Machiaj

Care machiaj pentru pori mari? – Cele mai bune sfaturi pentru un ten impecabil!

O față sănătoasă, strălucitoare și fără cusur – care femeie nu vrea asta? Din păcate, doar foarte puțini dintre noi sunt binecuvântați cu o piele de porțelan și alții trebuie să se lupte în mod constant cu tot felul de probleme ale pielii, cum ar fi punctele negre sau cearcănele. Toată lumea are și pori. Dar, deși sunt abia vizibile la unii, multe femei cu pori mari și vizibili enervează și încearcă tot felul de creme pentru a le ascunde cu succes. Chiar dacă multe produse de înfrumusețare ne promit că, din păcate, porii mari nu pot dispărea în mod magic. Vestea bună, totuși, este că cel puțin pot părea că nu mai sunt. Tot ce aveți nevoie este îngrijirea bună a pielii și sfaturi de machiaj. Astăzi ne vom concentra pe acestea din urmă și vă vom explica care machiaj pentru pori mari vă va face să strălucească din nou fața!

Care machiaj pentru pori mari? Așa ar trebui să arate rutina perfectă!

ce compun porii mari sfaturi de machiaj pentru pielea problematică

Aplicarea machiajului nu este întotdeauna atât de ușoară pe cât poate părea la prima vedere. Aplicarea grundurilor, a fondului de ten, a umbrei de ochi etc. este o adevărată artă și ne oferă posibilitatea de a sublinia trăsăturile noastre faciale sau de a ascunde orice pete. Devine deosebit de dificil atunci când vrem să alcătuim porii mari mai mici – fie machiajul se așază în pori, fie îi subliniază și mai mult. Tonul culorilor, consistența și modul în care aplicăm produsele pot, de asemenea, să sublinieze inutil porii ne iubiți. În plus, porii apar și mai mari atunci când sunt înfundați cu murdărie. Așadar, înainte de a începe să te machiezi, asigură-te că fața ta este frumoasă și curată. Folosiți exfoliant și tonifiere pentru față pentru a curăța și hidrata în profunzime pielea.

Care grund pentru porii mari?

care machiază pentru pori mari sfaturi de machiaj pentru tenul gras

Adevărata magie a machiajului pentru pori mari se întâmplă în primul pas al rutinei! Ai auzit de așa-numitele „minimizatoare de pori”? Acestea sunt grunduri transparente, de tip gel, care se aplică pe pielea curățată și umple glandele sebum fără a le înfunda complet. Acest lucru face ca fața să fie frumoasă, netedă și fină, astfel încât să ai o suprafață uniformă pentru a aplica machiajul. Grundele pentru porii mari ajută, de asemenea, la prevenirea depunerii și lipirii fundației de piele ore întregi. Pentru a realiza acest lucru, ar trebui să utilizați grundul doar cu ușurință și să îl băgați ușor în piele cu degetele – niciodată să nu creați!

Ce bază pentru porii mari?

pori mari machiaj mai mic machiaj pentru piele problematică

Cum mă machiez pentru a elimina porii mari? Cu fundația potrivită, desigur! Fondul de ten este unul dintre cele mai populare și utilizate pe scară largă produse de machiaj și din motive întemeiate. Acoperă orice imperfecțiune și conferă pielii strălucirea suplimentară pe care o dorim cu toții. Cu toate acestea, un fond de ten foarte gros se poate așeza în pori și chiar ne poate face să arătăm mai în vârstă și mai obosiți. De fapt, acest lucru poate face mai mult rău decât bine, și exact asta vrem să evităm, nu? Tonul culorii nu trebuie să fie nici prea deschis, nici prea întunecat și trebuie să aibă un efect de mat.

Cum fac machiaj pe porii mari Sfaturi de machiaj pentru tenul gras

Ce fond de ten ar trebui să folosiți pentru machiajul cu pori mari depinde în primul rând de tipul de piele. Vara și pentru femeile cu piele grasă, se recomandă pudra liberă, care este foarte ușoară pe piele și care ascunde perfect zonele strălucitoare. Dacă aveți pielea uscată sau normală, cel mai bine este să folosiți fonduri de ten lichide fără ulei. Ele ascund perfect porii mari, dar totuși fac pielea să arate mai puțin mască și naturală.

care grund pentru pori mari sfaturi problematice de machiaj al pielii

La aplicare: Nu aplicați fondul de ten cu degetele! Pentru că, dacă vrei să compui porii mari mai mici, ar trebui să folosești cu siguranță o perie. Aceasta înseamnă că produsele pot fi distribuite mai uniform pe față și lucrate mai adânc în pori. Funcționează cel mai bine cu o perie cu peri fermi și ușor teșiți. Pur și simplu aplicați fondul de ten din centrul feței cu mișcări mici, circulare spre exterior și baza dvs. pentru machiaj pentru pori mari este gata!

Setează machiajul pentru pori mari cu pulbere

care machiază porii mari și acneea ascund sfaturi de machiaj

Ați aplicat deja grundul și fondul de ten perfect? Grozav! Acum nimic nu-ți stă în calea machiajului pentru porii mari! Culorile frumoase, bronzele și roșurile completează perfect fiecare look și conferă feței noastre dimensiuni suplimentare. Cel mai bine este să folosiți produse sub formă de pulbere, deoarece texturile cremoase și strălucitoare cresc luciul pielii și se așează în pori.

care machiaj ascunde porii mari în pielea problematică și care fond de ten

Este recomandabil să setați accentele acolo unde pielea nu este grasă: pe frunți și tâmple. Apoi aplicați o pudră de față translucidă pentru a fixa machiajul la locul său. Pentru a face porii să pară mai mici, băgați ușor pulberea în piele cu un puf cu pulbere.

sfaturi pentru machiajul tenului gras pentru vară ce machiaj pentru porii mari