Lumea bărbaților, tehnologie

Cele mai bune 10 drone din 2019 pentru începători și profesioniști

Cele mai bune 10 drone din 2019 pentru începători și profesioniști

Merită o dronă chiar în 2019? Da sigur. Dronele din 2019 nu numai că au camere 4K de primă clasă, dar au și punctaje cu un design compact. Acestea fiind spuse, multe dintre cele mai bune drone de astăzi sunt pliabile și ușor de transportat. Stabilizarea imaginii extrem de precisă este, de asemenea, unul dintre punctele culminante ale dronelor de top. Deși nu trebuie să fii expert pentru a învăța să pilotezi o dronă, alegerea celei mai bune drone este totuși o sarcină dificilă.

Cel mai bun lucru despre selecția noastră de cele mai tari drone 2019 este că există deja modele cu camere 4K și stabilizare automată a imaginii, care sunt deosebit de ieftine. Nu mai trebuie să cheltuiți o avere pentru a obține fotografii aeriene uimitoare.

1. DJI Mavic Air se află în fruntea listei celor mai bune drone din 2019

DJI Mavic Air se află în fruntea listei celor mai bune drone din 2019

Greutate: 430 g | Telecomandă: Da | Rezoluția camerei: 12 MP | Baterie: 2.375 mAh | Autonomie: 10 km

+ portabilitate extremă

+ Videoclipuri 4K înregistrate cu până la 100 megabiți pe secundă

+ Evitarea obstacolelor aproape perfectă

– Are nevoie de mai multe baterii

Este greu să nu iubești DJI Mavic Air. Este prima dronă pliabilă care poate înregistra videoclipuri 4K stabile la 60 de cadre pe secundă și încă se potrivește într-un rucsac sau în buzunarul sacoului. Nu sunt multe compromisuri de făcut atunci când sunteți mulțumit de durata de viață a bateriei de 21 de minute. Testele au arătat că timpul real de zbor este de numai 18 minute. Cu toate acestea, acest lucru este suficient pentru majoritatea oamenilor, mai ales dacă optează pentru setul Fly-More recomandat cu trei baterii (merită total).

Mavic Air este mic, rapid și poate face o mulțime de trucuri frumoase. Poate urmări obiecte în mișcare, cum ar fi revenirea la un bumerang și să înregistreze videoclipuri sferice.

Motivul pentru care acest lucru se află în partea de sus a listei noastre este că Mavic Air este cea mai bună valoare pentru bani. Cu toate acestea, vă recomandăm să cheltuiți puțin mai mult pe pachetul Fly-More absolut valoros.

Cele mai bune drone 2019: al doilea DJI Mavic 2 Pro

DJI Mavic 2 Pro camera dron quadcopter

Greutate: 907 g | Telecomandă: Da | Rezoluția camerei: 20 MP | Baterie: 3.850 mAh | Autonomie: 5 km

+ Design excelent pliabil

+ Moduri foto și video noi

+ Cameră mai bună

– Nu se poate înregistra 4K la 60 de cadre pe secundă

A doua versiune a DJI Mavic Pro oferă cele mai clare videoclipuri și cele mai bune imagini statice datorită camerei sale Hasselblad cu stabilizare cardanică și senzor CMOS de 1 inch. Imaginile sunt mai luminoase, mai detaliate decât cele ale modelului anterior.

DJI a îmbunătățit și software-ul, cu noi moduri de captare a fotografiilor și videoclipurilor – inclusiv Hyperlapse, care creează videoclipuri aeriene uluitoare.

Toate acestea au un preț – Mavic 2 Pro este mai scump decât modelul anterior, dar ați putea găsi multe în Black Friday. Mulți comercianți cu amănuntul au oferte speciale la dronele premium, inclusiv Mavic 2 Pro.

3. DJI Spark

Cele mai bune drone 2019 DJI Spark

Greutate: 300 g | Telecomandă: Da / Nu este inclus | Rezoluția camerei: 12 MP | Baterie: 1.480 mAh | Autonomie: 2 km

+ control inteligent al gesturilor

+ Moduri automate rapidă

– Timp scurt de zbor

DJI Spark este cel mai accesibil model al DJI. Comenzile sale incredibile de gesturi te vor face să te simți ca un Jedi. Mini-drona este de asemenea disponibilă în 5 culori diferite.

Este ușor de controlat de pe smartphone, dar puteți achiziționa o telecomandă separată. Este cu siguranță accesibil, dar ar fi mai bine dacă ar fi inclus.

Este o dronă incredibil de ușoară. Nu e de mirare, pentru că are dimensiunea unei cutii. Acesta este atât unul dintre cele mai mari puncte forte și puncte slabe ale modelului. Drona poate fi transportată într-un buzunar al jachetei, dar este afectată de vânt în timpul zborului.

