Machiaj

Sfaturi despre îngrijirea unghiilor în timpul sarcinii

în timpul sarcinii sfaturi trucuri orhidee

Unghiile unei femei însărcinate tind să crească mai repede decât de obicei. Majoritatea femeilor constată în timpul sarcinii că manichiura le crește încrederea. Iată câteva sfaturi interesante pentru îngrijirea unghiilor în timpul sarcinii, care vă va menține unghiile sănătoase chiar și în această perioadă.

Sfaturi pentru îngrijirea unghiilor ungându-vă unghiile și mâncând o dietă sănătoasă

Sfaturi pentru îngrijirea unghiilor trucuri lac de culoare portocalie

Murdăria și pielea moartă trebuie îndepărtate cât mai atent posibil de pe unghie. De asemenea, este important ca acestea să fie unse mai des pentru a evita uscarea cuticulelor. Pentru a menține unghiile puternice, sănătoase și netede, masați-le rădăcinile în fiecare seară cu o cremă de unghii sau cu ulei de unghii.

Cel mai bine este să aplicați întăritorul unghiilor la capetele unghiei, dacă acestea sunt moi. Unghiile care se rup ușor sunt de obicei un semn al deficitului de calciu. Puteți contracara acest lucru consumând alimente bogate în calciu. Cu toate acestea, ar trebui să faceți acest lucru după consultarea unui medic și nu în mod voluntar.

Unghiile devin mai sănătoase și mai strălucitoare atunci când mănâncă alimente bogate în vitamine și proteine.

Sfaturi pentru îngrijirea unghiilor – Du-te la pedichiură

Mâinile frumoase ale femeii vopsesc în timpul sarcinii

În timpul sarcinii ulterioare, puteți merge pentru asta îngrijirea adecvată a unghiilor mergi la o pedichiură care îți poate tăia și întreține unghiile, ceea ce îți va fi mai greu din cauza burții mari. Cu toate acestea, deoarece substanțele chimice de evaporare implicate pot fi dăunătoare în anumite moduri, ar trebui să vă asigurați că salonul este bine aerisit în timpul procedurii și că petreceți cât mai puțin timp în el.

O îngrijire adecvată a picioarelor vă poate relaxa

Flori masaj sarcina design unghii

Îngrijirea unghiilor în timpul sarcinii

Sfaturi pentru îngrijirea designului unghiilor lac o sarcină frumoasă

Mâini și picioare frumoase în timpul sarcinii

rămâne sănătos în timpul dietei sarcinii

Mergând la o pedichiură în timpul sarcinii

Recuperați unghia în timpul sfaturilor de sarcină