mașini

Land Rover Motorhome – Transformarea creativă a noului Defender într-o autoutilitară

Spre deosebire de modelele anterioare, noua rulotă Land Rover are o carcasă din aluminiu în loc de o construcție caroserie pe cadru, în timp ce toate variantele Defender 110 sunt dotate standard cu suspensie pneumatică. V-ați întrebat vreodată cum ar arăta vehiculul off-road ca o dubă de aventură cu tracțiune integrală? Designerul de mașini Samir Sadikhov arată acum o astfel de conversie a modelului de mașină Defender. El și echipa sa au reproiectat legendara mașină. Citiți mai departe pentru a afla mai multe despre asta.

Noul concept pentru autocaravana Land Rover

vedere laterală a apărătorului de van de aventură ca un nou model de mașină de la land rover

Lucrarea de detaliu văzută aici pare atât de extraordinară încât acest model ca atare nu trebuie confundat cu un Defender. Și totuși este uimitor cât de natural arată această conversie. Scaunele din față și parbrizul sunt mai în față, acolo unde ar trebui să fie capota. În afară de a fi practic în mijlocul motorului, designul pare a fi foarte distractiv pentru o mașină de aventură nepotrivită..

distracție offroad cu vehicul off-road land rover mobil-home convertit printr-un nou concept de la designerul samir sadikhov

Samir Sadikhov este un nume bine stabilit în domeniul designului auto. A lucrat cu unele dintre cele mai mari mărci din industrie precum Lamborghini, Hyundai etc. O altă dovadă a talentului său aterizează cu puterea creativă asupra dragului generațiilor de fani auto. Acest lucru transformă modelul într-o rulotă 4 × 4 Land Rover. Lucrarea de concept a fost deja aprobată în mass-media. Soluțiile bune includ ușile montate central, volumul interior crescut al cabinei și ampatamentul mai mare.

Date tehnice și proiectare

Conversia lui Samir Customs Van Defender ca un motorhome cu un design funcțional

Modelul convertit poate fi propulsat de un hibrid de 3,0 litri cu 6 cilindri turbo pe benzină. Aceasta are 395 de cai putere și generează 406 lb-ft de cuplu. Transmisia automată cu 8 trepte de la ZF este combinată cu o cutie de transfer cu 2 trepte, astfel încât acest vehicul să poată circula cu ușurință pe orice teren. Van Defender păstrează intrarea cu trei uși a modelului 90 și oferă un ampatament mai lung cu 110 influențe. Alte caracteristici includ benzi de lumină, un raft de acoperiș și apărătoare de protecție.

autocaravana multifuncțională 4x4 land rover poate conduce în apă

În plus, mașina de vis este echipată cu anvelope pentru toate terenurile, un raft de acoperiș mare pentru expediție, o bară de rulare care înconjoară carena pe toate părțile și un număr mare de lumini suplimentare. Dacă nu este tot ce aveți nevoie pentru o altă aventură off-road în sălbăticie, atunci ce?