4. DJI Phantom 4

Cele mai bune drone 2019 DJI Phantom 4

Greutate: 1380 g | Telecomandă: Da | Rezoluția camerei: 12,4 MP | Baterie: 5.350 mAh | Autonomie: 5 km

+ Filmări 4K frumoase și stabile

+ Lentila ochiului de pământ

+ Aplicație excelentă pentru smartphone

– Nu poate fi extins

Ca o dezvoltare ulterioară a deja impresionantului DJI Phantom 3 Professional, Phantom 4 oferă o construcție mai robustă, o tehnologie actualizată de detectare a obstacolelor și – la fel ca multe alte modele DJI – o telecomandă excelentă împreună cu o aplicație pentru smartphone la fel de bogată în funcții.

Datorită stabilizării imaginii cu cardan, videoclipurile 4K arată grozav chiar și atunci când drona filmează la viteză mare și schimbă direcția. Cel mai mare dezavantaj – și veți descoperi că acest lucru este obișnuit cu multe drone – este durata scurtă de viață a bateriei de numai 15-20 de minute.

Phantom 4, deși nu se află în aceeași ligă cu Inspire 1, oferă un nivel comparabil de performanță și funcționalitate la un preț mai mic. Acest lucru îl face ideal pentru noii fotografi aerieni și nu pentru profesioniști experimentați.

5. Papagal Bebop 2

Cele mai bune drone 2019 Parrot Bebop 2

Greutate: 500 g | Telecomandă: Opțional | Rezoluția camerei: 14 MP | Baterie: 2.700 mAh | Autonomie: 300 de metri

+ Înregistrare video stabilă

+ Controler de zbor și căști excelente

– Trebuie să plătiți suplimentar pentru anumite funcții

Bebop 2 este un model extraordinar care face parte din clasa de mijloc și oferă totuși un număr surprinzător de funcții pentru prețul său. Camera are un obiectiv de ochi de pește, iar software-ul de stabilizare face ca cardanul să fie superfluu. În combinație cu construcția inteligentă a fuselajului, în care vibrațiile din timpul zborului sunt reduse cu ajutorul amortizoarelor din cauciuc, este creat un videoclip aproape fără scuturi.

Puteți face upgrade Bebop 2 cu controlerul de zbor opțional și setul cu cască FPV. Controlerul se conectează la smartphone și oferă comenzile de zbor potrivite, în timp ce setul cu cască oferă o experiență extraordinară.

Un dezavantaj este că unele dintre caracteristicile mai interesante ale Bebop 2, cum ar fi: B. planificarea rutei și funcția „Urmărește-mă” sunt blocate în spatele unui perete de plată. Aceasta înseamnă că va trebui să plătiți suplimentar dacă doriți să le utilizați. Durata de viață a bateriei este, de asemenea, puțin declinată, deci merită să investiți într-o baterie de schimb.

6. Papagal Anafi

Drones 2019 Parrot Anafi 4K video

Greutate: 3202 g | Telecomandă: Da | Rezoluția camerei: 21 MP | Baterie: 2700 mAh

+ Video 4K UHD la 60 de cadre pe secundă

+ Cameră de 180 de grade cu perspectivă verticală a camerei

– Fără evitarea obstacolelor

Această dronă poate fi mică și ușoară, dar face fotografii impresionante.

Camera are o perspectivă verticală, astfel încât să poată face fotografii direct în sus – o faptă pe care nici o altă dronă nu o poate egala. De asemenea, are un obiectiv zoomabil de 2,8x fără degradare.

Parrot Anafi este o alegere deosebit de bună pentru fanii selfie-urilor. Modul Follow Me îți urmărește mișcările și se ajustează automat pentru a găsi unghiul perfect. Modurile sale SmartDronies – Orbită, Parabola, Boomerang și Tornado – lasă drona să zboare cu o cameră pentru a încerca fiecare direcție.

Principalul dezavantaj este lipsa evitării obstacolelor, ceea ce face ca modelul să nu fie potrivit pentru începători. Există, de asemenea, câteva moduri de zbor care sunt blocate ca achiziții suplimentare în aplicație.

7. DJI Mavic Pro

Cele mai bune drone 2019 DJI Mavic 2 Pro

Greutate: 734 g | Telecomandă: Da | Rezoluția camerei: 12,35 MP | Baterie: 3830 mAh | Autonomie: 12 km

+ Foarte portabil

+ Telecomandă specială

– Fotografii proaste la lumină slabă

Până la lansarea DJI Spark, Mavic Pro a fost cea mai mică dronă din gama DJI. Nu lăsați dimensiunile sale mici să vă păcălească – acest avion mic oferă DJI performante pentru care sunt renumite dronele mai mari.

