

2014-audi-rs7-front-side-white

Geamurile din spate sunt întunecate

2014-audi-rs7-spate-dreapta-lateral