Machiaj

Eyeliner pentru cățeluși: noua tendință de machiaj pentru vară este atât de ușoară!

Datorită măștii de față, concentrarea atunci când aplicăm machiajul este mai mult decât oricând pe zona ochilor noștri. Prin urmare, este logic ca machiajul ochilor să fie lăsat să iasă în evidență un pic mai mult în acest an. Indiferent dacă este un eyeliner roz sau un fard de culoare albastru închis – cu un eyeliner, ochii pot fi perfect stabiliți în scenă și pot arăta și mai expresivi. Aspectul plin de ochi de pisică este de fapt cunoscut pentru noi toți, dar o tendință nouă din Coreea se răspândește chiar acum. Frumos subtil și super drăguț – Puppy Eyeliner a atras atenția tuturor fashionistelor în ultimele câteva săptămâni. Aspectul este de fapt foarte simplu și, din moment ce ne face ochii să pară mai atenți, este ideal pentru femeile cu pleoape căzute. Ei bine, despre ce anume este vorba despre toata hype-ul și cum este alcătuită frumusețea? Vă vom spune toate acestea mai jos!

Ce anume este creionul de ochi pentru catelus?

Tendința de machiaj a catelului de ochi, eliminând sfaturile de machiaj

Tradus din engleză, Puppy Eyeliner înseamnă „eyeliner pentru cățeluș” – sună destul de drăguț, nu-i așa? Tehnologia eyelinerului provine din Coreea și, conform platformei de socializare „Pinterest”, interogarea de căutare a crescut recent cu 30%. Spre deosebire de ochii clasici de pisică, în care creionul de ochi este tras în sus cu o mișcare de măturare, creionul de ochi cățeluș urmează forma naturală a ochilor. Cu alte cuvinte: creionul de ochi rulează ușor în jos și este, de asemenea, mult mai scurt, ceea ce, la rândul său, deschide vederea. Tendința de frumusețe atinge un aspect tânăr și face ochii să pară mai rotunzi, mai mari și irezistibili ca cei ai unui cățeluș mic – de unde și numele drăguț.

Acesta este cât de ușor este să te machiezi pe creionul de ochi pentru cățeluș

Machiaj pentru ochi catel pentru ochi împotriva pleoapelor căzute

Machiajele pentru ochi complicate nu sunt pentru tine? Atunci avem vești bune! Chiar dacă Eyeliner Puppy este un fenomen complet nou în lumea frumuseții, este foarte ușor și nu aveți nevoie de abilități profesionale pentru a vă machia singuri. Deci, gândiți-vă la el ca la vărul drăguț, ușor de atins, de Ochi de pisică. Fie că utilizați un creion de ochi negru sau, de exemplu, un creion de ochi alb pentru o atingere estivală, depinde în totalitate de dvs. Și cu instrucțiunile noastre detaliate pas cu pas, Puppy Eyeliner va fi o joacă pentru copii, chiar și pentru cei mai mari începători dintre voi!

  • Pentru a adăuga o notă de căldură și dimensiune ochilor, aplicați mai întâi o nuanță neutră sau deschisă de fard de ochi.
  • Cel mai simplu mod de a crea creionul de ochi pentru cățeluși este cu un stilou pentru creionul de ochi cu vârful pensulei.
  • Folosiți creionul pentru a desena o linie subțire a pleoapei superioare de-a lungul liniei genelor superioare și începeți fie la colțul interior al ochiului, fie în jurul mijlocului pleoapei superioare.

Instrucțiuni pentru creionul de ochi cățeluș ce machiaj pentru pleoapele căzute

  • Din colțul exterior al ochiului, nu trebuie să trageți creionul în sus, ci mai degrabă ușor în jos – cel mai bine este să folosiți forma ochiului natural ca ghid.
  • Dacă doriți, puteți trage din nou jumătatea exterioară a liniei genelor pentru a face să pară puțin mai groasă.
  • Pentru a oferi privirii un pic mai multă definiție, aplicați creionul pe o mică parte a pleoapei inferioare și conectați cele două linii cu o aripă mică.
  • Pentru a face acest lucru, trageți pur și simplu un contur de ochi subțire de la linia de mijloc a genelor până la colțul exterior al ochiului și conectați cele două linii.
  • În cele din urmă, amestecați totul ușor cu degetele sau cu o perie fină și voilà – purtați deja eyelinerul la modă Puppy Eyeliner.

Așa arată chic eyelinerul pentru cățeluși!

Eyeliner catelus tendință ce machiaj pentru pleoapele căzute

Eyelinerul precis face ca ochii să pară mai mari și conferă aspectului nostru o notă inocentă, de fată

Instrucțiuni pentru creionul de ochi cățeluș tendințe de machiaj vara 2021

Aspectul machiajului amintește de aspectul inocent al unui cățeluș 

Tendințe de machiaj pentru ochi 2021 Ochii cățelușului se machiază singur

Fie pentru birou sau pentru o ocazie specială – Eyelinerul Puppy funcționează întotdeauna

Ascunderea sfaturilor pleoapelor căzute Tendințe de machiaj pentru cățeluși pentru ochi 2021

Tendința de machiaj din Coreea pune forma naturală a ochilor în centrul atenției

Creionul de ochi catelus machiază ochii pentru pleoapele căzute