Locui

Stil urban – viață și modă modelate de viața din marele oraș

Tendințe de viață în stil urban-moda-stil-mare-oraș-new-york

Nimic nu lipsește în marele oraș. Un amestec de culturi care conferă stilului vestimentar individual o nouă valoare. Stilul urban de astăzi emană răceală, relaxare și conștientizare a modei și nu rămâne indiferent la confort. Accentele neobișnuite și combinațiile distinctive conferă stilului orașului mare fața sa tipică. Acest lucru poate fi atât monocrom, cât și modele colorate, creative. Simbolul spiritului idiosincratic al locuitorilor metropolei se reflectă nu numai în hainele lor, ci și în stilul lor de viață.

Stilul urban – tendințele din modă și interior se influențează reciproc

Stil urban-tendințe de viață-monocrom-alb-gri-moda

În marile orașe, moda este luată ca atare ca parte a culturii. Ca expresie a libertății individuale de gândire, dar și a libertății femeilor, moda este un răspuns senzual și rapid la prezent. Creatoarea germană de modă Gabriele Strehle împărtășește într-un interviu pentru Süddeutsche Zeitung A face față modei înseamnă a spune „da” vieții. În calitate de expert, ea crede că iubirea, studierea și cultivarea suprafețelor este o afacere foarte profundă. În acest sens, toate artele reflectă societatea. Designul, indiferent dacă este designul produsului sau designul modei, chiar îl exprimă mai clar. Exponatele nu atârnă în muzee sau pe rafturi, le vedem peste tot în viața de zi cu zi pe stradă. Și ca o adevărată scenă de artă, o metropolă precum New York sau Berlin are o putere unică de sugestie. Viața și stilul internațional merg mână în mână și duc la un stil de viață urban.

Stil urban care trăiește în marele oraș – accente pentru un aspect de neuitat

Stil urban-tendințe de viață-accente de culoare-alb-scandinav-simplu

În capitala Germaniei, scena artistică afectează moda, iar moda afectează scena artistică. Mulți designeri trăiesc și creează acolo și nu sunt indiferenți la caracterul inconfundabil al marelui oraș. Pentru binecunoscutul designer de modă Guido Maria Kretschmer, care locuiește el însuși, Berlin înseamnă o dorință de interior modern, urban, tânăr și îl numește New York-ul german. Fascinat de amestecul de stil urban cu influențe din întreaga lume, el dezvăluie o altă fațetă a sa – „dorința pură de a trăi”. GMK își dezvăluie pasiunea pentru mobilier & Stil de viață și are încredere în sfaturile sale încercate pentru un interior elegant. Descoperiți-i favoritele sale interioare absolute și Guido Maria Kretschmer Tendințe la OTTO.

Locuință în stil urban conform motto-ului: Arată-mi cum trăiești și îți voi spune cine ești

Stil urban-tendințe de viață-negru-alb-accente-structuri

Designerul recunoscut însuși comunică acea modă & Pentru el, trăirea este chestiuni ale inimii care sunt strâns legate, deoarece ambele exprimă propria personalitate. Apoi, conform devizei: Arată-mi cum trăiești și îți voi spune cine ești, stilul urban include dorința de interioare moderne și tinere. Combinațiile îndrăznețe cu structuri și accente, precum și îmbrăcămintea și designul camerei dezvăluie încredere în sine și atenție la detalii.

 Stil urban – Combinația dintre farmecul industrial dur, arta inspiratoare și flerul confortabil al orașului mare

Tendințe de viață în stil urban-maro-piele-mansardă-clincher

Scena modei se bazează pe șicul industrial și pe designul interior. Așa-numitul design folosit se caracterizează prin materiale extrem de robuste, de înaltă calitate și un design simplu și atemporal. Materialele roșii-maronii, cum ar fi oțelul structural, cărămida din clincher și pielea de vacă, arată doar poroase sau utilizate la suprafață.

Stilul urban este un sentiment al timpului pe care toată lumea îl poate experimenta în marele oraș

Stil urban-tendințe de viață-culoare-mansardă-stil-extravagant

Catifeaua dă o strălucire maiestuoasă și reflectă culorile și luminile din jur într-un mod izbitor. Țesătura în sine arată deosebit de șic și devine un punct culminant fără asistență. Dacă este plasat în contrast cu o suprafață aspră, acesta devine propriu și servește ca un centru echilibrat în imaginea de ansamblu.

Urban Style – Amestec rafinat de lucruri originale de ieri și de azi

stil-urban-tendințe-de-viață-culori-neutre-pastel-strălucitoare

O referință la trecut se face adesea în modă și ambianță. Detaliile de astăzi combinate dau un efect nou, proaspăt, iar stilul rămâne constant. Designul contemporan caută simplitatea de dragul oamenilor și oferă spațiu gratuit pentru cei importanți. Culorile neutre funcționează întotdeauna și au, de asemenea, un aspect deosebit de elegant.

Mix de stil urban redus cu influențe din întreaga lume

stiluri urbane-tendințe de viață-tendințe de culori-roz-neutru-scandinav

Un amestec de structuri – materiale și suprafețe contrare creează tensiune în proiectare. Nuanțele pastelate deschise, care sunt încă numite nuanțe de sorbet în domeniul specializat, sunt una dintre tendințele actuale. Structurile aspre, suprafețele metalice și strălucitoare se combină pentru a crea o estetică rece și în același timp proaspătă. Un amestec echilibrat se realizează prin accente elegante tipice diferitelor stiluri – Design Scandic, Mid-Century și Modern.

Stil urban & eleganta clasica intr-un apartament vechi din Berlin

stil-urban-tendințe-de-viață-modă-negru-alb-monocrom

Retro face parte din stilul urban și un amestec atractiv de structuri se potrivește cu el. Amintirile din trecut pot fi laitmotiv-uri dintr-o epocă, o culoare sau elemente de stil. Armonia optică este creată prin utilizarea abilă a pieselor de mobilier minimaliste, iar elementele nostalgice din stuc relaxează simpla austeritate. La fel ca cele două modele diferite inegale alb-negru păstrează ansamblul simplu, dar deloc plictisitor.

Stilul urban întâlnește chicul orașului – atunci când confortul este primordial

stil-urban-tendințe-de-viață-oraș-modern-șic-alb-elegant

Formele geometrice și contururile drepte în filigran par stabile, dar grațioase. Transferate din arhitectură, textilele în formă de rețea se bazează pe faguri geometrici, iar alegerea culorilor neutre subliniază efectul tridimensional. Accentele de culoare atrag atenția și orientează privirea într-o anumită direcție.

Designul interior și moda sunt foarte strâns legate și, mai presus de toate, modelate de modul de viață al oamenilor contemporani. Nu este deloc surprinzător faptul că designerii precum Guido Maria Kretschmer nu sunt buni doar la modă.