Camera este montată pe un cardan, lucru neobișnuit pentru dronele de această dimensiune. În condiții bune de iluminare, oferă rezultate fantastice atât cu fotografii, cât și cu videoclipuri. Datorită dimensiunii reduse a senzorului, totuși, imaginile cu puțină lumină nu sunt atât de frumoase. Mavic Pro are o viteză maximă de 40 km / h, iar bateria este suficientă pentru aproximativ 20 până la 25 de minute de circulație a aerului.

Ca și în cazul altor drone DJI, Mavic Pro vine cu o telecomandă dedicată care folosește afișajul telefonului pentru a vă arăta exact ceea ce vede drona. Gama este enormă, deci puteți captura imagini statice și videoclipuri uimitoare fără să vă faceți griji că pierdeți contactul radio.

Drone 2019 pentru profesioniști

8. DJI Inspire 2

Drone 2019 DJI Inspire 2 cu cameră de 30 MP autonomie de 7 km

Greutate: 3440 g | Telecomandă: Da | Rezoluția camerei: 30 MP | Baterie: 4280 mAh | Autonomie: 7 km

+ Calitate uimitoare a imaginii

+ Durată bună de viață a bateriei

+ O mulțime de funcții

– Destul de scump

Inspire 2 și-a împins predecesorul de sus. Cu o carenă metalică modernizată, acesta este un design mult mai atractiv. Cu tehnologia mai avansată de evitare a obiectelor, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la zgârierea accidentală a frumosului corp al unui copac.

Veți obține mai mult de 25 de minute de zbor cu aspectul cu două baterii. Fotografii și videografii profesioniști pot, de asemenea, să schimbe obiectivele camerei și să aibă control complet asupra imaginilor lor și a videoclipurilor de 5K.

Datorită aplicației pentru smartphone-uri complet dotate și a telecomenzii dedicate, această dronă este incredibil de ușor de controlat, dar nu vă înșelați, acesta este un kit profesional.

9. DJI Inspire 1

Dronă DJI Inspire 1 cu multe funcții

Greutate: 2935 g | Telecomandă: Da | Rezoluția camerei: 12,76 MP | Baterie: 5700 mAh | Autonomie: 2 km

+ Calitate de construcție uimitoare

+ Ușor de actualizat

– Scump pentru consumatorul tipic

DJI Inspire 1 poate arăta ca un robot de război înfricoșător din viitorul îndepărtat, dar este ușor să te îndrăgostești de specificațiile și caracteristicile sale.

Are propriul controler care oferă o gamă uimitoare. Camera, care este montată pe un cardan, poate fi actualizată.

Drona este destul de stabilă în aer, chiar și în condiții destul de vânt. DJI Inspire 1 este, de asemenea, incredibil de rapid și ușor de manevrat împreună cu acest controler excelent. Singurul dezavantaj este costul și faptul că bateria inclusă este suficientă doar pentru aproximativ 15 până la 20 de minute de timp înainte de a fi necesară încărcarea.

10. ZeroTech Dobby – Mică dronă selfie

Drone 2019 ZeroTech Dobby mic și compact

Greutate: 199 g | Telecomandă: Nu | Rezoluția camerei: 13 MP | Baterie: * 970 mAh | Autonomie: 100 de metri

+ Ultra portabil

+ Aplicație mobilă funcțională

– Durata de viață a bateriei este slabă

Aceasta este cea mai mică dronă din această listă și una dintre cele mai ieftine. În ciuda aspectului său destul de umil (și de numele destul de ciudat), Dobby este o dronă surprinzător de versatilă. Numită „dron selfie” de ZeroTech, este suficient de mică pentru a se potrivi în buzunar. Acest lucru le oferă un avantaj față de multe drone, care sunt adesea prea mari.

Dimensiunea redusă a lui Dobby înseamnă că va fi măturată cu vânt puternic, dar performanța este impresionantă într-o zi bună. Este controlat printr-o aplicație pentru smartphone. Funcții precum mișcarea orbitală, urmărirea obiectelor și recunoașterea feței sunt incluse ca standard și sunt ușor de realizat. Senzorii audio și vizuali ai dronei, care sunt atașați la partea inferioară, permit decolarea și aterizarea palmei. Poate fi folosit și în interior.

Cu o dronă atât de mică, nu este de mirare că rezistența este probabil cel mai mare punct de lipire al lui Dobby – bateria durează între cinci și zece minute, în funcție de variabile precum viteza vântului și timpul de înregistrare. Calitatea fotografiilor și a videoclipurilor este, de asemenea, mai scăzută în comparație cu modelele mai scumpe din această listă de drone din 2019.

Răsfoiți prin gama de dealeri populari de electronică și tehnologie și găsiți modelul perfect pentru nevoile dvs. Găsirea unei drone de calitate la un preț rezonabil nu mai este dificilă!